Blog

BEHIND THE SCENES #33 / Primark & lichtpuntjes

Deze week zat vol met geluksmomentjes waar ik heel blij van werd. Ook al was het flink doorbijten, omdat mijn lichaam tegenwerkte, ik ben er doorheen gekomen. Mijn plan van aanpak voor mijn scriptie is verzonden, ik ging naar de persopening van Primark met lieve bloggers en mijn vriendje bakte de heerlijkste pannenkoeken die ik ooit had gegeten. Deze diary is gemaakt tot en met vrijdag, omdat ik dit weekend met Anne in Antwerpen zit. Ons Antwerpen avontuur zie je dan ook in de volgende Behind the scenes terug. Enjoy!

Mijn broertje logeerde bij ons en samen gingen we lekker picknicken bij het kasteel. En (hier keek ik al heel lang naar uit) we hebben de eendjes gevoerd! Ik wist niet dat ik er zó blij van kon worden, jeetje wat is dat leuk!
En met mijn vriend en broertje hebben we flink gezwoegd, maar de 3D-puzzel van Mont-Saint-Michel is af! Super trots! Naar aanleiding van deze puzzel wilde ik van jongs af aan al naar Normandië om het in het echt te kunnen bewonderen. Mijn reisverslag over Mont-Saint-Michel kun je hier teruglezen. 
Yay lekker geshopt en goed geslaagd met Anne bij de persopening van Primark! Nieuwsgierig wat ik heb geshopt? Bekijk dan mijn shoplog!
Cheers! We gingen in de avond naar Hotel Not Hotel waar we door Philips en Douwe Egberts werden getrakteerd op een experience met getalenteerde upcoming artiesten. 
Ik ben verliefd! Op dit mooie lakje van Sally Hansen waar ik eerder een review (klik hier voor het artikel) over schreef. Heerlijk kleurtje en het blijft langer dan een week zitten: perfect! 
Haha mijn vriendje stuurde deze foto via de app door op 1 april. Aangezien ik een flinke crush heb op Channing Tatum (‘Oh en dan val je opeens niet in slaap bij de film?’) en bij gebrek aan een close-upje van ons^^ 
Dinsdagavond kwam er een lief vriendinnetje langs waarmee ik vijf jaar geleden in het revalidatiecentrum heb gewoond. Heel bijzonder om samen herinneringen op te halen en te bekijken waar we toen stonden en waar we nu zijn gekomen. Ik kreeg deze prachtige bos met witte bloemen, zo lief en mooi! Ik heb er de hele week nog veel over nagedacht. Echt gek om te bedenken dat ik vijf jaar geleden helemaal niks kon, niet eens mijzelf aankleden. Nu spring ik van a naar b en probeer ik balans te vinden om niet door te schieten naar het andere uiterste. In vijf jaar is er zoveel gebeurd, maar ik herinner mij die tijd als de dag van gisteren. Echt zo fijn om er samen over te kunnen praten <3
Ik vind deze foto van Heleen, Lois en mij zo leuk! Ik word er helemaal blij van <3
En mijn vriendje is een heuse keukenprins! Hij heeft mij enorm verwend met lekkere pannenkoeken <3 
Van een collega (van Kosmos Uitgevers, een afdeling bij mij verderop) kreeg ik dit leuke boekje ‘Fiets & the city’ voor de stedentrip die Anne en ik maken naar Antwerpen. Echt zo leuk dat deze compacte reisgids een mooie vintage uitstraling heeft. Het staat vol hotspots waar Antwerpenaren en Gentenaren zelf graag komen. Compleet met adresjes waar je kunt bijtanken en met gedetailleerde kaarten. Super handig!

In de volgende Behind the scenes vertel ik meer over onze stedentrip naar Antwerpen. Daarnaast neem ik een kijkje bij SimplyPR voor een update over de nieuwe collecties én ga ik naar een boekpresentatie. Deze presentatie wordt erg bijzonder, omdat ik precies een jaar geleden ben geïnterviewd hiervoor en er een hoofdstuk uit het boek over mij gaat als persoon. Het boek gaat over ambitieuze studenten en ik vind het zo’n eer dat ik hiervoor ben gevraagd. Ik vertel gauw meer erover! 

Hebben jullie een fijne week achter de rug? En heb je mooie lichtpuntjes op de planning staan om naar uit te kijken? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.