Blog

BEHIND THE SCENES #7 It’s so fluffy I’m gonna die!


Deze week is wederom omgevlogen en het stond boordevol met mooie momenten. Van een etentje met vrienden tot een dagje Brugge en fijne sloffen. Het hoogtepunt was stiekem wel het lanceren van mijn eigen domein www.bydagmarvalerie.nl. Hier ben ik zo blij mee dat dit geluk vast nog enkele weken stand zal houden. Kijk je mee naar mijn photo diary? 

It’s so fluffy I’m gonna die! Deze heerlijke, zachte sloffen kocht ik bij de Primark en eigenlijk wil ik erin wonen. Love them!
We waren een dagje in Brugge en het voelde als een week op vakantie. De mooie straatjes en de stad rijk aan historie, maakte het tot een zeer geslaagde dag. De tips omtrent Brugge lees je hier
Ja! Tijd voor een party, want ik heb mijn eigen domein! Ik ben nog steeds een lucky journalist, maar mijn blog is officieel een ‘bydagmarvalerie puntenelletje’. Blij en trots als ik ben!
Het uitzicht vanuit mijn werk is ook totaal geen straf. Uitkijk op de Dam, De Bijenkorf en ons mooie H&M filiaal; gorgeous! 
Dit mooie armbandje kreeg ik van mijn lieve manager. Brengt nog meer geluk dan ik al mocht ontvangen, dankjewel!
Ik werd verwend bij The Body Shop met een gratis mango body butter. 
Ik houd van chocoladefonteinen. Zijn deze niet sprookjesachtig? Een avondje met lieve vrienden was ontzettend gezellig met lekker eten en mooie gesprekken. Onvergetelijk!
Mijn favo bloesje kon aan en het herfstweer liet eindelijk toe dat ik de knitwear kon aantrekken. Mijn haar lijkt wel ombre, funny!
Hier was ik in een heerlijk snoepjeswinkel met de naam Lush. Love Lush! De wintercollectie is Delushious en ik was bij de lancering. Check it out: Lush verslag.
En ik heb een geweldige bestelling geplaatst bij H&M. Ik hoop het gauw binnen te krijgen, zodat ik het jullie kan laten zien. Can’t wait to show it! 

Heb je ook een fijne week gehad? Maak er mooie dagen van en geniet!
Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.