Blog

BEHIND THE SCENES #32 / Friends, Sun & Happiness

Wow, dit is alweer de laatste photo diary van maart! De natuur heeft de lente goed te pakken en ik geniet er volop van, jullie ook? Ik liep deze week het Pieterpad, ik ging naar de eerste Fashion Bloggers Clinic, zag lieve vrienden en werd enorm verwend. Nieuwsgierig naar mijn week? Take a look! 

De week begon sportief met 21 kilometer lopen over het Pieterpad met mijn schoonouders. Het was super gezellig, best wel pittig (want flinke hagelbui en nat tot onder mijn sok…) en het gaf een enorme kick. En nu heb ik een overbelaste knie, maar het was het waard haha. 
Wauw wat een beauty! Ik ontving de prachtige statement necklace van House of Lou dankzij lieve Tedje. Super bedankt voor deze prachtige eyecatcher! 
Nee het is geen straf om hier te werken met zulke toppers om mij heen!
Ik was aanwezig bij de eerste Fashion Bloggers Clinic van Internet Advantage. Nieuwsgierig naar de tips & tricks? Ik schreef er een verslag over en deze kan je hier teruglezen. 
Met lieve vriendinnetjes Dionne, Lidewij, Lois & Kirsten
En de heerlijke goodiebag, wat een fijne after party!
Selfie! Of zoals mijn lieve collega’s bij Uitgeverij De Fontein zeggen: shelfie!
Het weekend inluiden met lieve vrienden. Ik heb hen enorm gemist en het was echt een geweldige avond. Ik heb nog steeds pijn in mijn kaken van het lachen <3
Wat een verwennerij! Alsof het gelach en de onvergetelijke tijd niet genoeg liefde was, kreeg ik ook nog een prachtig cadeau. Heel erg bedankt lieverds!
Wohooo it’s my lucky day! Mijn lieve mama kwam terug van familie in Polen en nam heerlijke producten mee waar ik dol op ben. Yummie!
Don’t miss the sun today worrying about the rain coming tomorrow! Geniet van nu lieve allemaal <3

Komende week gaat een echte topper worden. Ik vlieg van het ene event (de opening van Primark in Nijmegen) naar het andere, zie vriendinnen én ik heb mijn eerste rijles! Hoe spannend is dat. En alsof dat nog niet genoeg leuks is, ga ik met lieve Anne naar Antwerpen! We kunnen echt niet wachten en hebben er ontzettend veel zin in. En wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn sneak peeks? Volg mij dan op Instagram @ByDagmarValerie. April wordt onvergetelijk <3 

Hebben jullie leuke plannen voor komende week? 


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.