Blog

Behind the scenes #3 : Fashion & Love


Lieve allemaal, de afgelopen twee weken hadden een enorme wauw-factor. Mijn eerste stageweek zit erop bij H&M (marketing & PR) en ook het eerste event heb ik ervaren: Vogue Fashion Night Out. Daarnaast stond ik in Folia Magazine met mijn column en heb ik veel plezier ervaren met mijn lieve vriendinnetjes en vriend. Ongelooflijk hoeveel er is gebeurd en wat een achtbaan het achteraf gezien was. Ik heb van elk moment genoten en ik deel graag met jullie deze mooie dagen die ik achter de rug heb. Enjoy!

In het leven moet je zelf de slingers ophangen en daarom hing ik deze quote op uit Flow Magazine. Hooray for today!

Poes logeerde deze dagen bij ons en ze hielp mij zelfs met bloggen, fijn om zo’n knuffelmuppet in huis te hebben.

Ik ontving deze prachtige kettingen van VintageStore en ik ben er onwijs blij mee. Wat een eye-catchers!

Samen met vriendinnetjes hebben we een heerlijke avond gehad. Lekker lang tafelen en eten, maar ook gek doen voor de camera en vreemde dansjes wagen in de huiskamer. Het kan allemaal nu ik samenwoon. Friends, feest & fun!

Op een koude en zelfs stormachtige zondag gingen we lekker uitwaaien op het strand. Wat een golfen en onheilspellende lucht! Wel heerlijk om even op te laden en bij te komen. De dag eindigde met een gigantische beker warme choco met een berg slagroom. Yummie!

Ik was zo happy toen ik mijn column in Folia Magazine zag staan, echt een droom die uitkwam. Riep ik een jaar geleden nog dat het te hoog gegrepen zou zijn, sta ik er nu met een flink stuk in. Hiephoi!

Hoogtepunt van mijn eerste stageweek was natuurlijk Vogue Fashion Night Out. Je leest er meer over in mijn artikel inclusief more pictures: http://www.theluckyjournalist.blogspot.nl/2013/09/event-vogue-fashion-night-out.html

Deze jurk stond in onze winkel (H&M) op de Dam te stralen. Is het geen plaatje? I love it!

Het weekend begon met dit super lieve briefje van mijn stagebegeleidster. Lieve afsluiter van een onvergetelijke eerste week op het hoofdkantoor.

Er speelt hier iemand Hide & Seek!

En toen ik thuis kwam na een dag werken stond daar een super lief cadeautje voor mij klaar van mijn lieve vriend. Zo blij met dit mooie presentje van Rituals en wat ruikt het lekker! Ik word maar verwend met zoveel liefde en warmte.

En zoals je misschien al hebt gelezen op mijn blog, was ik ook aanwezig tijdens de bloggersdag bij John Beerens. Herken jij de meiden? Ik heb deze foto ‘geleend’ van www.solidewij.nl, dankjewel mop!

Heb jij ook een fijne week gehad? Haal eruit wat erin zit en lekker vlammen! Volg je hart!

Liefs,

Dagmar

P.s. wil je meer foto’s van mij zien? Volg mij dan op Instagram: bydagmarvalerie. Je kunt mij natuurlijk ook volgen op Bloglovin http://www.bloglovin.com/blog/10128871/the-lucky-journalist, want bij 50 volgers hou ik een te gekke win-actie om niet snel te vergeten. Stay tuned!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.