BEHIND THE SCENES #50 – Zomer, liefde en genieten

BEHIND THE SCENES #50 – Zomer, liefde en genieten

De 50e Behind the scenes staat online! Ik kan amper geloven dat ik al vijftig weken lang deel wat ik ‘uitspook’ en dat jullie het zo leuk vinden om deze wekelijkse rubriek te volgen. Het is echt een eer om jullie mooie reacties te ontvangen, dankjewel! Deze week zat vol liefde, het heerlijke zonnetje en genieten tussen het harde werken door. Mijn vriend en ik maken lange dagen, maar de momenten dat we samen zijn, zijn daardoor extra fijn. Ook gingen we vrijdagavond ‘daten’ in Zandvoort waar we genoten van de ondergaande zon, kijk je mee?

Hmmm wat is dit toch een heerlijke geur! Door de handige verpakking zit White Lily nr. 26 standaard in mijn tas <3 
Mooie quote die ik deelde met de hashtag #ProjectPositief, hier horen jullie heel snel meer over… Stay tuned!
Look of the day! 
Yay, het Plant Power boek kwam binnen, nu al genieten van de mooie vormgeving, de heerlijke recepten en de handige tips!
Oeee ik kon niet kiezen tussen mijn lakjes van Sally Hansen en daarom vroeg ik jullie om raad. De meeste stemmen gingen naar het koraalkleurige lakje, dus die deed ik op. Dankjewel voor de hulp, superleuk en fijn!
Wohooo een méga mijlpaal, want de teller van mijn Instagram account @ByDagmarValerie stond deze week op 1000! Hoe geweldig lief dat er zoveel mensen zijn die mijn foto’s voorbij zien komen <3 Heel erg lief, dankjewel voor het volgen allemaal! 
Yay, datenight met mijn lieve vriendje! Ik hou echt ontzettend van het strand en daarom besloten we het weekend goed in te luiden in Zandvoort. We aten met uitzicht op zee en gingen lekker wandelen met de voetjes door het water. We hadden een dekentje mee en keken liggend toe hoe de zon langzaam onderging. Romantisch! 
Als er iemand is die mij gelukkig maakt, dan is het mijn lieve vriend. Na 3,5 jaar nog steeds heel erg verliefd <3 
Een nieuwe maand vol nieuwe kansen! Ik printte de challenges uit, zodat ik voldoening krijg van het afvinken en ga aan de slag met de squat-, crunch- en plankchallenges. Ook heb ik het BodieBoost BikiniBoost boek erbij gepakt voor de handige oefeningen en ik wil heel graag het hardlopen met Evy weer oppakken. Na een tijdje mijn lichaam te moeten opladen, hoop ik het nu weer sterker te kunnen maken. Inspiratie en motivatie genoeg, dus ik ga ervoor!
Sending you a little piece of sunshine <3 
Dankjewel voor alle gelukkige momenten die jullie mij geven. 

Heb jij een mooie week gehad?

Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 17 reacties.

 1. Justine A

  Stuk voor stuk weer mooie foto’s, zeker die laatste bij zonsondergang! White Lily is trouwens ook echt favoriet bij mij. Beste item uit de BG goodiebag, haha!

 2. Wat een super mooie foto’s! Die foto samen met je vriend is echt heel erg mooi :)

 3. Josianne

  Wat een fijne week! Die nagellakjes zijn echt heel tof allemaal, ik kan me voorstellen dat je niet kon kiezen. Ik ga deze maand ook een aantal challenges doen, maar ik heb gisteren alweer overgeslagen, oepsie! *rent naar haar yoga-matje*

 4. Wat een ontzettend leuke en lieve week heb je gehad! Het white Lily parfum zit hier ook standaard in mijn tas.. Love it! Fijn cadeau uit de BG goodiebag!

 5. Tineke

  Ah, die laatste foto is echt heel erg mooi, wat een leuke look of the day!
  Liefs

 6. Jasmijn

  Het zijn allemaal weer prachtige foto’s! De laatste foto vind ik ontzettend leuk :) Ik heb ook een fijne week gehad. Veel extra gewerkt, maar op de momenten dat ik dat niet deed, was ik regelmatig op het strand te vinden :)

 7. Joni

  Wooww, sporty sporty! Je bent wel goed bezig zeg met al die nieuwe challenges. Moet ik eens een voorbeeld aan nemen. Mijn sportmotivatie is nu helemaal weg, dus snel maar weer eens op gaan pakken haha. Ooh wat is die laatste foto toch prachtig.

 8. Wat een mooie foto’s, vooral die laatste is prachtig! Ik vind je positieve quote heel mooi, klopt helemaal. Dat Plant Power boek heeft inderdaad een mooie vormgeving :)

 9. Wat een prachtige foto’s Dagmar. En wat heerlijk zo samen met je vriend een avondje aan zee. Daar kan ik ook zo van genieten!

 10. Leuke week! Vooral die laatste foto is echt heel tof haha! En goed dat je bezig bent met al die challenges. Ik ben nu zelf bezig met de 30 day beach body challenge, maar die is wel pittig hoor!

 11. Vanessa

  Leuk om te zien! Heerlijk, zo’n romantisch avondje aan zee :)

 12. Ise

  Wat een heerlijke foto’s, je positiviteit en enthousiasme werken echt aanstekelijk !

Geef een antwoord

CommentLuv badge