Blog

Behind the scenes #4: Happy rainy days

De regen tikt tegen de ramen, vrijdag de dertiende hebben we overleefd en ondertussen is mijn tweede week stage achter de rug. Het is zondag en daarom tijd om jullie weer een kijkje achter de schermen te geven van mijn leven. Ik ben lekker druk geweest met de voorbereidingen van het Maurtiz Archive lanceringsfeest van H&M dat maandag 16 september zal plaatsvinden. Ook heb ik lekker gesport en geshopt, maar ook quality-time gedeeld met vrienden. Kijk je mee?

Ik ben een echte kou kleum en daarom ging de sjaal gelijk weer om bij het zien van de regen en de mist. Ik bibber al bij 20 graden en heb een flinke sjaal collectie om mijzelf warm te kunnen houden. Ik heb nog niet veel lichamelijke reserves, waardoor ik het eenmaal sneller koud krijg, maar het is wel beter uit te houden dan de hitte. Daarnaast ben ik dol op sjaaltjes, dus ik zal niet langer klagen. 
Mijn vriendinnetje Marijke, ook wel keukenprinses genoemd, bakte deze heerlijke appelflapen en verraste mij met dit lieve bloemetje. Ik heb nog een paar dagen naar werk van deze appelflappen gesmuld, zo heerlijk! 
Fashion is toch wel je paraplu laten matchen met je outfit. Ook al vliegt de regen om je oren, niemand doet mij wat dankzij deze sweet kersjesparaplu.
Ik kreeg het boek Hotelle, geschreven door Emma Mars, opgestuurd en het is een behoorlijk… pittig boek. Het gaat namelijk nogal wat verder dan ‘romantisch’ en het heeft een hoog 50 tinten grijs gehalte. Maar wel een goede verhaallijn, binnenkort lees je de recensie op mijn blog.
Na uurtjes hard werken en flink de hersenen kraken, moet er natuurlijk ook gesport worden. Lekker fitnessen en de conditie verbeteren. Go go gooo!
Het leek wel elke avond pakjesavond deze week. Wat een heerlijke pakketjes kreeg ik binnen en fijne producten. Jullie lezen er gauw meer over, so stay tuned!

Home is where the heart is: love Amsterdam! Lekker het weekend inluiden en na een intensieve week naar huis. 
Hoi ik ben de Zebra uit Madagascar <3

Ik ben zwaar verliefd op deze twee mooie statement necklaces. Wauw wat ben ik er blij mee! Je kunt er hier een artikel over lezen. 
Last but not least kocht ik deze fijne make-up producten van H&M. Hebben jullie al zin in een make-up monday? 

Hoe was jullie week? Deze week wordt regenachtig, maar met deze quote wordt het een prachtige tijd: Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.