BEHIND THE SCENES #40 – Scriptie, Inglot en liefde

BEHIND THE SCENES #40 – Scriptie, Inglot en liefde

It’s party party partytimeee! De 40e Behind the scenes staat voor je klaar én ik blog vandaag precies 10 maanden! Ik kan mij geen leven meer zonder mijn blog voorstellen, vandaar dat ik het ook ga vieren met een leuke winactie, dus houd www.bydagmarvalerie.nl in de gaten! Deze week was héél intensief, want ik moest namelijk mijn concept-versie inleveren van mijn scriptie. Een belangrijk moment, omdat daarna alleen nog aanpassingen worden doorgevoerd voordat de verdediging gaat plaatsvinden. Dit weekend was méga leuk, omdat ik eindelijk kon ontspannen en bijkomen. Samen met lieve Anne ging ik naar Inglot, ik ontving een geweldig pakketje én ik was op het strand te vinden. Kijk je mee Behind the scenes?

Yay, mijn nieuwe hoodie van H&M! Er komt gauw een shoplogje van online!
Hmmm… Heerlijke producten van The Body Shop! Heb je mijn review al gezien van The Body Shop Mango Sorbet
En ik zie jullie comments beter, want ik heb een bril! Spannend, maar wel heel fijn. Lees hier meer over mijn brilsmurfenavontuur …
Yes, ik haalde les 10 van Evy! Ik voelde mij op dat moment echt sportvrouw van het jaar haha
Mooie quote <3 
Berry Potter & Plumbledore! Het lakje van Catrice dat mij en Anne heel erg aan het lachen heeft gemaakt. Bekijk de review erover hier <3 
Joepieeeee klaar met het schrijven van mijn scriptie! Nu afwachten wat de docent ervan vindt… duimen!
Met lieve Anne had ik een workshop bij Inglot én we waren heel goed geslaagd! Jullie lezen er gauw meer over <3 
Met m’n lieve vriendje genieten op het strand van Castricum!
Echt een fijn masker van The Body Shop – Tea Tree Face Mask, aanrader!
Prachtige handgemaakte sieraden van By Bien, wauw wat vind ik deze beauties mooi. Ik doe deze nooit meer af!
Deze keukenprinses *kuch* maakte voor de eerste keer lasagne en het was heerlijk, de winactie is dan ook dat er lasagne is voor iedereen! Grapje natuurlijk, jullie lezen er gauw meer over. Over de winactie dan hé, niet over de lasagne ;)

Deze week wordt te gek! Nu jullie dit lezen ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor het event van het boek Het gerecht, want Inge Ipenburg lanceert haar eerste boek bij ons (Uitgeverij De Fontein). En ik ga naar het event van Colgate x Ilja Visser, want ik heb meegewerkt aan een filmpje, ik ben zo benieuwd. Hebben jullie een fijne week gehad?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 30 reacties.

 1. Josianne

  Fijne week heb je gehad, ook al was ‘ie zo druk! Je bent echt supergoed bezig met je scriptie en het hardlopen: you go girl!! Succes weer deze week, en veel plezier bij het Colgate event :)

 2. Svenja

  Super fijn foto verslag! Super dat jij je scriptie af hebt, dat lucht vast enorm af. IK zal met je meeduimen dat het een voldoende is! En wow die lasagne ziet er goed uit zeg, keukenprinses!

 3. Sophie

  Wat een heerlijke week <3 Ik geloof dat die lasagna helemaal goed gelukt is; het ziet er heerlijk uit! En die bril staat je zo ontzettend goed! Fijne week, je hebt een leuk vooruitzicht! Ik heb tentamen maar tussendoor wel een leuk event, yay :-D

 4. Jasmijn

  Leuk foto verslag! Spannend dat je je scriptie hebt ingeleverd, hopelijk wordt ‘ie gelijk goedgekeurd :) Komende week ga je zo te lezen ook weer een hoop leuke dingen doen, geniet ervan <3

 5. Joyce

  Wat leuk! Ben erg benieuwd naar het boek van Inge Ipenburg!

 6. Tineke

  Hierdoor krijg ik trek in lasagne. Weer super leuke foto`s meid!
  Liefs

 7. Alessandra

  Wat een mooie foto’s, je hebt echt prachtige ogen trouwens! En super dat je scriptie af, ik ga de mijne ook vandaag gaan printen yess! Die lasagne ziet er ook heerlijk uit trouwens :)

 8. Denise

  Weer super leuke foto’s, je blog is zo fijn! Wat goed dat je les 10 van Evy gehaald hebt, topper! Liefs, Denise

 9. Bertine

  ben heel benieuwd wat je bij inglot hebt geshopt! en die bril staat je echt heel goed hoor!

 10. Cindy

  Leuk! Ik zag al iets in Red Magazine staan over Inge Ipenburg dat ze een boek schreef, ben erg benieuwd. Fijne week en leuke foto’s, die bril staat je erg goed!

 11. Linda

  Wat ziet jou week er weer heerlijk uit meid! Ik ben erg benieuwd naar jou Inglot aankoopjes :) Succes deze week!

 12. Heleen

  Gefeliciteerd met je 10 maanden bloggen, je bent goed bezig. :) Ik ben erg benieuwd naar je Inglot aankoopjes.

 13. Kirsty

  Gefeliciteerd met je 10 blogmaanden!! En wat ben je goed bezig zeg! Die lasagne ziet er trouwens heerlijk uit, zou het helemaal niet erg vinden als dat de winactie was haha!

 14. Justine A

  Leuk overzichtje vol mooie foto’s weer <3 En gefeliciteerd met de 10 maanden. Op naar een jaartje en meer!

Geef een antwoord

CommentLuv badge