Blog

BEHIND THE SCENES #9: Be the best version of you

Als ik de ene week denk dat mij prachtige kansen zijn overkomen, dan lijkt het wel dat de volgende week het wil overtreffen. Deze week was namelijk weer erg indrukwekkend; van een Costes Shopping Night Out tot de persdag bij de onthulling van de H&M Spring Collectie 2014. Ook werd de H&M collectie van Minju Kim gelanceerd en was ik bij de opening van Urban Outfitters. Ik ontving geweldige pakketjes en organiseerde een winactie. Kijk je mee? 

Voor het eerst sinds een lange tijd een dagje vrij. Een goed boek, lekkere thee en nootjes om te ontspannen!
Doen jullie al mee met de winactie? Je kunt een Sleek Palette naar keuze winnen, check it out!
Mooie quote om de dag mee te beginnen
Wauw wat veel lieve volgers, dankjewel! 
Nieuw boek om te recenseren voor www.boeken.blog.nl. Ik schrijf er binnenkort een artikel over, want jullie waren heel nieuwsgierig. Het is ook echt een aanrader, mocht je niet kunnen wachten :) 
Yay, Kermis op de dam!
Joepie, heerlijk pakket ontvangen van Andrélon. Mijn puntjes kunnen een boost gebruiken en natuurlijk test ik met liefde deze mooie producten. 
Ik ontving van Suus (www.mypaperblank.com) de Mystery-bag vol lekkere ingrediënten en fijne tips <3 
Nieuwe oorbelletjes van Costes
Lift Selfie, lekker klaar met werk en op naar huis! 
Heerlijk ontspannen met mijn favo magazines. Liefde!

En ik heb nog waanzinnig nieuws ontvangen. Ik mag namelijk maandag live verslag doen vanuit Studio 21 tijdens de finale van Hollands next top model! Ik vind het heel spannend, maar ook onwijs gaaf. Een meisjesdroom komt uit, want ik volg het al vanaf seizoen 1. Mijn vrienden weten allemaal dat je niet aan mijn ‘heilige’ maandagavond mag komen wanneer HNTM op tv is. En nu ben ik bij de finale! Kan het amper geloven en heb er super veel zin in. 

Een mooie week toegewenst allemaal! Lot’s of love, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.