Blog

BEHIND THE SCENES #38 – Sport, Fun & U-PR

Wauw wat heb ik een goede week achter de rug! Waar april vol zat met lichamelijke tegenslagen, gaat deze maand mij héél goed af. Hopelijk is deze stijgende lijn vast te houden. Worden jullie ook zo gemotiveerd door de timelines op Instagram & Twitter om sportief aan de slag te gaan? Ik ging er helemaal voor en zit daardoor nog lekkerder in mijn vel. Ook bezocht ik deze week het event van Unlimited PR met lieve vriendinnetjes en las ik het boek Happy Life van Mascha. Ik vlamde nog even met mijn scriptie en het was deze week precies vijf jaar geleden dat ik naar het revalidatiecentrum ging, met die keuze kreeg mijn leven een nieuwe wending en ik ben daar erg dankbaar voor. Wauw wat een bewogen week, kijk je mee?

Heerlijk geshopt (bekijk mijn shoplog hier)! Soms heb je zo’n moment dat je eindelijk weer leuke items ziet hangen, ik ben goed geslaagd! 
Yay, lekker lopen met Evy in mijn nieuwe hardloopoutfit! 
Wauw wat een topper! Ik heb heel erg genoten van het inspirerende boek van Mascha Happy Life. Mijn recensie ervan kan je hier lezen. 
Ooh wat ben ik blij met mijn nieuwe vestje met Aztec print. Ik ben er dol op! 
Lekker begin van de dag met aardblijtjes <3 
Met lieverds Anne, Marjolein, Sophie & Anniek bij het event van U-PR. Wat was het gezellig! Ook vond ik het ontzettend leuk om het verhaal achter het prachtige merk Tiffany & Co te horen en de heerlijke collectie van Gaastra te kunnen bewonderen. Wat is het toch een fijn merk met kwalitatief mooie items! Love it!
Duo-selfie met allerliefste Marjolein, ah ik word zo blij van haar! En het was een beetje gek, want we kletsten alsof we elkaar al jaren kenden en gingen gewoon door met onze gesprekken die we online gevoerd hadden… kwam ik erachter dat we elkaar nog helemaal niet eerder hebben gezien of gesproken! Marjolein is echt een lieverd met het hart op de juiste plek, zo fijn dat ik haar dankzij het bloggen heb leren kennen <3 
Een date night met allerliefste vriendje! Samen eerst lekker eten en daarna door naar de hilarische film ‘The Other Woman’. Echt een aanrader! 
Lekker naar de sportschool voor een lesje Evy en Body Balance! En dit keer ga ik voor extra kleurrijk met mijn nieuwe fluorescerende tas van Gaastra (echt mijn nieuwe liefde!), mijn Nikes, nieuwe top van H&M en geliefde Dopper. 
Het was al zo’n bewogen week, echt een achtbaan. En dan geven jullie mij het allermooiste cadeau: 600 volgers op Bloglovin! Ik ben echt sprakeloos ervan, het is zo ontzettend hartverwarmend hoe jullie op mijn artikelen reageren,maar ook via social media… Dankjewel lieve allemaal, jullie maken van mijn droom realiteit! 
Heerlijk bladeren door oude vakantiefoto’s onder het genot van thee en fijne herinneringen die bovenkomen <3 
Wonder nummer 1000! Ik ging op de fiets naar werk! Wow wat  gaf dat een kick en jullie lieve reacties zorgen ervoor dat ik nu elke dag wel op de fiets zou willen stappen hihi. Dankjewel toppers!
Haha wauw wat heb ik mij in het zweet gewerkt om alle work-outs op de foto te krijgen. Maar alles voor jullie natuurlijk! Nieuwsgierig naar de oefeningen en challenges die ik toepas? Lees dan het artikel erover hier
Een vervroegde Moederdag vierden wij in de Orchideeënhoeve met een prachtige vlindertuin waar ik mijn ogen uitkeek.Ook was er een deel een Lori-plek waar deze kleurrijke birdies graag op Jord’s hoofd wilden zitten. Vandaar: drie vreemde vogels op de foto! 
 Lekker uiteten en uitwaaien, een geslaagde afsluiter van deze fijne tijd! 
Hebben jullie een mooie week gehad en staan er fijne momenten op de planning? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.