Blog

BEHIND THE SCENES #37 / Happiness & #BGParty2014

Wow wat heb ik een fijne week gehad, jullie ook? Het ging eindelijk beter met mijn gezondheid na flinke terugvallen en ik zag veel lieve vriendinnetjes weer deze week. Ik heb het sporten weer kunnen oppakken, ontdekte fijne producten en last but not least bezocht ik de Beautygloss pre-party met lieve meiden. In dit artikel neem ik je mee Behind the scenes, enjoy!


Haha wow wat een reacties op deze foto! Yes, het is inderdaad een no make-up selfie toen ik net uit bed stapteNa even twijfelen, plaatse ik het toch online en wat een prachtige complimenten stroomden er binnen! Heel lief, dankjewel! 
Quality time met lieve vriendinnetjes onder het genot van een méga lekkere high tea. We hebben flink wat uurtjes afgepraat en genoten van het samenzijn. Echt goud waard om zulke lieve en inspirerende vriendinnen te hebben. Ook al zien we elkaar niet vaak, de momenten die we samen kunnen delen zijn echt onbetaalbaar.  Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze toppers mijn vriendinnen mag noemen, ik zou mij geen betere kunnen wensen <3 
En superblij om mijn lieve vriendinnetje Anne weer te zien en te knuffelen. Waar kan dat beter dan in de Inglot? We brachten een bezoekje aan de mooie vestiging in Amersfoort, deden een shoprondje én kletsten heerlijk bij. Thanks sweety, voor de fijne tijd <3 
Yay, pretty in pink! Zo blij met deze DUO Lip Gloss Lip Paint nr. 22 van Inglot!
Even opladen na een drukke dag met de nieuwe Flow plus een maskertje van Hannah op en schrijven in het One-line-a-day boekje. Zo leuk om ervaringen en belevenissen terug te lezen. 
Hoe leuk is dit shirt van de Coolcat? Ik zag het voorbij komen bij lieve Alyssa en voor vijf euro kon ik het natuurlijk niet laten hangen. I’m too busy, read my blog!
Woensdag bestond de film Mean Girls precies 10 jaar. Time flies! En daarom een toepasselijke foto: On wednesdays we wear pink! 
Yay, het gaat eindelijk weer beter met mijn gezondheid! Dankzij lieve Tedje ontdekte ik Evy en ik heb een goed begin gemaakt met hardlopen. Jullie lezen gauw over mijn ervaring.
Deze week kon je mijn favorieten van april terugzien én lezen. Nieuwsgierig naar mijn toppers? Lees het artikel hier
Ooh it’s so pretty I’m gonna die! Als nail addict werd ik opslag verliefd na het zien van deze babyblauwe lakjes van GOSH en NYC. Pretty in pastel!
Met lieve Elisa, Sophie & Lois
En afsluiten met deze fijne foto met lieverds <3 Dankjewel voor de geslaagde avond! Nieuwsgierig naar onze ervaring? Bekijk en lees mijn verslag van de #BGParty2014.  
Heb jij een fijne week achter de rug? En ook mooie momenten op de planning staan? Maak er een geslaagde tijd van, enjoy!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.