Blog

BEHIND THE SCENES #50 – Zomer, liefde en genieten

De 50e Behind the scenes staat online! Ik kan amper geloven dat ik al vijftig weken lang deel wat ik ‘uitspook’ en dat jullie het zo leuk vinden om deze wekelijkse rubriek te volgen. Het is echt een eer om jullie mooie reacties te ontvangen, dankjewel! Deze week zat vol liefde, het heerlijke zonnetje en genieten tussen het harde werken door. Mijn vriend en ik maken lange dagen, maar de momenten dat we samen zijn, zijn daardoor extra fijn. Ook gingen we vrijdagavond ‘daten’ in Zandvoort waar we genoten van de ondergaande zon, kijk je mee?

Hmmm wat is dit toch een heerlijke geur! Door de handige verpakking zit White Lily nr. 26 standaard in mijn tas <3 
Mooie quote die ik deelde met de hashtag #ProjectPositief, hier horen jullie heel snel meer over… Stay tuned!
Look of the day! 
Yay, het Plant Power boek kwam binnen, nu al genieten van de mooie vormgeving, de heerlijke recepten en de handige tips!
Oeee ik kon niet kiezen tussen mijn lakjes van Sally Hansen en daarom vroeg ik jullie om raad. De meeste stemmen gingen naar het koraalkleurige lakje, dus die deed ik op. Dankjewel voor de hulp, superleuk en fijn!
Wohooo een méga mijlpaal, want de teller van mijn Instagram account @ByDagmarValerie stond deze week op 1000! Hoe geweldig lief dat er zoveel mensen zijn die mijn foto’s voorbij zien komen <3 Heel erg lief, dankjewel voor het volgen allemaal! 
Yay, datenight met mijn lieve vriendje! Ik hou echt ontzettend van het strand en daarom besloten we het weekend goed in te luiden in Zandvoort. We aten met uitzicht op zee en gingen lekker wandelen met de voetjes door het water. We hadden een dekentje mee en keken liggend toe hoe de zon langzaam onderging. Romantisch! 
Als er iemand is die mij gelukkig maakt, dan is het mijn lieve vriend. Na 3,5 jaar nog steeds heel erg verliefd <3 
Een nieuwe maand vol nieuwe kansen! Ik printte de challenges uit, zodat ik voldoening krijg van het afvinken en ga aan de slag met de squat-, crunch- en plankchallenges. Ook heb ik het BodieBoost BikiniBoost boek erbij gepakt voor de handige oefeningen en ik wil heel graag het hardlopen met Evy weer oppakken. Na een tijdje mijn lichaam te moeten opladen, hoop ik het nu weer sterker te kunnen maken. Inspiratie en motivatie genoeg, dus ik ga ervoor!
Sending you a little piece of sunshine <3 
Dankjewel voor alle gelukkige momenten die jullie mij geven. 

Heb jij een mooie week gehad?

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.