Behind the scenes #122 – Lentekriebels en secret project

Behind the scenes #122 – Lentekriebels en secret project

Voelde ik daar de eerste lentekriebels? Van warme zonnestralen tot een grote schoonmaak, fluitende vogeltjes en groene knopjes in de plantjes; ik heb onwijs veel zin in de lente! Deze week werkten Anne en ik hard aan ons  secret project (de onthulling is 1 maart!), was het op mijn werk tijd voor een feestje en genoot ik volop van de mooie lakjes van OPI. Kijk je gezellig mee behind the scenes?!

Got myself into a Jam-balaya is zo mooi! Een heerlijk fris lakje met vrolijke kleur, ik kreeg er veel complimentjes over. Extra leuk toch om in deze koudere tijden nog zulke feestelijke tinten op de nagels te doen, dan vallen ze extra op en zien ze er ook verzorgd uit. Love it! 

Op mijn werk was het een feestelijke dag, want de winnares van de Vriendin Schrijfwedstrijd mochten we bekend maken. Aline van Wijnen won met haar boek ‘Halsoverkop’ en het ligt deze zomer nog in de (web)winkels. Echt een eer om de komende tijd met haar samen te mogen werken, superleuk en ik heb er veel zin in! 

Elke dag kan wel een beetje extra liefde gebruiken toch? Liefde om te geven aan anderen én een schepje voor jezelf, want je mag er zijn en bent goed genoeg! 

Als chipsexpert (mijn liefde voor chips is zeer groot) was ik heel nieuwsgierig naar de biologische groentechips van HEMA. Deze zat in de goodiebag van het persevent waarin de lente en zomer collectie werd gepresenteerd en ik keek erg uit naar het proeven. De vorm was in ieder geval al erg interessant en nieuw voor mij, maar de smaak vond ik ook heel leuk! Eindelijk een variant die ook wat gezonder aanvoelde. Een lekkere snack, zeker met een fijn dipje erbij. Heel lekker!

Momenteel lees ik het boek ‘Spark Joy’ van Marie Kondo, het vervolg op de bestseller ‘Opgeruimd’. Ik kreeg door haar eerste boek al zulke opruimkriebels en nu deel twee in de winkels ligt kon ik niet wachten om hier in te beginnen. De voorjaarsschoonmaak had ik gepland, maar door dit boek wou ik er meteen mee beginnen. Het is een geslaagd vervolg met handige tips en ervaringen, ik ben wederom enthousiast! Oh en niet geheel onbelangrijk: ons huisje is weer helemaal schoon! 12784061_1739120029641451_1267656805_n

Tijd voor een nieuwe profielfoto! De laatste tijd draag ik weer vaker mijn spijkerjasje, hij zit zo lekker en fijn! 

Deze week gaat méga spannend worden, Anne en ik hebben echt kriebels in onze buiken omdat we een nieuw project gaan starten en we niet kunnen wachten om het aan jullie te laten zien. We hebben er onwijs veel zin in en werkten de afgelopen weken hard om er iets moois van te maken, maar of dat is gelukt: daar mogen jullie dinsdag zelf over oordelen want dan onthullen we ons secret project! Wat denk jij dat we gaan doen? Yay, het is bijna zover en dan kunnen we het eindelijk verklappen, ik was vaak zó bang om mijn mond voorbij te praten haha. Wij tellen de dagen af!

Wat voor fijne momenten heb jij beleefd de laatste tijd?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 18 reacties.

 1. Marjolein

  Wat een prachtige kleur nagellak zeg! En wat een mooie foto van jou 😊, knappe vrouw dat je bent! Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie geheime project, spannend!

  Mijn fijne maar ook enge moment is dat ik een nieuwe arts heb en een nieuwe behandeling ga starten 7 maart. Brr, spannend! 😊

  Liefs!
  Marjolein onlangs geplaatst…Rimpelloos achter de geraniumsMy Profile

 2. marije

  Geweldige kleur nagellak en mooie foto. Ben erg benieuwd naar de chips.

  Mijn moment was nikes scoren voor € 28 en weten dat maart een hele mooie maand voor mij gaat worden waar ik ontzettend naar heb toegeleefd.
  marije onlangs geplaatst…Happy Sunday: ♡ Happy moments ♡My Profile

 3. Anniek

  Oeh, ik ben ZO benieuwd naar jullie Secret Project! Can´t wait :) En oeh, groentechips is lekker inderdaad! Ik ben niet een mega chipsfan, maar áls ik dan chips eet dan is het ook groentechips. Fijne week Dagmar!
  Anniek onlangs geplaatst…Outfit / Even mama´s spijkerjasje gestolenMy Profile

 4. Kirsten

  Oh wauw, die nagellak doet me echt aan de zomer denken! Kan niet wachten! Ben erg benieuwd naar jullie project :-)

  Mijn fijne moment? Het feit dat het vakantie was en ik zó veel leuke dingen heb gedaan!
  Kirsten onlangs geplaatst…Hotspot: MAAK RotterdamMy Profile

 5. Judith

  Wat een spannend project! Ik heb echt totaal geen idee, dus ik zal zeker jullie blogs in de gaten houden. Daarnaast ben ik zeker ook heel benieuwd naar het winnende verhaal van de Vriendin-wedstrijd. :) Fijne week gewenst.
  Judith onlangs geplaatst…Nieuwe boeken – februari 2016My Profile

 6. Marijn

  Die nieuwe profielfoto is mooi! Ik ben super benieuwd naar die groentenchips, wil ze heel graag proberen. En ah, kan niet wachten om te horen wat het secret project is, spannend!

 7. Marieke

  Ik denk nog steeds dat Anne en jij samen een blog of youtubekanaal gaan starten. Ik ben benieuwd haha!

 8. Die nieuwe collectie van OPI is echt mooi! Prachtige kleuren zitten erbij. Ik ben benieuwd naar de groente chips, ik ben echt DOL op chips..liever een zak chips dan snoep of koek.
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…Photodiary nr 61My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge