BEHIND THE SCENES #31 / Normandië & 500 volgers

Deze week heeft mij een boel blauwe plekken opgeleverd. Ik moest mijzelf dagelijks knijpen of ik niet droomde, want deze week kwamen grote dromen van mij uit. Ik mag flink gaan strepen op mijn Bucket List, want ik haalde de méga mijlpaal van 500 Bloglovin volgers én ik bezocht St. Michel in Normandië. Kijk je mee naar mijn droomweek?

In St. Michel en super happy! Het was heel magisch om er te zijn, wat een prachtige plek!
En een bezoekje gebracht aan de tuin en het huis van Christian Dior; wauw wat een prachtige locatie!
En heb ik al gezegd dat Normandië écht prachtig is? We hadden strakblauwe lucht en bezochten de mooiste plekken. Hier waren we bij …
En heerlijke afsluiter van een mooi weekend; luisterend naar de zee op de achtergrond en het Boekenweekgeschenk
Onderonsje met Poes <3
En ik vond het zo’n geweldige verrassing toen ik zag dat de getalenteerde Romy mij had getekend! Ik bewonder haar echt, wat een leuke stijl heeft ze; love it! Dankjewel lieve Romy voor dit geweldige lichtpuntje!
En ik werd méga verwend (alsof er nog niet genoeg hoogtepunten waren deze week). Ik kreeg een hittepit (pittenzak die verwarmd kan worden ter ontspanning van je spieren. En gewoon omdat het lekker warm is en ik een eeuwige koukleum ben) van de zus van mijn vriendje, zo fijn! En joepieeeee! Ik kreeg de 3D-puzzel waar ik het hele weekend over heb gesproken van Mont- Saint- Michel! Hoe bizar; ik speelde er tien jaar geleden mee en daarom wou ik zo graag St. Michel bezoeken en mijn vriend vist het deze week bij zijn ouders uit de kast! Gelukkiger kon je mij niet maken!
Wohooo spring is in the air! En de natuur heeft de lente flink te pakken!
Lieve lieve allemaal, duizend maal dankjewel voor deze geweldige mijlpaal! 500 Bloglovin volgers…. Ik heb inmiddels blauwe plekken van het knijpen, maar ik realiseer mij steeds meer dat dit echt is. Ik wil jullie het liefste allemaal knuffelen van blijdschap, maar dat is logistiek gezien niet heel praktisch. Maar ik organiseer vanaf morgen de win vierdaagse om het samen met jullie te vieren; it’s partytime!
En heerlijk over de Hoge Veluwe fietsen; even door de pijn heen bijten en toen lukte het om 25 km te fietsen! Zo fijn en wauw wat was ik trots!

Met mijn lieve broertje en vriend <3 Dankjewel voor de geweldige dag toppers!

De hoogtepunten volgden elkaar op deze week, al ging het lichamelijk een stukje minder. Heel bizar wat voor moois mij deze week allemaal is overkomen; het is zo’n korte tijd! En volgende week staan er ook super fijne momenten op de planning; vrienden die langskomen, een inspirerende workshop, sporten en ontspanning. Maar natuurlijk ook de win vierdaagse vanwege de 500 volgers! 

Hebben jullie ook een fijne week achter de rug? Lekker ontspannen tussendoor en veel succes de komende dagen!

Liefs,
Dagmar 
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram

Deze post heeft 32 reacties

 1. Wauw, super knap dat je gewoon 25 km. hebt gefiets, topper, volgens mij ben jij echt een doorzetter! Van harte gefeliciteerd met je 500 volgers, echt een prachtig aantal die je oprecht hebt verdient en waar je erg trots op kan zijn. Hele fijne foto’s weer! Liefs Svenja.

 2. Wauw, wat een hoogtepunten inderdaad! Super dat je die 25km hebt doorgezet, respect :) En lieverd, van harte gefeliciteerd met je 500 volgers, meer dan dik verdiend <3

 3. Klinkt als een geweldige week en wat ben je een positieveling! :-) Ik haalde deze week ook een mijlpaal aan volgers op Bloglovin’, namelijk 150 volgers! XXX

 4. Wat een heerlijke week en leuke foto’s, lekker bezig op de fiets Dagmar! <3

 5. Wat een fijn weekje heb je achter de rug meid. En gefeliciteerd met je 500 volgers, helemaal super <3!

 6. Wat heb jij een fijne week achter de rug. Ik vind jou en je vriend zo’n leuk stel samen! Gefeliciteerd met je 500 volgers, die heb je helemaal verdiend!

 7. Super leuke foto’s! En gefeliciteerd met je 500 volgers, echt super!

 8. Jeetje wat ben jij een topper! 25 kilometer gefietst, hartstikke tof getekend, 500 volgers bereikt, naar Normandië geweest! Ik wil jou ook wel knuffelen van blijdschap! Snel weer doen hoor <3

 9. Prachtige foto’s e gefeliciteerd met je 500 volgers, je hebt het verdient op naar de volgende 100 erbij!!

 10. Wat een heerlijke week! ;)
  Gefeliciteerd met je 500 volgers.

 11. 500 volgers, je hebt het verdiend hoor lieve Dagmar, je bent online als in het echt een schatje! Zo positief, oprecht en lief! Je gaat er nog veel meer halen topper! <3

 12. Gefeliciteerd Dagmar! Je verdient elke volger :) En fijn om te zien dat je een fantastische week hebt gehad <3

 13. Wat een mooi overzichtje! Gefeliciteerd met je 500 volgers wauw!

 14. Gefeliciteerd, wat een aantal, zo gaaf babe! Helemaal verdiend hoor! Wat een enorm leuke foto van jou met dat boek en de zee op de achtergrond.. heerlijk. Enn goed bezig op de fiets:D!

 15. Dat lijkt me een heerlijk week Dagmar. Op de basisschool hadden we in het voorjaar altijd een vrije dag (ivm studiedag) en dan gingen we altijd met mijn oma en ouders naar de witte fietsen. Echt, ik ben gek op de Hoge Veluwe, heerlijk fietsen en naar het Museonder. Wat super tof dat je in Normandie bent geweest, nu willen wij natuurlijk wel het resultaat van die puzzel zien he?! ;) En wat heerlijk dat je een hittepit hebt, dat is zo fijn en ontspannend voor je spieren. Ik vind het zo fijn voor dat je zo’n goede week hebt gehad. Fijne avond nog!

 16. Lieverd je bent een topper! Gefeliciteerd met je 500 volgers! <333

 17. Wat een heerlijke behind the scenes weer lieverd! Echt een feelgood gevoel krijg ik erbij, je geniet zichtbaar van iedere minuut en daar geniet ik van! Gefeliciteerd met 500 volgers, dat is een super mijlpaal en je verdient er nog zoveel meer! <3

 18. Proficiat met je 500 volgers!
  PS: leuke foto’s :-).

 19. Wat een super leuke en vrolijke foto’s! Echt tof dat je naar Normandië geweest bent! En wat super geweldig dat je (meer dan) 500 volgers hebt! Op naar de volgende honderden!!

 20. Wat fijn om te horen dat het zo goed met je gaat en 500 volgers; je blogt zo leuk, dat hadden we kunnen verwachten hihi ^^.

  Liefs,
  Kim

 21. Wat een super fijne week en wat ontzettend gaaf, die 500 volgers. Ik zit inmiddels bijna op de 200 en dat vind ik al ontzettend cool. :)

 22. Heel leuk om dit te zien en te lezen! En gefeliciteerd met je 500 volgers :)

 23. Woohoo gefeliciteerd met jou prachtige mijlpaal, zoooo gaaf!
  En wat een mooi overzicht, ik word er helemaal vrolijk van :)
  Ik vind het ook zo kap dat je zover gefietst heb, topper!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
TRAVEL / Hotspots & must sees van Normandië

Mijn mama is de allerbeste. Dat wil ik heel graag even kwijt, want ze is echt mijn voorbeeld. Mijn mama...

Sluiten