BEHIND THE SCENES #45 – Afstuderen, Canon 700D & Boohoo

BEHIND THE SCENES #45 – Afstuderen, Canon 700D & Boohoo

Deze week was heel erg spannend. Ik weet niet of ik mij eerder zo zenuwachtig heb gevoeld als de afgelopen dagen. Het afstuderen vond plaats en ik kan inmiddels opgelucht ademhalen en meedelen dat ik ben afgestudeerd. Dit zorgde er ook voor dat ik veel bezig was met de laatste loodjes en ik ben heel blij dat het is gelukt om alsnog elke dag een artikel te kunnen publiceren. Ook kocht ik een nieuwe beauty waar ik ontzettend blij mee ben, mijn nieuwe camera Canon 700D. Ik laat je mijn week in foto’s zien! 

Wauw wat is mijn nieuwe camera toch ontzettend fijn. Ik ging van een Canon 1000D naar een 700D en ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen! Echt heel spannend vond ik het wel, omdat ik vier prachtige jaren heb beleefd met mijn eerste spiegelreflex. Ik ben dan ook extra blij dat ik mijn moeder deze camera kan geven, zodat de avonturen en herinneringen die de camera draagt bij ons blijven. Van de 1000D zullen jullie veel gaan zien!
De Dutchies naar de volgende ronde juichen, dat gaat ons goed af!
Het Boohoo event was onwijs gezellig! De herfst en winter collectie voor 2014 werd gepresenteerd en het was heel geslaagd. Zo kon ik heerlijk bijkletsen met lieve Carlijn en gingen we natuurlijk ook samen even op de foto <3 
En natuurlijk ook met lieve Britt & Saranda, wat was het superleuk! Ik ken deze lieverds van de cursus Modejournalistiek en de klik was vanaf het eerste moment al aanwezig. Super <3 

Op woensdag natuurlijk in het roze! Door welke film zou dat toch komen :) ? 

Yes, officieel afgestudeerd! Ik trilde bijna van mijn hakjes af van de zenuwen, maar het ging ontzettend goed. Ik ben dan ook superblij dat het gelukt is om mijn studie af te kunnen ronden. Wie had dat ooit gedacht vier jaar geleden?! 
En we gingen spontaan uiteten, heerlijk! We aten bij Pizza & Pizza in Ede en natuurlijk koos ik voor… Pizza! Ik geloof dat ik nooit eerder zo’n lekkere pizza heb gegeten en de sfeer en service is er uitstekend. Echt een aanrader! En extra bewijs: ik kan gewoon nooit een hele pizza op, maar nu at ik mijn bordje tot aan de laatste kruimeltjes leeg! 
Sinds vrijdag heb ik echt zo’n ‘nieuw hoofdstuk en een frisse start’-gevoel. Mijn studie is na vier jaar vlammen afgerond en het is nu tijd om een nieuwe weg in te slaan. Ik ben er dan ook echt aan toe, maar stiekem is het wel een grote verandering van studeren naar opeens nooit meer naar school. Ik neem dan ook even rustig de tijd om eraan te wennen, maar goed voelt het zeker. Even opladen en ontspannen heb ik nu nodig om er weer fris en fruitig tegenaan te kunnen. Maar het is zo’n opluchting dat het achter de rug is! Nu kan ik elke dag mijn hart volgen en doen wat goed voelt, dat ben ik dan ook zeker van plan. 
En last but not least maakte én publiceerde ik deze week mijn eerste vlog op YouTube! Heel spannend vond ik dat, maar jullie reacties waren superlief. Dankjewel!

Heb je een mooie week achter de rug?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 24 reacties.

 1. Heel erg leuk om te zien! Zo fijn dat je afgestudeerd bent en de video vind ik ontzettend leuk geworden! :)

 2. Justine A

  Een week vol mooie hoogtepunten en foto’s! Super leuk :) ik kan me voorstellen dat het even wennen zal zijn om nu niet meer naar school te hoeven, maar dit is een leuke soort van wennen, toch?! :)

 3. Tessa

  Zo goed dat je je studie heb afgerond! Nu kan er weer iets nieuws beginnen :)
  Liefs, Tessa

 4. Josianne

  Ik ben benieuwd naar de foto’s met je nieuwe camera! Maar daar hoeven we vast niet lang op te wachten ;) Nogmaals gefeliciteerd met je afstuderen :D

 5. Wat een fijne diary! En wat ziet de pizza er heerlijk uit<3! En wat heerlijk dat je gewoon niet meer naar school hoeft en echt helemaal klaar bent. Lekker van genieten hoor! Fijne zondag!

 6. Leuk overzicht!! Die Rayban staat je super, ik ben er voor aan het sparen, ze zijn zó mooi!!

 7. Sophie

  Lieve Dagmar, nogmaals van harte gefeliciteerd hihi <3 Kan het niet vaak genoeg zeggen, ik ben zo trots! Ik vond het plaatje met ‘A New Chapter’ ook zó mooi! Ik hoop dat ik dat volgende week na mijn laatste tentamen (en daarmee hopelijk het behalen van mijn P) ook mag zeggen!

  1. Ah lieverd, ik hoop heel erg (met alles wat ik heb en meer) dat je het gaat halen en je je P mag aanvragen. Ik ben nu al, ongeacht het eindresultaat van je tentamen, super super trots op je. Heel erg bedankt voor je onwijs lieve comment en veel succes nog even met leren <3 Maar jij gaat de tien op je eindlijst zien <3 Xxx

 8. Mariska

  Wat mooi dat je die camera hebt! :) ik ben van de Canon 1100D naar de 650D gegaan (voorganger van jouw nieuwe ;)) en ben er ook zo blij mee! Vooral dat schermpje die je kunt uitklappen is heel erg handig!

 9. Kan me heel goed voorstellen dat je het ‘frisse start’ gevoel hebt! Is het natuurlijk ook! :)

 10. Echt super allemaal.
  En wat leuk dat je je moeder je camera hebt gegeven.
  Die pizza ziet er ook wel heel erg lekker uit.
  En nu aan je frisse start!

 11. Cindy

  Wat een prachtige week was dit voor jou zeg. Gefeliciteerd nogmaals met je diploma! En blijf vooral mooie foto’s posten zoals je altijd doet, erg fijn. X

 12. Alyssa

  Wat een leuke week <3 en wat goed dat je bent afgestudeerd. GEFELICITEERD! Erg leuk om jouw ‘happy’ week te zien :-)

 13. Nadia

  Ik heb ook mijn studie afgerond, en mag de 9e mijn diploma ophalen. En voor mij voelt het ook echt alsof er nu een nieuw leven begint, of nouja, inderdaad een hoofdstuk. Succes met je nieuwe camera =)

Geef een antwoord

CommentLuv badge