BEHIND THE SCENES #8: Do more what makes you happy

Wat een heerlijke week vloog er voorbij en er gaan er nog velen van komen. Mijn agenda is de komende tijd goed gevuld met toffe uitdagingen en mooie momenten en ik kan dit natuurlijk niet voor jullie achterhouden. Kijken jullie mee naar mijn photo diary? 


Ik deed mee met de ColorRain Amersfoort, wat was dit gaaf! Echt een aanrader en een gezellig feestje. Mijn verslag erover lees je hier.
Voordat het echt gaat regenen, moet ik natuurlijk even testen of deze cuties waterbestendig zijn. En ja, ze zitten heerlijk. Love them!
Was was het gezellig met Heleen en Lois!
Joepieee, zo blij met de nieuwe collectie van LOOkX in the house! Fijne collectie en mooie producten, check it out: nieuwe collectie van LOOkX
De lancering van de H&M ‘All for Children’-collectie was een groot succes. De items vliegen als warme broodjes over de toonbank, maar ze zien er ook ontzettend schattig uit. Heb je mijn verslag erover al gelezen?
Natuurlijk moeten wij ook even checken of het spookhuisje kids-proof is: het is door de keuring heen!
Yeaah, mijn ticket voor de Beautygloss Pre-Party 2014 is besteld. Wat klinkt 2014 nog ver weg trouwens, maar mijn eerste feestje voor het nieuwe jaar staat vast! 
Wat een leuk initiatief van Metro om de reizigers te verblijden. Gemiddeld wordt een krant namelijk drie keer doorgegeven en zo kan je een leuke boodschap achterlaten voor de volgende lezers. 
Het houdt niet op met de leuke kaartjes die binnenkomen. Ik kreeg mijn toegangskaartje van Grazia binnen, want ik ga naar het beautybloggers masterclass. Who’s with me?
En last but not least konden jullie gisteren  alles op mijn blog lezen over mijn lucky day waarbij ik Viktor & Rolf én Karin Swerink ontmoette. Lees hier mijn verslag erover en bekijk de foto’s.
Hopelijk heb je een heerlijke week achter de rug. Geniet van elke dag en leef je dromen!
Liefs Xx

Follow me on

Dit bericht heeft 14 reacties.

 1. Josianne

  Ik had de foto’s al op Instagram gezien, maar het blijft leuk om ze hier bij elkaar te zien :) Je hebt veel leuke events gehad en op de planning staan, daar ben ik wel een beetje jaloers op.

 2. Anouk

  Wat een fijne foto’s! Drukke maar erg leuke week heb je gehad! I lufff the boots!!

 3. Jesdiny

  Leuk overzichtje. Veel plezier bij de beautyblogger masterclass. Leek mij ook interessant, maar helaas moet ik werken.

 4. Michaela

  Ik had alle foto’s al op instagram gespot, super leuk om te zien <3

 5. Kim B

  Klinkt als een top week! Ik ben er ook bij de 26e :)

 6. Esmée

  Wat een leuke foto’s, die laarsjes zijn erg schattig! x

 7. Lea

  Ik ga ook naar het beautybloggers event van Grazia! Zie je daar! ;)

 8. Carlijn

  Yess, meeten we vooraf bij de masterclass ik ben er ook bij :)! Leuke dingen heb je gepland staan staan joh!

Geef een antwoord

CommentLuv badge