BEHIND THE SCENES #7 It’s so fluffy I’m gonna die!


Deze week is wederom omgevlogen en het stond boordevol met mooie momenten. Van een etentje met vrienden tot een dagje Brugge en fijne sloffen. Het hoogtepunt was stiekem wel het lanceren van mijn eigen domein www.bydagmarvalerie.nl. Hier ben ik zo blij mee dat dit geluk vast nog enkele weken stand zal houden. Kijk je mee naar mijn photo diary? 

It’s so fluffy I’m gonna die! Deze heerlijke, zachte sloffen kocht ik bij de Primark en eigenlijk wil ik erin wonen. Love them!
We waren een dagje in Brugge en het voelde als een week op vakantie. De mooie straatjes en de stad rijk aan historie, maakte het tot een zeer geslaagde dag. De tips omtrent Brugge lees je hier
Ja! Tijd voor een party, want ik heb mijn eigen domein! Ik ben nog steeds een lucky journalist, maar mijn blog is officieel een ‘bydagmarvalerie puntenelletje’. Blij en trots als ik ben!
Het uitzicht vanuit mijn werk is ook totaal geen straf. Uitkijk op de Dam, De Bijenkorf en ons mooie H&M filiaal; gorgeous! 
Dit mooie armbandje kreeg ik van mijn lieve manager. Brengt nog meer geluk dan ik al mocht ontvangen, dankjewel!
Ik werd verwend bij The Body Shop met een gratis mango body butter. 
Ik houd van chocoladefonteinen. Zijn deze niet sprookjesachtig? Een avondje met lieve vrienden was ontzettend gezellig met lekker eten en mooie gesprekken. Onvergetelijk!
Mijn favo bloesje kon aan en het herfstweer liet eindelijk toe dat ik de knitwear kon aantrekken. Mijn haar lijkt wel ombre, funny!
Hier was ik in een heerlijk snoepjeswinkel met de naam Lush. Love Lush! De wintercollectie is Delushious en ik was bij de lancering. Check it out: Lush verslag.
En ik heb een geweldige bestelling geplaatst bij H&M. Ik hoop het gauw binnen te krijgen, zodat ik het jullie kan laten zien. Can’t wait to show it! 

Heb je ook een fijne week gehad? Maak er mooie dagen van en geniet!
Liefs, Dagmar

Follow me on

Dit bericht heeft 13 reacties.

 1. Suzanne

  Haha heerlijke foto’s Ik heb echt zin om film te kijken: It’s so fluffy i’m gonna die!! haha

 2. Anouk

  Heeerlijke foto’s! Jaaa, ze zijn inderdaad to die for, fijne fluffies! Ik zoek er ook nog, haha;)!

 3. Josianne

  Die sloffen!!! Heerlijk. Thanks, nu wil ik weer naar de Primark haha. Wat werk jij op een mooie locatie zeg. Ik dacht dat ik op een mooie plek zet (heel dicht bij Muntplein), maar die van jou is nog beter!

 4. Wat een leuke foto’s! Oh ik ben jaloers op je leuke tripje Brugge, ik ben echt dol op Belgische steden en wil er echt weer een bezoeken (na de zwangerschap hihi) En ik ben benieuwd naar je h&m aankoopjes!

 5. Michaela

  De nieuwe producten van Lush zijn echt geweldig hé! :D Leuk dat kraagje van je blouse met mini diamonds!

 6. Heleen

  Wat een fijne foto’s meiss, en wat heb ik genoten van vandaag. Echt superfijn je weer te zien. <3 En gelukkig zie ik je eind van de maand weer. :D

 7. Priscilla

  Wauw, wat een heerlijke sloffen heb je gekocht zeg! Laat de winter maar komen.

 8. Dorien

  Superleuke foto’s, dat bloesje met die trui is heel leuk gecombineerd!

Geef een antwoord

CommentLuv badge