Blog

BEHIND THE SCENES #34 / Antwerpen, Simply PR & Iphoneclub

Wat een bijzondere week heb ik achter de rug. Ik hoop dat jullie ook een fijne tijd hebben gehad en dat jullie momenten op de agenda hebben staan voor de komende dagen. Deze week vond de perstrip naar Antwerpen plaats, ging ik naar de persdag van SimplyPR en werd het boek gelanceerd waar er een hoofdstuk aan mij is gewijd (het gaat over ambitieuze studenten van Amsterdam). Hier vertel ik jullie gauw meer over. Ook kreeg ik mijn tweede rijles (yay ik ging als een speer) en ondanks de flinke terugval ging het erg lekker; dat geeft zo’n kick! En wohooo ik behoor tot de Iphone-club, ik kocht namelijk mijn nieuwe liefde de Iphone 5s. Kijken jullie mee Behind the scenes?

De afgelopen dagen werden jullie overladen met foto’s uit het mooie Antwerpen, waar Anne en ik genoten van onze perstrip. Bekijk hier mijn plog en/of de highlights van Antwerpen! En heb je mijn outfit in Antwerpen al gezien?
Het shoppen is geslaagd! Een overload aan prachtige lakjes en een nieuwe shampoo voor in de test! De reviews ervan lezen jullie gauw <3
Ik ben dol op de zwart/ witte bloemetjestrend <3 
Nieuwe beauty in the house! Mijn Samsung was echt aan vervanging toe na drie jaren trouw aan mijn zijde te hebben geleefd. Nu ben ik na lang twijfelen toch overgestapt naar de Iphone. Het is een 5s geworden, laat je mij weten welke tips er echt niet op mijn foon mogen ontbreken? 
Ik ontving een prachtige bracelet met mooie quote. Houden jullie mijn blog in de gaten? Er volgt deze week een heerlijke winactie!
Met lieve Anne & Nicole bij de persdag van SimplyPR
Verliefd op de mooie producten van Artdeco, love it!
En over mooie producten gesproken, het Cleansing Clay masker van Hannah vormt echt een wondermiddel voor mijn huid. Bekijk en lees mijn review over deze fijne producten hier
Wauw na een nachtje slapen zaten de krullen nog steeds in mijn haar dankzij de Babyliss Curl Secret!
En jullie maakten mij intens blij; 555 lieve volgers op Bloglovin… Echt zo’n bijzonder moment dankjewel! Vrijdag vieren we dit samen met een leuke winactie, so stay tuned! Echt ontzettend bedankt voor al jullie lieve reacties, comments en mooie woorden. Ik leef mijn dromen <3

Hebben jullie een mooie week achter de rug?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.