Blog

BEHIND THE SCENES #36 / Pasen & Koningsdag

Het is tijd om een kijkje te nemen achter de schermen! Pasen, Koningsdag, een afdelingsuitje, geluksmomentjes; het vond allemaal deze week plaats voor mij. Lichamelijk gaat het helaas niet zo goed, omdat ik tegen flinke terugvallen moest knokken en dat zorgde ervoor dat ik ook mentaal even alle zeilen moest bijdraaien om zo goed mogelijk te herstellen. Het gaat inmiddels iets beter, maar nog lang niet zoals het moet zijn en ik werk er hard voor en het heeft veel tijd nodig. Ik weet zeker dat het wordt beloond, jullie lieve reacties geven daarbij ook zo’n enorme boost; dankjewel lieve allemaal! En deze diary zit alsnog vol met fijne momenten, want elke dag maken we zelf de keuze om er een goede dag van te maken <3 

Omdat mijn lichaam niet meer kon, werd ik gedwongen om te ontspannen. En hoe kan dat beter dan met de Flow & Glamour? 
Gek doen in de auto onderweg naar Mierlo! Het paasweekend met mijn schoonfamilie stond voor de deur. Mocht iemand tips willen hoe je zo’n weekend kunt volhouden… haha. Nee hoor, want ik heb het echt onwijs getroffen met zo’n lieve familie om mij heen en het was een heel leuke tijd. 
Yay, nieuwe lakjes reviewen! De laatste tijd heb ik echt een nieuwe fase dat ik fan ben van lakjes. Ik had dit nooit zo sterk als de afgelopen maand. Eigenlijk sinds Anne en ik in Antwerpen zijn geweest en ik negen lakjes mee heb genomen tijdens onze shopsessie… Deze NYC lakjes (lees mijn review ervan hier) komen ook uit het prachtige België. Love them all!
Met schoonmoeder en schoonzus naar de outlet in Roermond. Wat een te gekke winkels heb je daar en leuke kortingen! En als liefhebber van Guess, nam ik daar natuurlijk een kijkje. De Nike store en Michael Kors winkel mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Me so happy!
Een prachtig lakje van Inglot, wat een heerlijk merk is dat! De kleur is heel stijlvol en is goed te combineren met warme tinten. Echt een plaatje!
Yay, mijn fancy hoesje van Caseapp kwam binnen! Zo leuk om te ontvangen wat je zelf ontworpen hebt. En je kunt ook een customized hoesje winnen, doe jij al mee? Klik hier voor de winactie!
Een prachtige ketting gekregen van mijn lieve mama. Echt zo mooi! There will be so many times you feel like you’ve failed, but in the eyes, heart and mind of your child you’re a super mom. Kocham cię! 
Mini shoplog van Action! Jullie lezen er gauw meer over! Maar sla je slag als je fan bent van Sally Hansen, want ik kocht deze lakjes voor 0,99 euro per stuk! 
Wat een leuke ervaring had ik donderdag tijdens het afdelingsuitje van Uitgeverij De Fontein! We gingen gutsen bij een atelier in Utrecht. We moesten een niet bestaand dier verzinnen en dit snijden in linoleum. Nog best een klus, maar mijn Cupidier is aardig gelukt ;) 
Aangenaam, ik ben blazergirl! Haha wat een leuke en lieve reacties kreeg ik op deze foto dankjewel! En wil je meer over mij te weten komen? Kijk dan in de tag waarin ik 50 feitjes over mijzelf deel! 
Ready for Kingsday!
En afsluiten met een auto selfie met vriendlief. We hebben de eerste Koningsdag gevierd met lieve vrienden in Enschede en het was een onwijs geslaagde dag. En afsluitend met mijn blonde opmerking Dit was de beste Koningsdag ooit! Waarop Jord vrij terecht zegt: Maar dit was ook pas de eerste… Eeh maar toch! 

Hebben jullie de eerste Koningsdag goed gevierd? Succes deze week lieve allemaal!
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.