Blog

BEHIND THE SCENES #49 – Hasselt, zomer & blog b-day

It’s partytime! 26 juli bestond mijn blog precies één jaar en de felicitaties waren ongelooflijk en overweldigend, ik voelde mij eigenlijk ook echt heel jarig haha. Echt superlief de hartverwarmende berichtjes, maar ook de mooie complimenten. Dat betekent echt veel voor mij, dankjewel! Deze week werkte ik fulltime, was het zomers weer en bezochten mijn vriend en ik het mooie Hasselt. Ik geef jullie een kijkje in mijn week, enjoy!

Heerlijk met mijn vriendje op stap naar Hasselt! Het was ontzettend heet, maar met luchtige kleding en genoeg drinken, was het een geweldige dag. Hier lezen jullie gauw meer over!
Zo gingen we naar het Modemuseum in Hasselt, dit vond ik echt een heel inspirerende en mooie plek. Zo zag ik de prachtigste schoenen van onder andere Louboutin, Lanvin, Dior, Valentino, Jimmy Choo en meer. Echt een paradijs voor schoenenliefhebbers!
Ik was echt onder de indruk van het mooie Modemuseum. De mooiste creaties hingen er en ik werd er omringd door items en eyecatchers van de crème-de-la-crème van de fashionindustrie. Ik keek mijn ogen uit!
Samen met vriendlief in de Japanse tuin in Hasselt. Wauw wat was het ontzettend mooi! Love him so much!
Aah dit jurkje zit superlekker! En wat een onwijs lieve reacties op deze look!
Ik ben dol op deze quote. So true!

Ik dacht dat ik al meer dan genoeg lieve cadeautjes had ontvangen voor het afstuderen, maar er kwam duidelijk nog geen einde aan. Dit heerlijke luchtje van DKNY (Fresh Blossom), kreeg ik van mijn schoonouders. Echt ongelooflijk lief!
Wauw zo leuk! Ik won via een winactie bij Metro Mode dit prachtige boek Powerfood geschreven door Rens Kroes. Ik ben er ongelooflijk blij mee, het is een heel mooi boek met waanzinnige foto’s. Ik ga er gauw mee aan de slag!
Een heerlijke wandeling voor het slapengaan met vriendlief bij het Henschotermeer. .Echt een aanrader deze mooie locatie. Ik loop er ook graag hard en ik vind het een schitterende plek. 
De dag goed beginnen met de nieuwste Flow en een lekker ontbijtje. 
Ik werk fulltime maar het is absoluut geen straf. Ik verzorg de PR en marketing voor deze toppers, als boekenliefhebber kan ik hierdoor van mijn hobby mijn werk maken. I love it!
Mijn kunstwerk kwam op Instagram en helaas voor de kunstliefhebbers: deze creatie is niet te koop :)
Party party party! Mijn blog bestond 26 juli precies één jaar, de tijd vloog voorbij en ik kan mij niet eens een leven zonder herinneren. Ik geniet er volop van en op naar het tweede jaar, want ik ben er helemaal klaar voor!
Ice ice baby! Er gaat niets boven een heerlijk raketje op deze zomerse dag! We gingen naar Noordijk en wat hebben we een stralende dag gehad. Ik ben gek op de zee, het geluid van de golven maakt mij helemaal ontspannen. Echt mijn favoriete plek.
Echt zo leuk, ik kreeg een button van mijn mama en haar vriend voor mijn eerste blogverjaardag. Ik had nooit verwacht dat ze eraan zouden denken en dan ook nog zeggen dat ze zo trots waren dat ik zo gepassioneerd ermee aan de slag ga en het zo goed weet vol te houden. Heel lief!

De komende week zie ik onder andere mijn lieve vriendinnetjes weer, maak ik flink wat uurtjes op werk en gaan we onze vakantie boeken! Heb jij nog mooie plannen?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.