Blog

Behind the scenes #68 – Amsterdam, Olaf en verrassingen

December3
Elke week als ik de Behind the scenes in elkaar zet, blijf ik mij verbazen over de hoeveelheid gebeurtenissen die in zo’n korte tijd plaatsvinden. Het is elke week ook voor mij een verrassing hoe deze rubriek er inhoudelijk uit komt te zien. We speelden dit keer voor toerist in het sfeervolle Amsterdam (klik hier voor de plog van dag 1) en mijn vriendje verraste mij waardoor de tranen in mijn ogen schoten. Kijk snel verder, enjoy!

Ik kwam helemaal in de kerstsfeer dankzij Pickwick! Ik kreeg een onwijs leuk presentje per post en de verrassing werd nog groter toen ik de verpakking met lekkere thee (oh wat ga ik hier deze winter van genieten!) opendeed en er kerstmuziek uitkwam!

Met vrienden deden we aan sinterklaas met gedicht en cadeau, maar we gingen eerst ons buikje vol eten aan sushi! En het toetje was ook zó lekker, want bij Sushi Today in Galgenwaard hebben ze ook een heerlijke chocoladefontein. Yummie!

Wat was Sinterklaas dit jaar onwijs gul! Meer over mijn cadeautjes die ik kreeg, kun je hier lezen.

Het was nog heel vroeg, maar ik kon niet meer slapen en besloot in de woonkamer met kruikje en warme thee op de bank wat te schrijven. En toen werd de lucht opeens zo mooi dat ik in pyjama en al op het balkon ben gaan staan om deze foto te maken. Niet heel verstandig, want een uur later was ik nog niet opgewarmd, maar het was het waard haha!

Frozen is en blijft een heerlijke film en vind ik Olaf toch onwijs leuk! Later in deze diary komt hij nog een keer terug, waar ik spontaan van ging huppelen van blijdschap haha. En bovenstaande is écht mijn favoriete quote uit de film, waren alle sneeuwpoppen maar zoals Olaf <3

Ik heb gevlogd in Praag! En deze vlog kwam deze week online, mocht je het leuk vinden om het te bekijken –> klik! 

Dit is nu madame bedelPoes. En probeer hier maar eens niet door weg te smelten. Grote ogen, zielig mauwen en ze krijgt weer haar zin… Oeps!

Mijn vriendje had een mannenavond met vrienden en hij had gekookt voordat hij wegging voor mij. Ook lag er een lief briefje met een me-time pakket toen ik van werk kwam, zo attent! Ik wist dat hij zorgzaam was, maar hij blijft mij elke keer weer verbazen <3

Tekenen op mandarijntjes die stiekem sinaasappels willen zijn, het mag! They say I dream too big, I say they think too small!

Hmmm zo genieten met de decemberedities van magazines! Niet voor niets de beste tijd van het jaar, wat heerlijk om hiermee te mogen ontspannen. En natuurlijk ook met de geweldig feestelijke collectie van Yves Rocher! Jullie lezen hier gauw meer over, maar dat ik er enthousiast over ben, staat vast.

Op werk kwam een collega naar mij toe met een boek en ze vond het typisch iets voor mij. Ik keek haar met een vreemde en verbaasde blik aan, want het was precies het boek waar ik als student regelmatig in keek op het station als ik moest wachten op de trein! We geven op m’n werk zoveel boeken uit dat het assortiment echt niet bij te houden is, maar dat deze topper ook bij ons zat maakte het nóg leuker dan ik het al vond. Het boek heet Groots & meeslepend leven – Een ode aan dagelijkse sleur geschreven door Lou Niestadt en het is een heerlijk creatief boek vol mooie illustraties en teksten waar ik helemaal enthousiast van word. Ook helpt het je dankbaarder te zijn voor wat je hebt ‘Je dagelijkse sleur is je leven, je kunt het maar beter zo groots & meeslepend mogelijk maken’. Het is een artjournal dat je helpt om alles wat je toc moet doen op een zo creatief mogelijke manier in te vullen en er anders naar te kijken.

Vrijdag checkten we in bij het Mercure Hotel Amsterdam City en ik was niet uit het bed te slaan! Zo heerlijk lag het en ik voelde mij door de moderne en fijne sfeer in het hotel gelijk op mijn gemak. En Jord was gelijk verkocht door de stortdouche… Het was er heerlijk! De kamer was op de 11e verdieping en we keken uit over Amsterdam, echt magisch!

Wat een gezelligheid in de stad! De schaatsbaan voor het Rijksmuseum was een groot feest, echt een aanrader als je in de buurt bent om er vooral in de avond even langs te gaan. En wie spotten we daar?

OMG OLAF! En ik sprintte weg, je zou niet zeggen dat ik binnenkort jarig ben en 23 kaarsjes uit mag blazen haha, oeps! Maar van Olaf wordt toch iedereen enthousiast? Klik hier voor de plog van dag één!

Hmm… Kunnen we niet in het Mercure hotel blijven wonen? Oh wat was het ontbijt ongelooflijk lekker! Echt genieten om op deze manier lekker op te laden, het bed sliep ook al zo ontzettend lekker dat we nu een nieuw bed willen haha. We willen niets liever dan terug! Ook dit hotel ontbijt was echt top, we genoten intens!

Op naar het Rijksmuseum! We keken onze ogen uit, wat veel indrukwekkende kunst hangt er toch. En namens lieve Karlijn hebben we de groetjes gedaan aan de Nachtwacht, leuke missie! Extra leuk aan het Rijksmuseum vond ik de kaarten die bij de kunst lagen waardoor je nog meer te weten kwam over de objecten. Heel leerzaam!

Mijn vriend zei op de terugreis van Amsterdam al dat we deze dag speciaal zouden afsluiten, maar zó speciaal had ik niet verwacht! Ik kreeg een prachtige ketting die hij zelf had uitgekozen, de tranen sprongen echt in mijn ogen… Ik vond het zo ontzettend bijzonder en ben echt een bofkont met zo’n lieve vriend. Deze ketting draag ik nu ook met veel trots, we zijn bijna vier jaar samen en het lijkt nog elke dag alsof we verliefder worden <3

Wij gaan de kerstboom opzetten en ons huisje kerstproof maken, ook zie ik aankomende week lieve Anne weer en daar kijk ik ook zo naar uit! En om de week nog feestelijker te maken staan er twee kerstborrels op de planning van werk, klinkt héél vervelend nietwaar? Ik heb er zin in en ik wil jullie heel erg bedanken voor de lieve comments die jullie achterlaten, want wat voel ik mij speciaal daardoor! Al die lieve woorden… heel onwerkelijk, dankjewel <3

Ben jij al klaar voor de kerst?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.