BEHIND THE SCENES #48 – Polen, de ramp en tropische temperaturen

BEHIND THE SCENES #48 – Polen, de ramp en tropische temperaturen

Deze week was hectisch en een flinke achtbaan. Van het moment om mijn opa & oma weer te zien, omdat ik samen met mijn mama naar Polen ging om hen op te zoeken, tot het nemen van afscheid. Ook waren de temperaturen sky high en kreeg ik een prachtige ring voor het afstuderen. Ook was er veel verdrietig nieuws, de laatste tijd heb ik het gevoel dat het echt domineert in de media. Donderdag kwam de klap, vlucht MH17 zou nooit de eindbestemming halen. Ik ben er nog steeds stil van, extra nu ik zie dat alles door blijft gaan. Koester de mooie momenten lieve allemaal! Spreek vaker uit dat je van elkaar houdt, want zo vanzelfsprekend is het niet. Enjoy this Behind the Scenes <3 


We maakten een tussenstop in Hotel Unique Dortmund. Het was heel luxueus en fijn om op te laden! Het bed was heerlijk, net als de badkamer. Echt een mooi hotel en goede service. 

Mini me! Deze hangt bij mijn opa & oma thuis <3 En ben ik erg veranderd? 
Het was onwijs spannend om langs de kapper te gaan, maar het is gelukt! Mijn puntjes werden bijgeknipt, maar de lengte wilde ik heel graag behouden. En de grap is ook dat het lijkt alsof ik langer haar heb op de stoel na de kapper. Het werd extra stijl gemaakt, ik vind het eindresultaat te gek en ik ben er onwijs blij mee. 
Heerlijk gewinkeld in Polen en natuurlijk ook even een bezoekje gebracht aan het Pools merk Inglot, love it! 
Mijn tweede thuis! En heb je mijn vlog over het weekend Krak├│w + shoplog erover al gezien? Check it out! 
Ik zat echt bijna in tranen voor mijn computer toen ik dit zag: 800 lieve volgers op Bloglovin, dat is toch te mooi voor woorden? Het is alsof ik mijn droom leef, dankjewel lieve allemaal! Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken dat ik ongelooflijk blij ben met dit hoogtepunt <3 
Ice Ice baby! We hebben volop genoten van deze heerlijke ijsjes. En het was bijna gezond met alle stukken fruit erop, als je de slagroom even niet meerekent :)
Mijn favo outfit met het witte vestje van Primark; wat ben ik blij met deze aankoop!
Jaaaa, we kwamen er opeens achter dat we 3,5 jaar samenzijn! En met we bedoel ik mijn lieve vriendje Jordy. Dat hij het al zolang met mij uithoudt haha, echt super superleuk! 
Yay, wat ben ik gelukkig met mijn nieuwe palette. Ik ben er ongelooflijk blij mee en de kleurenkeuze was top. Er volgt gauw een review! 
Ik ben zo ontzettend blij met deze sandaaltjes! Ik kocht bruine en zwarte zodat ik deze goed kan combineren. De bruine kocht ik bij Deichmann en dat is eigenlijk de Nederlandse VanHaren. De zwarte kocht ik bij CCC en is van leer. Ik geniet nu met deze tropische temperaturen al van deze toppers. Ik word er onwijs blij van!
Natuurlijk even een duckface bij het zien van dit schattige gezinnetje. Zo lief! 
Wauw wat een verrassing! Van mijn lieve opa & oma kreeg ik een prachtige ring omdat ik ben afgestudeerd! Wat een verwennerij, love it!
Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out. Een hartje, omdat ik dol ben op koraalkleuren, zowel bij cosmetica als bij fashion. De producten die je hier ziet komen uit de Giordani Gold Portofino Collection tot stand gekomen door Oriflame (bekijk mijn review van de Giordani Golf Portofino Collection hier). 
Het verdriet is intens en Nederland rouwt, ook ik vind het lastig en moeilijk om deze gebeurtenis een plekje te geven. Ik zou tijd willen terugdraaien en bergen willen verplaatsen om de prachtige mensen die zijn overleden weer terug te kunnen halen.Verdriet en machteloosheid wisselen elkaar af, maar ik blijf erin geloven: samen kunnen we met kleine stukjes de wereld mooier maken <3
Ik ontving het nieuwste exemplaar van MoodieZ Magazine met hierin extra focus op ontspannen en relaxen, het komt als geroepen. Ik lastte dan ook gelijk een ontspanningsavondje in met onder andere het heerlijke masker van Hannah. En er komt heel snel te gek MoodieZ nieuws online op mijn blog, want er gaat iets heel leuks gebeuren tussen MoodieZ en mij. Ik verklap gauw meer! 
Denk goed aan jezelf en ik hoop dat je veel fijne momenten mag beleven de komende week. Heb jij nog mooie plannen?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 17 reacties.

 1. Justine A

  Mooie foto’s weer! Ik zag de foto nadat je aar de kapper was geweest en ik dacht eerst ook dat t een grapje was, lijkt langer inderdaad! Chill zeg, mijn haar is altijd te kort na de kapper. Haha :D

  1. Haha aah schatje ben je! Het is echt flink stijl gemaakt maar ik ben erg blij dat de lengte kon blijven. Dankjewel voor je lieve compliment!

 2. Marloes

  Het was inderdaad een hele schok donderdag. Ik kon ook even aan niks anders meer denken. Wat fijn dat je een heerlijke vakantie in Polen bt gehad. En wat is je haar mooi gedaan

 3. Het is ook verschrikkelijk wat er is gebeurd op die vlucht, het heeft veel indruk op me gemaakt. Verder heb je een leuke week gehad meis! Een prachtig ring van je grootouders, wat is hij mooi. En je bent geen spat veranderd op die foto, je ziet heel goed dat jij het bent op die foto van vroeger!

 4. Mooi overzicht, met een donkere schaduw. Het is heel naar wat er gebeurd is. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt. Fijn weekend!

 5. Hele leuke foto’s! Lijkt mij echt leuk om familie te hebben in Polen, ik vind het echt een mooi en prachtig land :) Donderdag was echt een schok, niet normaal, moeilijk te geloven

  liefs
  Karlien

  1. Dankjewel lieve Karlien, ik heb het ook erg getroffen met mijn lieve familie in Polen superlief dat je het zegt! De afstand is soms wat lastiger, maar de momenten samen koester ik met alles wat ik heb. Donderdag is ongelooflijk, ik kan het nog steeds amper bevatten <3 Sterkte!

 6. Sophie

  Wat een leuke foto’s allemaal! De vlog van Polen heb ik met heel veel plezier gekeken! Stijl haar staat je trouwens tof! En ihet is inderdaad niet te bevatten wat er gebeurd is op die vlucht, ik heb er weinig woorden voor…

 7. Tineke

  Hele mooie foto`s, je haar lijkt inderdaad langer. Mooi dat je op je blog even aandacht besteed aan de vliegtuigramp, ik vind het echt verschrikkelijk!
  Liefs

 8. Elise

  Leuke foto’s, ik zou ook wel weer eens naar Polen willen gaan, alleen al voor Inglot haha. Ben heel benieuwd naar de oriflame producten

 9. Babs

  Superleuke foto’s en hoe grappig, een duckface op de perfecte locatie! Toffe sandaaltjes!

 10. leruaa

  Zo’n leuke foto’s! Ik wil ook graag een keertje shoppen bij Inglot. En op dit moment heb je zelfs al meer da, 830 bloglovin volgers! Wauw! Je verdient het echt. Ik volg je blog, twitter en instagram en je komt op mij over als een jonge vrouw/meisje met een heel warme persoonlijkheid.

Geef een antwoord

CommentLuv badge