Blog

BEHIND THE SCENES #48 – Polen, de ramp en tropische temperaturen

Deze week was hectisch en een flinke achtbaan. Van het moment om mijn opa & oma weer te zien, omdat ik samen met mijn mama naar Polen ging om hen op te zoeken, tot het nemen van afscheid. Ook waren de temperaturen sky high en kreeg ik een prachtige ring voor het afstuderen. Ook was er veel verdrietig nieuws, de laatste tijd heb ik het gevoel dat het echt domineert in de media. Donderdag kwam de klap, vlucht MH17 zou nooit de eindbestemming halen. Ik ben er nog steeds stil van, extra nu ik zie dat alles door blijft gaan. Koester de mooie momenten lieve allemaal! Spreek vaker uit dat je van elkaar houdt, want zo vanzelfsprekend is het niet. Enjoy this Behind the Scenes <3 


We maakten een tussenstop in Hotel Unique Dortmund. Het was heel luxueus en fijn om op te laden! Het bed was heerlijk, net als de badkamer. Echt een mooi hotel en goede service. 

Mini me! Deze hangt bij mijn opa & oma thuis <3 En ben ik erg veranderd? 
Het was onwijs spannend om langs de kapper te gaan, maar het is gelukt! Mijn puntjes werden bijgeknipt, maar de lengte wilde ik heel graag behouden. En de grap is ook dat het lijkt alsof ik langer haar heb op de stoel na de kapper. Het werd extra stijl gemaakt, ik vind het eindresultaat te gek en ik ben er onwijs blij mee. 
Heerlijk gewinkeld in Polen en natuurlijk ook even een bezoekje gebracht aan het Pools merk Inglot, love it! 
Mijn tweede thuis! En heb je mijn vlog over het weekend Kraków + shoplog erover al gezien? Check it out! 
Ik zat echt bijna in tranen voor mijn computer toen ik dit zag: 800 lieve volgers op Bloglovin, dat is toch te mooi voor woorden? Het is alsof ik mijn droom leef, dankjewel lieve allemaal! Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken dat ik ongelooflijk blij ben met dit hoogtepunt <3 
Ice Ice baby! We hebben volop genoten van deze heerlijke ijsjes. En het was bijna gezond met alle stukken fruit erop, als je de slagroom even niet meerekent :)
Mijn favo outfit met het witte vestje van Primark; wat ben ik blij met deze aankoop!
Jaaaa, we kwamen er opeens achter dat we 3,5 jaar samenzijn! En met we bedoel ik mijn lieve vriendje Jordy. Dat hij het al zolang met mij uithoudt haha, echt super superleuk! 
Yay, wat ben ik gelukkig met mijn nieuwe palette. Ik ben er ongelooflijk blij mee en de kleurenkeuze was top. Er volgt gauw een review! 
Ik ben zo ontzettend blij met deze sandaaltjes! Ik kocht bruine en zwarte zodat ik deze goed kan combineren. De bruine kocht ik bij Deichmann en dat is eigenlijk de Nederlandse VanHaren. De zwarte kocht ik bij CCC en is van leer. Ik geniet nu met deze tropische temperaturen al van deze toppers. Ik word er onwijs blij van!
Natuurlijk even een duckface bij het zien van dit schattige gezinnetje. Zo lief! 
Wauw wat een verrassing! Van mijn lieve opa & oma kreeg ik een prachtige ring omdat ik ben afgestudeerd! Wat een verwennerij, love it!
Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out. Een hartje, omdat ik dol ben op koraalkleuren, zowel bij cosmetica als bij fashion. De producten die je hier ziet komen uit de Giordani Gold Portofino Collection tot stand gekomen door Oriflame (bekijk mijn review van de Giordani Golf Portofino Collection hier). 
Het verdriet is intens en Nederland rouwt, ook ik vind het lastig en moeilijk om deze gebeurtenis een plekje te geven. Ik zou tijd willen terugdraaien en bergen willen verplaatsen om de prachtige mensen die zijn overleden weer terug te kunnen halen.Verdriet en machteloosheid wisselen elkaar af, maar ik blijf erin geloven: samen kunnen we met kleine stukjes de wereld mooier maken <3
Ik ontving het nieuwste exemplaar van MoodieZ Magazine met hierin extra focus op ontspannen en relaxen, het komt als geroepen. Ik lastte dan ook gelijk een ontspanningsavondje in met onder andere het heerlijke masker van Hannah. En er komt heel snel te gek MoodieZ nieuws online op mijn blog, want er gaat iets heel leuks gebeuren tussen MoodieZ en mij. Ik verklap gauw meer! 
Denk goed aan jezelf en ik hoop dat je veel fijne momenten mag beleven de komende week. Heb jij nog mooie plannen?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.