Blog

BEHIND THE SCENES #43 – Sushi, #WK2014 en bloggen

Een week vol fijne momenten, buikpijn van het lachen, fijne pakketjes en heel veel warmte en liefde. Ik kan niet zo goed wennen aan jullie lieve reacties, klinkt dat gek? Ik word er elke keer weer zo blij door verrast en ben zo dankbaar voor het feit dat jullie zo hartelijk en warme comments achterlaten, het maakt mij oprecht heel gelukkig. Deze week was echt fijn en ik geniet van de warmere dagen en het opwarmen in het zonnetje. En we vierden met vrienden Sinterklaas, yes het is half juni! Kijk je mee behind the scenes? 

Lekker de dag beginnen met bloggen, love it!
Haha jullie zullen wel denken, vierde ze echt Sinterklaas in juni? Yes I did! Met lieve vrienden van Jord lazen we gedichten voor en gaven we elkaar cadeautjes in de felle zon en de pepernoten smolten in onze handen. We hebben zo gelachen en vervolgens sloten we de dag af met heerlijke sushi. Pretty perfect!
Ik heb blauwe plekken op mijn arm van het knijpen, omdat ik het zo niet kan geloven! Echt heel erg bedankt lieve allemaal, jullie maken van mijn droom werkelijkheid. 700 volgers op Bloglovin, dat zijn er zoveel dat ik het mij niet kan voorstellen. Ik kan ook niet ontkennen dat ik echt even een paar traantjes erom hem moeten laten, want het is zo mooi wat ik van jullie mag ontvangen elke dag. Alle lieve reacties, de leuke interactie en de mooie vriendschappen… Ongelooflijk dankbaar voor deze kans <3 
Als ik ergens kan ontspannen, dan is het wel aan het strand. Puur genieten! 
Verliefd op de zee en het strand!
So pretty! Nail Enamel nr. 705 van Inglot Cosmetics! Bekijk en lees mijn review erover hier
Mooie quote & so true!
Ik ontving een prachtig pakket van de limited edition collectie van Oriflame

Een high five van Poes voor alle lieve volgers!
Ik ben zo verwend! Dit is echt een geweldige collectie (de Giordani Gold Portofinodie ik deze zomer ongetwijfeld vaak zal dragen <3 
Wat was Het gerecht toch een heerlijk thrillerdebuut van Inge Ipenburg! Ik deel mijn ervaring van de lancering en het lezen in dit artikel. Ook was er deze week goed nieuws, omdat mijn contract is verlengd bij Uitgeverij De Fontein! Ik versterk er de marketingafdeling en mag dit na mijn studie nog even blijven doen!
Bij het WK horen natuurlijk oranje nagels, de keuze uit mijn stash is reuze! Ooh wat was het een geweldige wedstrijd, 5 -1 zo bizar! Wij wonen in het centrum en het feest duurde tot in de vroege uurtjes en de achterband van mijn fiets heeft het helaas niet overleefd. 
Vrijdag liep ik voor het eerst de 5km waarbij ik halverwege nog wel even moest wandelen vanwege een steek in mij zij. Maar de tijd verbaasde mij enorm, ik ben klaar voor Run for Kika! 
Yay, ik maakte wentelteefjes en het grootste compliment is als ik mijn vriendje zo zie genieten van wat ik heb gemaakt. En als toetje: verse mango!
Ik ben er klaar voor! Als jullie dit lezen dan sta ik aan de start van mijn allereerste hardloopwedstrijd, namelijk de 5km bij Run for Kika in Utrecht. Of ik heb hem al achter de rug! Het is voor mij een droom die uitkomt na vallen en opstaan met mijn gezondheid, maar ik wil dit zo graag dat ik het nog kruipend naar de eindstreep zou gaan als het moet. Ik loop voor mijn lieve schoonvader die vecht tegen kanker. Hij is voor mij een geweldige inspiratiebron  omdat hij dagelijks laat zien dat een beperking van je lichaam niet een belemmering van je leven hoeft te zijn. Ik deel gauw met jullie hoe het ging en op Twitter & Instagram (op beide kanalen te volgen onder de naam @ByDagmarValerie) zal ik jullie op de hoogte houden, heel erg bedankt voor jullie geweldige berichtjes vooraf!

Wat was jouw hoogtepunt van de week?
Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.