Blog

Behind the scenes #59 – Bambi’s, pakketjes en 1111 volgers

September10Dat was flink afkicken om na het warme Zakynthos weer te landen in het herfstachtige kikkerlandje. Met een kruikje onder de arm trotseerde ik de afgelopen dagen en ik was niet uit de warme sweaters te krijgen. Het was ook een spannende week, want ik begon met mijn nieuwe baan én mijn blog behaalde 1111 volgers op Bloglovin, hoe bizar! Kijk je mee Behind the scenes

We lieten het prachtige Zakynthos achter ons, de omgeving is er echt adembenemend mooi. Op deze foto kwam de zon net op en maakten we een bergwandeling en liepen we door schattige dorpjes. Heel sprookjesachtig en magisch!

Als laatste maaltijd aten we deze heerlijke burger in het restaurant Horizon Beach in Laganas waar we de gehele vakantie naar terug bleven komen vanwege het lekkere eten. Ook deze burger was verrukkelijk, puur genieten!

Eenmaal thuisgekomen lagen er onwijs mooie verrassingen op tafel, waaronder een prachtig boeket rozen die we ontvingen van vrienden. Ook lag daar de limited edition tas van Primark, deze moest natuurlijk mee op mijn eerste dag naar werk. Ook ontving ik twee JewelCandles waar we nu elke avond van genieten. En natuurlijk ben ik super nieuwsgierig welke sieraden er in de kaarsen zitten! Wat een verwennerij!

En de foto’s werden geselecteerd, dit keer was de klus wat minder groot, omdat we vooral genoten hebben en de focus lag op het ontspannen. Daarom heb ik ook weinig op WiFi gezeten (afgezien van het feit dat het ook amper beschikbaar was) en hebben we ook minder foto’s gemaakt. Heerlijk om even puur te richten op het opladen en genieten!

Ik heb de laatste tijd het lezen weer flink te pakken. Na Verkikkerd en Verslingerd (lees de recensies ervan hier) begon ik in De kraamhulp. Wow, wat is het boek onwijs spannend! Mijn recensie erover komt gauw online, maar als je van thrillers houdt dan raad ik je deze zeker aan!

Heb je mijn favorieten van de maand september al gespot? Uiteenlopend, maar ik word er oprecht heel gelukkig van. Kijk je mee?

Throwback Thursday, op deze foto voelde ik mij echt heel gelukkig. Het gevoel komt ook helemaal terug als ik er naar kijk, het was zo’n perfect moment! We hadden hier net een wandeling achter de rug en we liepen langs de kust weer terug. En op de plekken waar het strand ophield, liepen we door de zee. Het was echt heel erg mooi.

Nog meer verwennerij! Het heerlijk boek Not that kind of girl geschreven door Lena Dunham waar ik gauw in ga lezen, hij klinkt zo goed en ik ben er ontzettend nieuwsgierig naar. Ook ontving ik fijne producten van Ritzo Cosmetics en ik ben deze nu uitgebreid aan het testen, zodat de review ervan binnenkort op mijn blog kan verschijnen. Stay tuned!

Joepieeee méga party en vreugdedansjes! Het was echt zo’n bijzonder moment, want mijn blog kreeg de melding dat het werd gevolgd door 1111 op Bloglovin op 10-10 om 11:11! Mijn hele middelbare school had 1200 leerlingen… Ja, ik probeer mij het aantal voor te stellen, maar ik kan het simpelweg niet. Aah zóveel lieve lezers die mijn blog volgen, dankjewel!

Ah ik smelt! We gingen even naar buiten het zonnetje in en we besloten met brood naar de hertjes te gaan bij ons om de hoek. Ze zijn zo ongelooflijk lief! Later als ik groot ben dan wil ik ook een Bambi, maar tot die tijd loop ik wel gewoon naar deze cuties.

De komende week staat in het teken van schrijven, leuke projecten voor mijn werk, de openingsparty van de grootste Flagship Store van H&M in Rotterdam en nog veel meer leuks. Ook hoop ik weer mooie boeken te kunnen lezen, daar kan ik zo van genieten!

Heb jij een mooie week achter de rug? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.