Blog

Behind the scenes #122 – Lentekriebels en secret project

Voelde ik daar de eerste lentekriebels? Van warme zonnestralen tot een grote schoonmaak, fluitende vogeltjes en groene knopjes in de plantjes; ik heb onwijs veel zin in de lente! Deze week werkten Anne en ik hard aan ons  secret project (de onthulling is 1 maart!), was het op mijn werk tijd voor een feestje en genoot ik volop van de mooie lakjes van OPI. Kijk je gezellig mee behind the scenes?!

Got myself into a Jam-balaya is zo mooi! Een heerlijk fris lakje met vrolijke kleur, ik kreeg er veel complimentjes over. Extra leuk toch om in deze koudere tijden nog zulke feestelijke tinten op de nagels te doen, dan vallen ze extra op en zien ze er ook verzorgd uit. Love it! 

Op mijn werk was het een feestelijke dag, want de winnares van de Vriendin Schrijfwedstrijd mochten we bekend maken. Aline van Wijnen won met haar boek ‘Halsoverkop’ en het ligt deze zomer nog in de (web)winkels. Echt een eer om de komende tijd met haar samen te mogen werken, superleuk en ik heb er veel zin in! 

Elke dag kan wel een beetje extra liefde gebruiken toch? Liefde om te geven aan anderen én een schepje voor jezelf, want je mag er zijn en bent goed genoeg! 

Als chipsexpert (mijn liefde voor chips is zeer groot) was ik heel nieuwsgierig naar de biologische groentechips van HEMA. Deze zat in de goodiebag van het persevent waarin de lente en zomer collectie werd gepresenteerd en ik keek erg uit naar het proeven. De vorm was in ieder geval al erg interessant en nieuw voor mij, maar de smaak vond ik ook heel leuk! Eindelijk een variant die ook wat gezonder aanvoelde. Een lekkere snack, zeker met een fijn dipje erbij. Heel lekker!

Momenteel lees ik het boek ‘Spark Joy’ van Marie Kondo, het vervolg op de bestseller ‘Opgeruimd’. Ik kreeg door haar eerste boek al zulke opruimkriebels en nu deel twee in de winkels ligt kon ik niet wachten om hier in te beginnen. De voorjaarsschoonmaak had ik gepland, maar door dit boek wou ik er meteen mee beginnen. Het is een geslaagd vervolg met handige tips en ervaringen, ik ben wederom enthousiast! Oh en niet geheel onbelangrijk: ons huisje is weer helemaal schoon! 12784061_1739120029641451_1267656805_n

Tijd voor een nieuwe profielfoto! De laatste tijd draag ik weer vaker mijn spijkerjasje, hij zit zo lekker en fijn! 

Deze week gaat méga spannend worden, Anne en ik hebben echt kriebels in onze buiken omdat we een nieuw project gaan starten en we niet kunnen wachten om het aan jullie te laten zien. We hebben er onwijs veel zin in en werkten de afgelopen weken hard om er iets moois van te maken, maar of dat is gelukt: daar mogen jullie dinsdag zelf over oordelen want dan onthullen we ons secret project! Wat denk jij dat we gaan doen? Yay, het is bijna zover en dan kunnen we het eindelijk verklappen, ik was vaak zó bang om mijn mond voorbij te praten haha. Wij tellen de dagen af!

Wat voor fijne momenten heb jij beleefd de laatste tijd?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.