BEHIND THE SCENES #37 / Happiness & #BGParty2014

Wow wat heb ik een fijne week gehad, jullie ook? Het ging eindelijk beter met mijn gezondheid na flinke terugvallen en ik zag veel lieve vriendinnetjes weer deze week. Ik heb het sporten weer kunnen oppakken, ontdekte fijne producten en last but not least bezocht ik de Beautygloss pre-party met lieve meiden. In dit artikel neem ik je mee Behind the scenes, enjoy!


Haha wow wat een reacties op deze foto! Yes, het is inderdaad een no make-up selfie toen ik net uit bed stapteNa even twijfelen, plaatse ik het toch online en wat een prachtige complimenten stroomden er binnen! Heel lief, dankjewel! 
Quality time met lieve vriendinnetjes onder het genot van een méga lekkere high tea. We hebben flink wat uurtjes afgepraat en genoten van het samenzijn. Echt goud waard om zulke lieve en inspirerende vriendinnen te hebben. Ook al zien we elkaar niet vaak, de momenten die we samen kunnen delen zijn echt onbetaalbaar.  Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze toppers mijn vriendinnen mag noemen, ik zou mij geen betere kunnen wensen <3 
En superblij om mijn lieve vriendinnetje Anne weer te zien en te knuffelen. Waar kan dat beter dan in de Inglot? We brachten een bezoekje aan de mooie vestiging in Amersfoort, deden een shoprondje én kletsten heerlijk bij. Thanks sweety, voor de fijne tijd <3 
Yay, pretty in pink! Zo blij met deze DUO Lip Gloss Lip Paint nr. 22 van Inglot!
Even opladen na een drukke dag met de nieuwe Flow plus een maskertje van Hannah op en schrijven in het One-line-a-day boekje. Zo leuk om ervaringen en belevenissen terug te lezen. 
Hoe leuk is dit shirt van de Coolcat? Ik zag het voorbij komen bij lieve Alyssa en voor vijf euro kon ik het natuurlijk niet laten hangen. I’m too busy, read my blog!
Woensdag bestond de film Mean Girls precies 10 jaar. Time flies! En daarom een toepasselijke foto: On wednesdays we wear pink! 
Yay, het gaat eindelijk weer beter met mijn gezondheid! Dankzij lieve Tedje ontdekte ik Evy en ik heb een goed begin gemaakt met hardlopen. Jullie lezen gauw over mijn ervaring.
Deze week kon je mijn favorieten van april terugzien én lezen. Nieuwsgierig naar mijn toppers? Lees het artikel hier
Ooh it’s so pretty I’m gonna die! Als nail addict werd ik opslag verliefd na het zien van deze babyblauwe lakjes van GOSH en NYC. Pretty in pastel!
Met lieve Elisa, Sophie & Lois
En afsluiten met deze fijne foto met lieverds <3 Dankjewel voor de geslaagde avond! Nieuwsgierig naar onze ervaring? Bekijk en lees mijn verslag van de #BGParty2014.  
Heb jij een fijne week achter de rug? En ook mooie momenten op de planning staan? Maak er een geslaagde tijd van, enjoy!
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 46 reacties.

 1. Sophie

  Wat een heerlijke foto’s weer <3 Ik vond het zo gezellig en vond het ook tof om je eindelijk te ontmoeten <3

 2. Gezellige foto’s! Fijn om te horen dat het weer beter met je gezondheid gaat, ga zo door :)

 3. Svenja

  Prachtig foto overzicht weer! Je maakt echt mooie foto’s, om helemaal happy van te worden <3

 4. Ines

  Fijn! On wednesday we wear pink is echt geweldig (en leuke foto daarbij!)

 5. Ik wou dat mijn haar zo goed zat als ik net uit bed kwam haha. Wat ben je toch een prachtige meid! Fijn om te horen dat je gezondheid nu beter gaat. X

 6. Tessa

  Wat een mooie foto! Je mag blij zijn dat je zo wakker word hihi! Die high-tea ziet er echt mega lekker uit!

  xxx

 7. Suzanne

  Wat een heerlijke foto’s meid en wat fijn dat je ook weer een beetje kunt hardlopen. Verstandig ook dat je met evy bent begonnen, dan bouw je het rustig op.

 8. Tineke

  Ziet eruit als een hele leuke week! Die no make up selfie is prachtig!
  Liefs

 9. Natascha

  Wat een leuke foto’s weer. En inderdaad je ziet er zonder make-up heel goed uit!

 10. Wat een leuke foto’s weer om te zien. Ziet er allemaal heel erg gezellig uit en leuk die groepsfoto op het eind. Geniet van je aankomende week! <3

 11. Inge

  Leuke foto’s! De foto zonder make-up is een mooie foto, je hebt een mooie huid daar kan ik nog jaloers op zijn:) Even een vraagje verkopen ze de desktop planner van de Hema alleen bij de grotere filialen?

 12. Michaela

  Wat een geweldige vrolijke foto’s! Vooral bij de laatste foto, sta je er zo mooi op!

 13. Super leuke foto’s lieve Dagmar! Ziet er erg gezellig uit op de BG party! Fijn dat het zo geslaagd was. En ik ga vandaag hardlopen met Evy hihi. Erg benieuwd!

 14. Zo fijn voor je dat het deze week beter ging. Dat verdien je. Ik vind het zo leuk om je via instagram te volgen, al die leuke en vrolijke foto’s! Hoe ging je Evy les vanochtend? Fijn gelopen? Wow, dat shirt is zo leuk! Haha, echt super! Fijne dag lieve Dagmar. X

 15. Super leuke en gezellige foto’s!! Ik doe mn Coolcat shirt vandaag maar aan denk ik haha! Hij is leuk!

 16. Leuke foto’s! Je hebt echt veel leuke dingen gedaan. Je blogger-shirtje blijft leuk!

 17. Robin

  Die eerste foto is inderdaad prachtig! <3 Dat blog-shirt is erg leuk hihi.
  Leuk om je foto’s weer te zien!

 18. Nadia

  Leuke foto’s heb je gemaakt! En je ziet er mooi uit zonder make-up!

 19. Justine A

  Wat een super leuke foto’s en wat was het enorm gezellig op de BG party! <3

 20. Maaike

  Die no make-up selfie is echt heel mooi, vooral je haar ook! En ik denk dat ik ook maar eens ga kijken voor dat shirt, haha. :)

 21. Leuke foto’s heb je gemaakt. De foto waar je geen make-up draagt is werkelijk prachtig. Je bent een mooie meid! liefs x

 22. Wat lijkt je haar licht op de net uit je bed foto. Shirt van Coolcat is echt leuk! Leuke vrolijke foto’s weer!!

 23. Kikki

  Hele leuke foto’s! De high tea ziet er echt super lekker uit en de foto zonder make-up is echt onwijs mooi!

Geef een antwoord

CommentLuv badge