Blog

BLOG B-DAY WINACTIE #2 – 3 X ‘Een weeffout in onze sterren’

It’s party time! Deze maand bestaat mijn blog 1 jaar, op 26 juli 2014 om precies te zijn. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden, want jullie zorgen ervoor dat het bloggen voor mij echt een feestje is. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan en daarom wil ik heel graag drie lieve lezeressen extra bedanken middels deze winactie, waarbij je kans kunt maken op het boek ‘Een weeffout in onze sterren’ geschreven door John Green (Uitgeverij Lemniscaat). Ik ben nu halverwege het boek (mijn recensie komt gauw online), maar het is zo ongelooflijk mooi geschreven dat ik ontzettend blij ben om dit prachtige verhaal met jullie te mogen delen. Ik mag zelfs drie exemplaren weggeven, hoe te gek is dat?! Doe je mee?


Wat moet je doen?
 Laat in de comments achter dat je kans wil maken op het boek ‘Een weeffout in onze sterren’ geschreven door John Green (Uitgeverij Lemniscaat).
 Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’ en like dit bericht op Bloglovin’

Wat mag je doen?

De winactie loopt t/m woensdag 23 juli en ik zal de drie winnaars (echt te gek dat ik drie exemplaren weg mag geven, joepieee!) bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde balkje onderaan het artikel. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!
Veel succes en plezier!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.