Blog

BEHIND THE SCENES #41 – Events & Vlieland

Hello June! Wauw het is gewoon al juni, hoe bizar! Ik zei het nog tegen mijn vriend, wat zijn er de laatste tijd veel momenten dat ik eventjes de tijd zou willen stoppen om er extra goed van te kunnen genieten. Eigenlijk is dit heel positief, omdat zoveel onvergetelijke situaties mij zijn overkomen, maar het gaat allemaal zo snel! Extra fijn dat ik dankzij dit artikel toch weer even stil kan staan bij die fijne momenten. Afgelopen week had ik drie events, ging ik naar Vlieland en was ik veel bezig met mijn gezondheid. Kijk je mee Behind the scenes?

De dag goed beginnen met een gezond ontbijtje! Verse aardbeien op brood met sap!
Met lieve Anne had ik een workshop van Inglot, meer over deze te gekke ervaring lees je hier.
Wauw wat was het event van CreamPR geslaagd! Sharon, Taria-Ann en ik borrelden met Carlijn van te voren én kregen als allereerste het filmpje te zien waarin wij onze bijdrage hadden geleverd voor Colgate. Wauw wat was het geslaagd! Je kunt mijn verslag over het ‘Colgate X Ilja Visser’ hier lezen en bekijken.
En we kregen ook nog eens een geweldige goodiebag mee! Ooh de trui is zo fluffy! I love it!
En nu al mijn favoriet: mijn Inglot Free System Palette, such a beauty!
Joepieeee deze zomer gaan we naar Parijs voor een paar dagen! Ik kan nu al niet wachten <3 
Zo mooi dit setje van By Bien én je kunt het ook nog eens winnen, bekijk de winactie hier en doe mee!
Wauw wat was Vlieland prachtig! We gingen een dagje lekker uitwaaien op dit mooie eiland, het was zo geslaagd! Een heerlijk dagje gehad! 
En deze strandregels vond ik heel bijzonder, echt mooi om te zien en te lezen! Ik overtrad natuurlijk gelijk de tweede regel, maar ik moest het toch echt delen met jullie <3 
Een nieuwe maand = een nieuwe challenge! Ik doe mee met de geweldige Jump Rope Challenge van Suzanne & Anne. Hij is ongelooflijk pittig (onderschat het touwtjespringen niet!), maar zo goed voor de conditie dat ik heel graag deze uitdaging aan ga. Wil je ook meedoen, maar heb je geen springtouw? Ik kocht de mijne voor 2 euro bij Blokker! 
Wauw wat was ik verrast met de foto die gemaakt is tijdens het event van Colgate. Echt te gek! 
En afsluiten met verwennerij, want het was een pittig weekje vol hoogtepunten en drukke momenten. Ik hielp namelijk ook voor mijn werk mee met de boekpresentatie van Het gerecht geschreven door Inge Ipenburg en ik was aanwezig bij de leespremière van het nieuwe boek uit de serie Het leven van een Loser (Jeff Kinney). Nu lekker opladen en genieten!
De komende week ga ik flink aan de slag met hardlopen, want mijn eerst wedstrijd is al half juni! En ik barst van de inspiratie voor mijn blog, waardoor ik ook hiervoor goed ga zitten. Ik ben heel erg benieuwd wat juni ons zal brengen, can’t wait!
Heb jij nog mooie plannen voor deze nieuwe maand juni?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.