Blog

BEHIND THE SCENES #47 – Friends & Fun

Oh wat een fijne week was dit! Ik zag mijn lieve blogvriendinnetjes weer, knuffelde met een geit en kreeg een prachtig cadeautje! Ook pakte ik mijn koffer, omdat ik mijn lieve opa en oma in Polen weer ga zien. Als jullie dit lezen ben ik hen dan ook volop aan het knuffelen, omdat ik mijn opa en oma heel erg mis als ik weer in Nederland ben. Gelukkig Kan ik nog even een dagje extra van hen genieten. Kijken jullie mee naar deze fijne week? Enjoy!


Ik ben zo verwend! Een geweldig afstudeercadeau van lieve vrienden. Het tasje is ook zó prachtig dat ik de halve avond met een open mond van verbazing heb gezeten. Heel erg lief!

Oh wat hebben we het gezellig gehad op de verjaardag van Heleen in het mooie Groningen. Samen met Lois maakten we ‘de wereldreis’, we zaten uiteindelijk acht uur in de trein vanwege alle storingen, maar het was het elke seconde waard om lieve Heleen weer te zien. Supergezellig lieverds!
Aah ik word zo blij van deze foto! Met de liefste beauties!
Mijn nieuwe job: geitenfluisteraar! Al lijkt het op deze foto dat die geit meer iets in mijn oor fluistert dan andersom haha. 
Yes! Go for it! De dag zit niet voor niets vol met kansen! 
Een vrolijke combinatie! Lekker girly en een echt feestje voor de nagels: Golden Rose Jolly Jewels nr. 109 <3
Wauw wat kwamen er veel reacties op deze foto! Ik schreef dat ik benieuwd was of ik het droog kon houden bij het boek van John Green Een weeffout in onze sterren (Lemniscaat), maar aan de comments te lezen was dit eigenlijk een onmogelijke missie. Ontroerend en mooi werd er geschreven. Ik lees momenteel deze topper en zal binnenkort de recensie ervan plaatsen.
Mijn favo blazer aan. It’s selfie O’clock!
Yay de koffer is gepakt! Mijn probleem? Dat ik altijd hulp nodig heb om het dicht te krijgen. Herkenbaar? Nu je dit leest zit ik (als het goed is) gezellig bij opa en oma in Kraków (Polen). Ik wens je een mooie, nieuwe week toe en geniet ervan! Heb je fijne hoogtepunten in je agenda staan? Enjoy!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.