Blog

BEHIND THE SCENES #30 / You are Amazing

Deze week stond in het teken van mijn nieuwe sweater. Haha grapje, want er was nog veel meer natuurlijk! Maar jullie hebben wel gemerkt dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuwe trui én ook nog eens mijn droomtas die op de mat viel. Deze week was erg pittig, op het gebied van mijn gezondheid dan. Ik kreeg nieuws te horen waarover ik later meer vertel, maar doorbijten was het zeker. Even een stapje terug om straks weer volop te kunnen vlammen. Kijken jullie mee Behind the scenes? 

De dag beginnen met verfrissend drinken; ik ben dol op mijn nieuwe karaf! Hier heb ik de combinatie water en citroen gemaakt.
Ik kreeg dit super leuke lakje van mijn vriendinnetje. Lekker knalkleurtje: neon pink!
Met vriendlief op datenight! Eerst naar de opnames van Wie ben ik? En daarna een pannenkoekendiner <3
Super leuk om bij de opnames aanwezig te kunnen zijn!
Liefde gaat door de maag! Ik werd ontzettend verwend door mijn lieve vriendje! Wat heb ik toch onwijs geluk met zoveel liefde in mijn leven <3
Mijn You are Amazing sweater waar ik ontzettend blij mee ben. En jullie zijn stuk voor stuk goud waard; zo lief alle mooie comments! 
En er kwam een outfit online met mijn geliefde sneakers: You are Amazing OOTD <3
En er kwam nog meer liefde per post! Want mijn dreambag kwam binnen: deze beauty van Guess! En ik ben bezig met het lezen van het boekenweekgeschenk; echt een topper! Vandaag (zondag 16 maart) kan je er ook nog eens gratis mee reizen per trein!
Ik deed de grote lenteschoonmaak en ook mijn nagellakjes moesten eraan geloven. Nu staat het er een stuk overzichtelijker bij :)
En herken jij de bloggers? Ik vond deze foto van een half jaar geleden bij het John Beerens event. Op Instagram verklapte ik het antwoord!

En surprise! Als jullie dit lezen ben ik nét terug uit Normandië. Jullie lezen en horen hier gauw meer over, maar het is echt een droom die uitkomt en er hoort een verhaaltje bij. Vroeger had ik een 3D puzzel van St. Michel; een schiereiland met een prachtige stad erop. Sindsdien was het mijn grote droom om deze prachtige plek in het echt te zien en nu jullie dit lezen is het werkelijkheid geworden! 

Hebben jullie een fijne week gehad?
Liefs,

Dagmar 
Follow me on


Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.