Blog

BEHIND THE SCENES #44 – Run for KiKa, liefde, zomer & minions

Wow wat een week! Het was een heuse achtbaan, waarin ik vooral veel moest regelen voor mijn afstuderen en werk, maar het ook wat minder ging met mijn gezondheid. Ik had een flink buikgriepje te pakken en dit maakte het minder makkelijk om alles te combineren zoals ik graag doe. Ook werd mijn lieve vriendje geopereerd, dus het was een ware ziekenboeg in huis. Gelukkig gaat het al een stukje beter én er waren ook genoeg hoogtepunten! Zo heb ik mijn scriptie op de post gedaan waardoor ik donderdag mag verdedigen (en hopelijk mijn studententijd officieel kan afsluiten, hoe bizar!), haalde ik de eindstreep van Run for KiKa, werd het officieel zomer én knuffelde ik erop los met Poes. Kijk je mee?

Dit zal vanaf nu mijn geluksgetal worden denk ik :) Deze foto is net voor mijn allereerste hardloopwedstrijd genomen, de 5 kilometer bij Run for KiKa. De zenuwen kwamen hier toch wel om het hoekje kijken, zou ik de eindstreep wel halen?
Yes, I did it! Het was een onvergetelijke ervaring, de sfeer zorgde voor kippenvel zo mooi. De run smaakte naar meer, ook al vond ik het lichamelijk een flinke uitdaging. Het is zo fijn als het lukt om je voor anderen in te zetten! Lees meer hier meer over mijn ervaring bij de Run for KiKa
I love you cherry much!
Trots en blij, de Run for KiKa is veranderd in een prachtige herinnering. 
Yummie, gezellig met vriendlief ijs halen na het harde werken! Ik koos natuurlijk ook voor mango <3 
Joepie mijn allereerste Ray-Ban is een feit! Ik ben zo blij met deze beauty waarvan de mirror-glasses oranje zijn! Perfect voor bij het WK haha. 
Over mijn redder in nood tijdens het afstuderen, kan je hier de review lezen die ik schreef. 
Poes kroop bij mij op schoot toen ik mij minder voelde. Een lieve en snurkende tijger is het!
Yay, heerlijk leesvoer in huis gehaald! 
En als afsluiter een afbeelding van de mooiste taal van de wereld volgens minion-experts Anne en mij!

Deze week wordt voor mij heel spannend, omdat ik hoor of ik officieel kan afstuderen. Donderdag heb ik namelijk mijn verdediging en stiekem ben ik toch wel een beetje zenuwachtig ervoor. Deze week is hopelijk de allerlaatste van mijn studentenleven! Ook zie ik lieve Anne weer en ga naar een tof event, daar kijk ik ontzettend naar uit. 
Heb je een fijne week gehad en heb je mooie momenten op de planning?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.