BEHIND THE SCENES #32 / Friends, Sun & Happiness

Wow, dit is alweer de laatste photo diary van maart! De natuur heeft de lente goed te pakken en ik geniet er volop van, jullie ook? Ik liep deze week het Pieterpad, ik ging naar de eerste Fashion Bloggers Clinic, zag lieve vrienden en werd enorm verwend. Nieuwsgierig naar mijn week? Take a look! 

De week begon sportief met 21 kilometer lopen over het Pieterpad met mijn schoonouders. Het was super gezellig, best wel pittig (want flinke hagelbui en nat tot onder mijn sok…) en het gaf een enorme kick. En nu heb ik een overbelaste knie, maar het was het waard haha. 
Wauw wat een beauty! Ik ontving de prachtige statement necklace van House of Lou dankzij lieve Tedje. Super bedankt voor deze prachtige eyecatcher! 
Nee het is geen straf om hier te werken met zulke toppers om mij heen!
Ik was aanwezig bij de eerste Fashion Bloggers Clinic van Internet Advantage. Nieuwsgierig naar de tips & tricks? Ik schreef er een verslag over en deze kan je hier teruglezen. 
Met lieve vriendinnetjes Dionne, Lidewij, Lois & Kirsten
En de heerlijke goodiebag, wat een fijne after party!
Selfie! Of zoals mijn lieve collega’s bij Uitgeverij De Fontein zeggen: shelfie!
Het weekend inluiden met lieve vrienden. Ik heb hen enorm gemist en het was echt een geweldige avond. Ik heb nog steeds pijn in mijn kaken van het lachen <3
Wat een verwennerij! Alsof het gelach en de onvergetelijke tijd niet genoeg liefde was, kreeg ik ook nog een prachtig cadeau. Heel erg bedankt lieverds!
Wohooo it’s my lucky day! Mijn lieve mama kwam terug van familie in Polen en nam heerlijke producten mee waar ik dol op ben. Yummie!
Don’t miss the sun today worrying about the rain coming tomorrow! Geniet van nu lieve allemaal <3

Komende week gaat een echte topper worden. Ik vlieg van het ene event (de opening van Primark in Nijmegen) naar het andere, zie vriendinnen én ik heb mijn eerste rijles! Hoe spannend is dat. En alsof dat nog niet genoeg leuks is, ga ik met lieve Anne naar Antwerpen! We kunnen echt niet wachten en hebben er ontzettend veel zin in. En wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn sneak peeks? Volg mij dan op Instagram @ByDagmarValerie. April wordt onvergetelijk <3 

Hebben jullie leuke plannen voor komende week? 


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 28 reacties.

 1. Sophie

  Wat een heerlijke week; je bent goed verwend hihi! Echt onwijs goed van je dat je die 21 km hebt gelopen, ik ben trots <3 Ook super lief dat je moeder allerlei lekkers heeft meegenomen. ZIjn dat echt dingen die je hier niet kunt krijgen?

  1. Ja echt super super leuk alle producten, ik kan ze helaas in NL niet kopen maar gelukkig gaan we regelmatig naar Polen om familie te bezoeken én extra lekker te eten :)

 2. Svenja

  Leuke & gezellige foto’s <3 En wat een mooi cadeau heb je van je vrienden gehad, super lief!

 3. Inge

  Heel veel succes deze week met je eerste rijles Dagmar! Leuke foto’s en je bent inderdaad goed verwend:)

 4. Tineke

  Wat een leuke diary! Die selfie van is mooi! Ik zie je morgen wel tijdens de opening van de Primark ;)
  Liefs

 5. Leuke foto’s! Ik ben benieuwd wat voor lekkere Poolse recepten je met die ingrediënten kunt maken :)

 6. Joyce

  Wat een heerlijk overzichtje Dagmar! Ik snap heel goed dat je het heerlijk vind om tussen al die goede boeken te zitten! Succes komende week met je eerste rijles!

 7. Suzanne

  Wat een heerlijke foto’s en wat een lieve vrienden heb je! En die boeken, lijkt me ook geen straf, al doe mij maar boekjes met recepten haha

 8. Wat een boel leuke foto’s weer! Heel leuk om je afgelopen dinsdag gezien te hebben. Geniet maar van het lekkere weer vandaag!

 9. Heleen

  Wat een leuke foto’s lieverd! Ik wens je alvast veel succes met je eerste rijles! <3 Geniet van het mooie weer!

 10. Wat een fijn weekje heb je achter de rug. Erg leuke foto’s! Heel veel succes met je eerste rijles! Geniet van de nieuwe week X

 11. Kiki

  Wat een leuke diary Dagmar, ik zie je hopelijk morgen! :-) XXX

 12. Cindy

  Wat een leuke week heb je gehad en wat een leuke week ga jij beleven volgende week zeg, super! Het Pieterpad loopt mijn collega ook, ook voor haar een enorme kick om te doen. Superleuk! Succes met je rijles, spannend!

 13. Kirsten

  Ik vond het super leuk om je afgelopen donderdag weer te zien <3 tot snel!!

 14. Wat een leuk weekoverzicht weer lieverd, ik geniet altijd zo van jouw stralende foto’s! Wat een toffe stage heb jij, boeken zijn echt om bij weg te dromen!

 15. Jorien

  Superleuk om mee te kijken (leuke shelfie haha)! Je hebt een leuke week achter de rug (op de overbelasting van je knie na dan). Succes alvast met je rijles en veel plezier morgen (ik ben er ook bij)!

 16. Birte

  Fashion Bloggers Clinic zag er een ontzettend leuk event uit!

 17. Maaike

  Wat tof zeg dat je een stuk van het Pieterpad hebt gelopen!! En ik vind je laatste quote zo mooi, helemaal waar!

  X

Geef een antwoord

CommentLuv badge