Blog

BEHIND THE SCENES #42 – Nieuwe lay-out & lieve bloggers

Yay, mijn nieuwe lay-out staat online! Je hebt het misschien al gespot, maar dinsdag ging mijn lay-out op de schop. Een spontane ingeving in de bus zorgde ervoor dat ik mijn idee op papier zette en lieve Anne stond gelijk klaar om de veranderingen door te voeren. Zo ontzettend lief en het bloggen voelt gelijk weer compleet. Ik ben er heel erg blij mee, dankjewel lieve Anne! Natuurlijk ben ik ontzettend benieuwd wat jij ervan vindt, laat je het mij weten in de comments? Deze week ging het lichamelijk minder, maar het was niet minder leuk! Zo zag ik lieve bloggers, was het prachtig weer en ging ik voor de eerste keer in mijn leven bakken! Of ik de brandblusser moest gebruiken, lees en zie je in dit artikel: check it out!


  Lekker springtouwen met mijn prinsessen touw van 2 euro bij de Blokker. Wow, onderschat het niet want de spierpijn valt vies tegen!  Mooie quote in de nieuwste Flow Don’t hurry, be happy. Over haasten en stilstaan.  Met lieve bloggers tijdens De Proefparade, wat een gezelligheid om mijn lieve vriendinnetjes weer te zien en wat hebben we gelachen! We hebben onze blender getest en hij werkt! Onze eerste smoothie werd een feit en we maakten van fruit een gezichtje. Fruit fun!Poes… Er zit iets op je hoofd!  Ooh ik ben zo verwend door mijn lieve vriendje, ik kreeg een prachtige boeket vol rozen en ze staan er prachtig bij. Romantisch! 

Yes, het was mooi weer deze week… behalve donderdag toen ik met laarsjes naar werk ging omdat het zo hard regende en bij mij in de straat de putjes overstroomden. Ik bakte mijn eerste appeltaart en alsof dat nog niet genoeg was ook nog eens Americain Cookies. Ooh wat vond ik jullie reacties leuk om te lezen! Iedereen was zo blij dat het was gelukt (zo lief!) en ik ook :) Geloof je niet in sprookjes? In onze keuken leeft Spongebob! Met lieve Carlijn, duo selfie! Over selfies gesproken, ik plaatste een no make-up selfie in verband met de hashtag #NoMakeUpBeautygloss die Mascha in het leven heeft geroepen. Wat een overweldigende complimenten kreeg ik op de foto, zo lief! Heel erg bedankt, dat neemt alle twijfels erover weg <3 En ja, ik ben ook heel dankbaar voor mijn lange en donkere wimpers want ik hoef inderdaad amper mascara te gebruiken en mijn huid is de laatste maand zo opgeknapt, superfijn want ik worstelde er erg lang mee. Ooh wat is het fijn om lekker buiten te eten nu het zo heerlijk weer is. En heb je mijn favorieten van de maand mei al gespot? 
I can’t help it! Ik word zo ontzettend blij van de herinneringen aan de persreis naar Antwerpen met lieve Anne. Het was echt een heerlijke tijd en ik kijk er met veel plezier op terug. En wat hebben we gehuild van het lachen, vandaar ook even nog een foto van deze fijne tijd omdat ik er de afgelopen week nog regelmatig aan dacht (mijn plog van dag 1 kan je hier lezen).

Omdat ik zoveel foto’s heb gemaakt deze week op Instagram, je kunt op de hoogte blijven van de nieuwste updates door mij te volgen via @ByDagmarValerie, heb ik even gekozen voor een andere opzet van deze Behind the scenes. Vind je het fijner om de foto’s in collagevorm te zien of liever onder elkaar? Dan kan ik dit in het vervolg toepassen. Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?

Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.