Blog

Behind the scenes #5: live your dreams

Lieve allemaal, deze week stond bij mij in het teken van dankbaarheid. Ik ben mij namelijk flink bewust geworden van alle fijne grote en kleine geluksmomentjes die ik dagelijks in mijn leven tegen het lijf loop en dat zijn er stiekem onwijs veel. Soms komen ze uit het niets en soms moet je er heel hard voor knokken. Toch zit het leven vol met geluksmomentjes en die overvielen mij deze week wederom. Een kijkje achter de schermen hoe mijn week is verlopen. Let’s go!

Tijdens open monumentendag ging ik samen met mijn moeder en broertje een kasteel bekijken. Hier bleek dezelfde dag een barbie-fandag georganiseerd te worden en natuurlijk moest ik even op de foto met mijn ‘nieuwe limo’. Mooi roze is niet lelijk.
Back at the office! Weer flink vlammen op werk, maar wat een geweldige kansen krijg ik hier. Het is echt onbetaalbaar en ik moet mijzelf regelmatig knijpen om te beseffen dat ik niet droom, maar dat deze job nu deel uitmaakt van mijn leven. I love it!
Hebben jullie de posters al gezien in de bushokjes van ‘onze Gisele’ voor H&M? Stiekem heel trots dat we zo zichtbaar zijn. Het is immers een prachtige campagne. 
Deze schoen vond ik bij een tramhalte. Die Assepoester van tegenwoordig!
Deze foto is gemaakt tijdens het Mauritz Archive event van H&M, waarover ik ook een verslag maakte. Het verslag kan je hier lezen. Illustrator Leon Römer maakte deze geweldige foto van Sanne en mij. Het was een avond om niet snel meer te vergeten. De nieuwste collectie ‘Mauritz Archive’ is sinds donderdag verkrijgbaar in de winkel en werd tijdens dit event gelanceerd. Geweldig om hierbij aanwezig te mogen zijn en deel uit te maken van de crew!
Doe je al mee met de winactie? Je kunt een feelgood pakket winnen ter waarde van 30 euro! Klik hier om er meer over te lezen, veel succes!
Yeaah lekker weekend! En dat mag ingeluid worden met een lekker wijntje bij de openhaard terwijl de regen tegen de ramen tikt. Heerlijk!
Tijd voor verandering, even langs de kapper! Het was een spontaan idee, maar wel heel erg fijn. Een lichte pony erin en extra veel laagjes voor meer volume. Ik kreeg gelijk mijn slag weer terug en mijn haar begon weer te dansen. Ik ben er blij mee! Hier zie je trouwens ook een beetje mijn feather extension zitten, ook een aanrader!
Het zonnetje halen we zelf in huis <3
Yay, de nieuwste collectie van LOOkX ontvangen om te reviewen voor www.shoppen.blog.nl en www.meiden.blog.nl. Ik ben erg benieuwd, want LOOkX heeft echt fijne make-up. Jullie lezen gauw mijn review erover, so stay tuned!
The best way to make your dreams come true is to wake up!
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.