Blog

BEHIND THE SCENES #40 – Scriptie, Inglot en liefde

It’s party party partytimeee! De 40e Behind the scenes staat voor je klaar én ik blog vandaag precies 10 maanden! Ik kan mij geen leven meer zonder mijn blog voorstellen, vandaar dat ik het ook ga vieren met een leuke winactie, dus houd www.bydagmarvalerie.nl in de gaten! Deze week was héél intensief, want ik moest namelijk mijn concept-versie inleveren van mijn scriptie. Een belangrijk moment, omdat daarna alleen nog aanpassingen worden doorgevoerd voordat de verdediging gaat plaatsvinden. Dit weekend was méga leuk, omdat ik eindelijk kon ontspannen en bijkomen. Samen met lieve Anne ging ik naar Inglot, ik ontving een geweldig pakketje én ik was op het strand te vinden. Kijk je mee Behind the scenes?

Yay, mijn nieuwe hoodie van H&M! Er komt gauw een shoplogje van online!
Hmmm… Heerlijke producten van The Body Shop! Heb je mijn review al gezien van The Body Shop Mango Sorbet
En ik zie jullie comments beter, want ik heb een bril! Spannend, maar wel heel fijn. Lees hier meer over mijn brilsmurfenavontuur …
Yes, ik haalde les 10 van Evy! Ik voelde mij op dat moment echt sportvrouw van het jaar haha
Mooie quote <3 
Berry Potter & Plumbledore! Het lakje van Catrice dat mij en Anne heel erg aan het lachen heeft gemaakt. Bekijk de review erover hier <3 
Joepieeeee klaar met het schrijven van mijn scriptie! Nu afwachten wat de docent ervan vindt… duimen!
Met lieve Anne had ik een workshop bij Inglot én we waren heel goed geslaagd! Jullie lezen er gauw meer over <3 
Met m’n lieve vriendje genieten op het strand van Castricum!
Echt een fijn masker van The Body Shop – Tea Tree Face Mask, aanrader!
Prachtige handgemaakte sieraden van By Bien, wauw wat vind ik deze beauties mooi. Ik doe deze nooit meer af!
Deze keukenprinses *kuch* maakte voor de eerste keer lasagne en het was heerlijk, de winactie is dan ook dat er lasagne is voor iedereen! Grapje natuurlijk, jullie lezen er gauw meer over. Over de winactie dan hé, niet over de lasagne ;)

Deze week wordt te gek! Nu jullie dit lezen ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor het event van het boek Het gerecht, want Inge Ipenburg lanceert haar eerste boek bij ons (Uitgeverij De Fontein). En ik ga naar het event van Colgate x Ilja Visser, want ik heb meegewerkt aan een filmpje, ik ben zo benieuwd. Hebben jullie een fijne week gehad?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.