Blog

BLOG B-DAY WINACTIE #3 – Ritzo Cosmetics pakket t.w.v. €40,-

It’s party time! Deze maand bestaat mijn blog 1 jaar, op 26 juli 2014 om precies te zijn. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden, want jullie zorgen ervoor dat het bloggen voor mij echt een feestje is. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan en daarom wil ik heel graag een lezeres extra bedanken middels deze winactie, waarbij je kans kunt maken op een Ritzo Cosmetics pakket t.w.v. €40,-Het pakket bevat een heerlijke dag- en nachtcrème en ook nog eens een fijne Sensation Glans Shampoo en Conditioner! Hierdoor zie jij er elke dag fris en fruitig uit. De producten behoren tot mijn dagelijkse routine en ik hoop er een lezeres ontzettend blij mee te kunnen maken. En wil je extra kans maken? Doe dan ook mee op de blog van AnneDoe je mee?


Wat moet je doen?
 Laat in de comments achter dat je kans wil maken op het Ritzo Cosmetics pakket t.w.v. €40,-

 Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’


Wat mag je doen?

De winactie loopt t/m vrijdag 9 augustus en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde balkje onderaan het artikel. En kan je niet zolang wachten tot de uitslag? Neem dan een kijkje op de website van Ritzo Cosmetics! Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!
Veel succes en plezier!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.