Blog

BEHIND THE SCENES #8: Do more what makes you happy

Wat een heerlijke week vloog er voorbij en er gaan er nog velen van komen. Mijn agenda is de komende tijd goed gevuld met toffe uitdagingen en mooie momenten en ik kan dit natuurlijk niet voor jullie achterhouden. Kijken jullie mee naar mijn photo diary? 


Ik deed mee met de ColorRain Amersfoort, wat was dit gaaf! Echt een aanrader en een gezellig feestje. Mijn verslag erover lees je hier.
Voordat het echt gaat regenen, moet ik natuurlijk even testen of deze cuties waterbestendig zijn. En ja, ze zitten heerlijk. Love them!
Was was het gezellig met Heleen en Lois!
Joepieee, zo blij met de nieuwe collectie van LOOkX in the house! Fijne collectie en mooie producten, check it out: nieuwe collectie van LOOkX
De lancering van de H&M ‘All for Children’-collectie was een groot succes. De items vliegen als warme broodjes over de toonbank, maar ze zien er ook ontzettend schattig uit. Heb je mijn verslag erover al gelezen?
Natuurlijk moeten wij ook even checken of het spookhuisje kids-proof is: het is door de keuring heen!
Yeaah, mijn ticket voor de Beautygloss Pre-Party 2014 is besteld. Wat klinkt 2014 nog ver weg trouwens, maar mijn eerste feestje voor het nieuwe jaar staat vast! 
Wat een leuk initiatief van Metro om de reizigers te verblijden. Gemiddeld wordt een krant namelijk drie keer doorgegeven en zo kan je een leuke boodschap achterlaten voor de volgende lezers. 
Het houdt niet op met de leuke kaartjes die binnenkomen. Ik kreeg mijn toegangskaartje van Grazia binnen, want ik ga naar het beautybloggers masterclass. Who’s with me?
En last but not least konden jullie gisteren  alles op mijn blog lezen over mijn lucky day waarbij ik Viktor & Rolf én Karin Swerink ontmoette. Lees hier mijn verslag erover en bekijk de foto’s.
Hopelijk heb je een heerlijke week achter de rug. Geniet van elke dag en leef je dromen!
Liefs Xx

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.