Blog

BEHIND THE SCENES #46 – Live, love & laugh


Stijgende temperaturen en kortere nachten. Sliepen jullie ook wat moeizaam deze week? Misschien lag het aan mij, omdat m’n lichaam ook even moet wennen aan het veranderende weer maar voor mij was dit een pittige week door het minder goed slapen. Maar hij zat boordevol hoogtepunten en fijne momenten, bij jou ook? Check it out!

De week beginnen met aardblijtjes! En inderdaad genoeg slagroom :) 
Wat kreeg ik veel lieve reacties op deze foto! Onwijs lief, dankjewel <3
Jaaaa wat was het te gek om in het publiek te zitten van The blind auditions. Het was echt een indrukwekkende show en ik blijf mij verbazen waar dat talent toch elke keer weer vandaan komt, terwijl wij nog relatief zo’n klein landje zijn. Bizar! 
Dit emotionele moment is vastgelegd (yes, perfecte timing haha) want dit is de allerlaatste keer dat ik mij uitcheckte als student. Ciao geliefde gratis pas!
Ik maakte brownies en voor ik het wist waren ze al op! En niet eens door mijzelf haha. Het is echt leuk om te zien dat anderen er ook zo van kunnen genieten, joepie!
Ja! Mijn vriend en ik hebben de ultieme relatietest gehaald, want we hebben de kast (ook met behulp van mijn broertje) in elkaar weten te zetten. Het resultaat mag er wezen, wat hebben we nu meer ruimte en het ziet er lekker overzichtelijk uit. Heel fijn! 
Wohooo nieuw leesvoer! Nu nog even de tijd nemen om er echt voor te gaan zitten. Maar blij ben ik er zeker mee, want ik ben ook erg nieuwsgierig naar de tips en of de boeken mij zo zullen raken als ik denk dat ze zullen doen. Can’t wait!
Yay, mijn eerste praat-filmpje kwam online! En zo lief hoe jullie erop reageerden, dankjewel! Heb je het nog niet gezien? Je kunt het filmpje hier bekijken op mijn YouTube-kanaal
Een perfecte dag voor een rommelige vlecht! Nu mijn haar langer wordt, doe ik het regelmatig in een staart of vlecht, je draagt onbewust toch een gewicht mee. Nu het warmer wordt is het fijn om je haren dan ook even vast te kunnen maken. 
Deze quote raakt, so true! Just do it!
Dacht ik een leuke ‘quizvraag’ te hebben met mijn drie keer raden waar ik sta en wat ik ga doen-vraag, maar dat bleek na één keer raden al te kloppen haha. Ja de papieren tassen komen natuurlijk van de Primark! En dit prachtige hotel staat in Zaandam, de architectuur vind ik echt indrukwekkend. De shoplog komt binnenkort online, so stay tuned!

Staan er fijne momenten op de planning voor je aankomende week? Enjoy! 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.