Blog

BEHIND THE SCENES #39 – Sport, scriptie & liefde

Wauw wat een heerlijk weekend en wat kunnen we lekker opladen aan het zonnetje! Deze diary is zeer goed gevuld, want ik begin een aardige Instagram verslaving te krijgen, maar ik vind het dan ook zo leuk om te kijken naar jullie foto’s en de mijne te delen. Deze week was ik flink aan het knallen voor mijn scriptie, want de deadline komt akelig snel in zicht en ook pakte ik het sporten weer lekker op. Soms kwamen er wel twee (!) artikelen online, dat vond ik zo leuk. Jullie ook? Mijn vriendje en ik hadden 40 maanden en de zon scheen ontzettend lekker! Kijk je mee naar mijn week behind the scenes?

Allereerst een shout-out naar de allerliefste Suus, want wat een lieve kaart ontving ik. Moeilijk om het droog te houden als je zulke lieve woorden leest. Hartverwarmend, dankjewel topper!
Knuffeltijd met Poes! 
Mrs. Lipstick & Mr. Moustache!
Ik gebruik nu dagelijks de fijne producten van Ritzo, wat een mooi merk is dit toch voor meiden door meiden ontwikkeld. Heb je mijn review erover al gelezen?
Wauwie wat is dit toch een perfect lakje van Inglot! De kleur is lekker zomers en echt een favoriet!
Echt mijn favoriete top van dit moment. Wat een heerlijk printje en budgetproof, want ik kocht het bij C&A. Bekijk mijn shoplog ervan hier
Wauw al 40 maanden samen met mijn liefste vriendje én nog steeds heel gelukkig. Love you big time!
Haha juist ja. Omdat mijn liefde voor afvinken geen grenzen kent. Lekker effectief^^
Dit lekkere weer heeft geen cozy items nodig,maar ooh wat ben ik blij met mijn mooie eerste UGG-laarsjes!
Mijn favo item – the black leather jacket– kwam in een outfit online! Echt zo lief jullie reacties erop, dankjewel! 
Wohooo liefde voor de nieuwste editie van Vogue! Ooh wat maakt dit magazine mij elke maand weer ontzettend blij. Dit keer zit er ook nog eens een te gek Vogue-shirt bij, in het grijs en het model zit ontzettend lekker. Het Body & Beach Issue is echt een aanrader!
Lekker hardlopen met het zonnetje in mijn gezicht! Blijer kan je mij niet maken <3 
Als break van het doorbijten voor mijn scriptie, mocht ik van mijzelf als beloning een sportoutfit uitzoeken. Deze broek wil ik al ontzettend lang en ik koos er twee fijne tops bij. En ik moest de kleding natuurlijk gelijk even testen en voltooide les 8 van Evy. Wat zit de legging ontzettend lekker! En ik ben dol op het printje!
Deze week is het deadline week! Mijn conceptversie van mijn scriptie moet ingeleverd worden en als je wallen ziet onder mijn ogen, weet je in ieder geval waardoor het komt ;) De laatste loodjes van mijn studie, ik kan het amper geloven! Ook zie ik lieve Anne weer en ga ik lekker sporten. Hebben jullie fijne plannen voor komende week? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.