BEHIND THE SCENES #47 – Friends & Fun

BEHIND THE SCENES #47 – Friends & Fun

Oh wat een fijne week was dit! Ik zag mijn lieve blogvriendinnetjes weer, knuffelde met een geit en kreeg een prachtig cadeautje! Ook pakte ik mijn koffer, omdat ik mijn lieve opa en oma in Polen weer ga zien. Als jullie dit lezen ben ik hen dan ook volop aan het knuffelen, omdat ik mijn opa en oma heel erg mis als ik weer in Nederland ben. Gelukkig Kan ik nog even een dagje extra van hen genieten. Kijken jullie mee naar deze fijne week? Enjoy!


Ik ben zo verwend! Een geweldig afstudeercadeau van lieve vrienden. Het tasje is ook zó prachtig dat ik de halve avond met een open mond van verbazing heb gezeten. Heel erg lief!

Oh wat hebben we het gezellig gehad op de verjaardag van Heleen in het mooie Groningen. Samen met Lois maakten we ‘de wereldreis’, we zaten uiteindelijk acht uur in de trein vanwege alle storingen, maar het was het elke seconde waard om lieve Heleen weer te zien. Supergezellig lieverds!
Aah ik word zo blij van deze foto! Met de liefste beauties!
Mijn nieuwe job: geitenfluisteraar! Al lijkt het op deze foto dat die geit meer iets in mijn oor fluistert dan andersom haha. 
Yes! Go for it! De dag zit niet voor niets vol met kansen! 
Een vrolijke combinatie! Lekker girly en een echt feestje voor de nagels: Golden Rose Jolly Jewels nr. 109 <3
Wauw wat kwamen er veel reacties op deze foto! Ik schreef dat ik benieuwd was of ik het droog kon houden bij het boek van John Green Een weeffout in onze sterren (Lemniscaat), maar aan de comments te lezen was dit eigenlijk een onmogelijke missie. Ontroerend en mooi werd er geschreven. Ik lees momenteel deze topper en zal binnenkort de recensie ervan plaatsen.
Mijn favo blazer aan. It’s selfie O’clock!
Yay de koffer is gepakt! Mijn probleem? Dat ik altijd hulp nodig heb om het dicht te krijgen. Herkenbaar? Nu je dit leest zit ik (als het goed is) gezellig bij opa en oma in Kraków (Polen). Ik wens je een mooie, nieuwe week toe en geniet ervan! Heb je fijne hoogtepunten in je agenda staan? Enjoy!

Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 31 reacties.

 1. Kimberley

  Ik ben echt heel benieuwd naar The Fault in Our Stars! :) Leuke foto’s!

 2. Jasmijn

  Leuk foto overzicht! Wat grappig, ik ben nu ook bezig in The Fault in Our Stars en kan niet ophouden met lezen.. Gelijk in het eerste hoofdstuk was ik al hooked (a)

 3. Sophie

  Heel veel plezier in Polen lieverd, hopelijk geniet je en heb je het onwijs naar je zin! En wat een prachtig VS cadeau heb je gekregen; dat tasje is ook supercute! Ik ga ook binnenkort beginnen aan het boek, maar ik vrees dat ook ik het niet droog zal houden :’)

 4. Eline

  Heel veel plezier in Polen, heb een toffe tijd! <333

 5. Yara

  Super leuk dat VS tasje zeg! Ik was op de helft van TFIOS en moest toen al huilen… Prepare yourself! Liefs!

 6. Jeetje zo lang in de trein. Maar volgens mij was de verjaardag van Heleen heel gezellig. Heel veel plezier bij je familie :)

 7. Andrea

  The fault in our stars is heel mooi, maar ik heb niet gehuild. Ik denk dat mijn verwachtingen zo hoog waren dat het een beetje tegenviel qua huilen haha. Ik ga woensdag naar de film. Ben erg benieuwd! Neem wel tissues mee haha

 8. Globe Love

  aah dat tasje van vs, super mooi! Ik ben gister naar de film the fault in out stars geweest en nu wil ik het boek gaan lezen.. hopelijk houd ik het dan wel droog haha

 9. Josie

  Haha die foto met dat geitje :)! Lekker zeg, al die VS spulletjes <3 Kan je toch nooit genoeg van krijgen?

 10. Joni

  Ooh wauw, wat ziet dat van Victoria’s Secret er geweldig uit en dat tasje is kei mooi. Wat een fijne week heb je weer gehad. Geniet nog maar lekker in Polen ;)

 11. Justine A

  Yay, leuke foto’s! geniet van je tijd in Polen! Je zult je familie wel gemist hebben, have fun! <3

 12. Kirsty

  Wat een gave cadeautjes heb je gekregen voor je afstuderen zeg! Geniet ervan dat je je opa en oma weer even kan zien! Kan me helemaal voorstellen dat je ze erg mist als je in Nederland bent. Mijn ouders en zusje wonen in Canada dus ik weet hoe het is om niet even snel bij je familie langs te kunnen!

  1. Wauw wat een afstand dat zij helemaal in Canada wonen! Je mag ontzettend trots zijn op jezelf dat je ondanks de afstand hier woont <3

 13. Marlissa

  Fijne foto’s en geniet van de tijd met je opa & oma! Veel plezier

 14. Cindy

  Hele fijne vakantie! Toffe cadeautjes heb je gekregen.

 15. Wat leuk dat je eindelijk weer bij je familie in Polen bent. Je zal er vast genieten! Op de heen weg kan ik mijn koffer vaak wel dicht krijgen, de terugweg gaat altijd wel iets lastiger.

 16. Manon

  Hele fijne vakantie, ik heb zelf ook vakantie en ga morgen naar de bioscoop naar The fault in our stars, erg benieuwd!

Geef een antwoord

CommentLuv badge