BEHIND THE SCENES #42 – Nieuwe lay-out & lieve bloggers

BEHIND THE SCENES #42 – Nieuwe lay-out & lieve bloggers

Yay, mijn nieuwe lay-out staat online! Je hebt het misschien al gespot, maar dinsdag ging mijn lay-out op de schop. Een spontane ingeving in de bus zorgde ervoor dat ik mijn idee op papier zette en lieve Anne stond gelijk klaar om de veranderingen door te voeren. Zo ontzettend lief en het bloggen voelt gelijk weer compleet. Ik ben er heel erg blij mee, dankjewel lieve Anne! Natuurlijk ben ik ontzettend benieuwd wat jij ervan vindt, laat je het mij weten in de comments? Deze week ging het lichamelijk minder, maar het was niet minder leuk! Zo zag ik lieve bloggers, was het prachtig weer en ging ik voor de eerste keer in mijn leven bakken! Of ik de brandblusser moest gebruiken, lees en zie je in dit artikel: check it out!


  Lekker springtouwen met mijn prinsessen touw van 2 euro bij de Blokker. Wow, onderschat het niet want de spierpijn valt vies tegen!  Mooie quote in de nieuwste Flow Don’t hurry, be happy. Over haasten en stilstaan.  Met lieve bloggers tijdens De Proefparade, wat een gezelligheid om mijn lieve vriendinnetjes weer te zien en wat hebben we gelachen! We hebben onze blender getest en hij werkt! Onze eerste smoothie werd een feit en we maakten van fruit een gezichtje. Fruit fun!Poes… Er zit iets op je hoofd!  Ooh ik ben zo verwend door mijn lieve vriendje, ik kreeg een prachtige boeket vol rozen en ze staan er prachtig bij. Romantisch! 

Yes, het was mooi weer deze week… behalve donderdag toen ik met laarsjes naar werk ging omdat het zo hard regende en bij mij in de straat de putjes overstroomden. Ik bakte mijn eerste appeltaart en alsof dat nog niet genoeg was ook nog eens Americain Cookies. Ooh wat vond ik jullie reacties leuk om te lezen! Iedereen was zo blij dat het was gelukt (zo lief!) en ik ook :) Geloof je niet in sprookjes? In onze keuken leeft Spongebob! Met lieve Carlijn, duo selfie! Over selfies gesproken, ik plaatste een no make-up selfie in verband met de hashtag #NoMakeUpBeautygloss die Mascha in het leven heeft geroepen. Wat een overweldigende complimenten kreeg ik op de foto, zo lief! Heel erg bedankt, dat neemt alle twijfels erover weg <3 En ja, ik ben ook heel dankbaar voor mijn lange en donkere wimpers want ik hoef inderdaad amper mascara te gebruiken en mijn huid is de laatste maand zo opgeknapt, superfijn want ik worstelde er erg lang mee. Ooh wat is het fijn om lekker buiten te eten nu het zo heerlijk weer is. En heb je mijn favorieten van de maand mei al gespot? 
I can’t help it! Ik word zo ontzettend blij van de herinneringen aan de persreis naar Antwerpen met lieve Anne. Het was echt een heerlijke tijd en ik kijk er met veel plezier op terug. En wat hebben we gehuild van het lachen, vandaar ook even nog een foto van deze fijne tijd omdat ik er de afgelopen week nog regelmatig aan dacht (mijn plog van dag 1 kan je hier lezen).

Omdat ik zoveel foto’s heb gemaakt deze week op Instagram, je kunt op de hoogte blijven van de nieuwste updates door mij te volgen via @ByDagmarValerie, heb ik even gekozen voor een andere opzet van deze Behind the scenes. Vind je het fijner om de foto’s in collagevorm te zien of liever onder elkaar? Dan kan ik dit in het vervolg toepassen. Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?

Liefs, Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 29 reacties.

 1. Erg leuke foto’s en zo in een collage vind ik fijn. Wat een lieve mensen allemaal en lekker die appeltaart! Heeft mijn moeder gisteren ook gebakken! :)

 2. Goed dat je bent begonnen met springtouwen, dat is echt zwaar! Je lay-out vind ik mooi, de kleuren zijn iets zachter, past goed bij je! Zelf vind ik het prettig om foto’s onder elkaar te zien omdat in collagevorm de foto’s zo klein zijn en ik het lastiger vind om de foto’s te zien, haha.

 3. Tessa

  Je hebt zulke leuke foto’s op instagram en lekkere dingen, hihi lekker buiten eten mmm!
  Liefs, Tessa

 4. Sophie

  Wat een superleuke foto’s allemaal zeg! Ik vind je layout écht ontzettend mooi geworden en past ook helemaal bij jou vind ik :-)

 5. Sas

  Leuke foto’s! En heel erg veel (blog)plezier met je nieuwe layout :)

 6. Wat een super leuke diary! Je nieuwe layout is zo mooi geworden! Je appeltaart ziet er ook erg lekker uit!

 7. Wat leuk om te zien, je layout is erg mooi geworden. En springtouwen lijkt me zo zwaar om te doen. Ik heb gehoord van sommige mensen dat dat ook wel is, maarja je moet het natuurlijk opbouwen. De appeltaart ziet er goed uit dagmar !!!

 8. Marion

  Ziet er prachtig uit! Mooi! En weer heerlijke foto’s! I love Antwerpen!

 9. Joni

  Je lay-out is echt prachtig, maar dat had ik al een keertje gezegd haha. Het straalt rust uit en ziet er gewoon top uit. Ik vind het fijn om zo je diary te zien, is weer eens wat anders. Ik moet nog steeds lachen om de foto van de ananas en Spongebob, geweldig. Leefde die maar bij mij in de keuken hihi. Fijn weekend!!

 10. Ondanks dat je lichamelijk last hebt gehad, heb je er toch weer wat leuks van gemaakt. Dat vind ik zo leuk en knap van je. Echt super. En gelukkig is het bakken gelukt, haha. Je lay-out is leuk geworden. Logisch dat je er blij mee bent!

 11. Ines

  Fijne foto’s! Ik vind je layout erg geslaagd :D

 12. Jasmijn

  Wat een fijn foto overzicht weer :) Je nieuwe lay out vind ik heel gaaf! :)

 13. Justine A

  Mooie lay out en foto’s weer! Zelf vind ik onder elkaar leuker denk ik. Wat je eerst had :)

 14. Super mooie layout heb je vind hem heel gaaf geworden! Vind zelf de foto’s onder elkaar fijner omdat ik dan ook de teksten gelijk lees als ze zo in een collage staan sla ik vaker de teksten over om te lezen.

 15. Nadia

  Wat een leuke update weer. Ik vind je lay-out ook erg mooi!

Geef een antwoord

CommentLuv badge