Blog

BEHIND THE SCENES #31 / Normandië & 500 volgers

Deze week heeft mij een boel blauwe plekken opgeleverd. Ik moest mijzelf dagelijks knijpen of ik niet droomde, want deze week kwamen grote dromen van mij uit. Ik mag flink gaan strepen op mijn Bucket List, want ik haalde de méga mijlpaal van 500 Bloglovin volgers én ik bezocht St. Michel in Normandië. Kijk je mee naar mijn droomweek?

In St. Michel en super happy! Het was heel magisch om er te zijn, wat een prachtige plek!
En een bezoekje gebracht aan de tuin en het huis van Christian Dior; wauw wat een prachtige locatie!
En heb ik al gezegd dat Normandië écht prachtig is? We hadden strakblauwe lucht en bezochten de mooiste plekken. Hier waren we bij …
En heerlijke afsluiter van een mooi weekend; luisterend naar de zee op de achtergrond en het Boekenweekgeschenk
Onderonsje met Poes <3
En ik vond het zo’n geweldige verrassing toen ik zag dat de getalenteerde Romy mij had getekend! Ik bewonder haar echt, wat een leuke stijl heeft ze; love it! Dankjewel lieve Romy voor dit geweldige lichtpuntje!
En ik werd méga verwend (alsof er nog niet genoeg hoogtepunten waren deze week). Ik kreeg een hittepit (pittenzak die verwarmd kan worden ter ontspanning van je spieren. En gewoon omdat het lekker warm is en ik een eeuwige koukleum ben) van de zus van mijn vriendje, zo fijn! En joepieeeee! Ik kreeg de 3D-puzzel waar ik het hele weekend over heb gesproken van Mont- Saint- Michel! Hoe bizar; ik speelde er tien jaar geleden mee en daarom wou ik zo graag St. Michel bezoeken en mijn vriend vist het deze week bij zijn ouders uit de kast! Gelukkiger kon je mij niet maken!
Wohooo spring is in the air! En de natuur heeft de lente flink te pakken!
Lieve lieve allemaal, duizend maal dankjewel voor deze geweldige mijlpaal! 500 Bloglovin volgers…. Ik heb inmiddels blauwe plekken van het knijpen, maar ik realiseer mij steeds meer dat dit echt is. Ik wil jullie het liefste allemaal knuffelen van blijdschap, maar dat is logistiek gezien niet heel praktisch. Maar ik organiseer vanaf morgen de win vierdaagse om het samen met jullie te vieren; it’s partytime!
En heerlijk over de Hoge Veluwe fietsen; even door de pijn heen bijten en toen lukte het om 25 km te fietsen! Zo fijn en wauw wat was ik trots!

Met mijn lieve broertje en vriend <3 Dankjewel voor de geweldige dag toppers!

De hoogtepunten volgden elkaar op deze week, al ging het lichamelijk een stukje minder. Heel bizar wat voor moois mij deze week allemaal is overkomen; het is zo’n korte tijd! En volgende week staan er ook super fijne momenten op de planning; vrienden die langskomen, een inspirerende workshop, sporten en ontspanning. Maar natuurlijk ook de win vierdaagse vanwege de 500 volgers! 

Hebben jullie ook een fijne week achter de rug? Lekker ontspannen tussendoor en veel succes de komende dagen!

Liefs,
Dagmar 
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.