Blog

BEHIND THE SCENES #29 / Who run the world? Girls!

Heb ik nu echt alle mannen weggejaagd met de titel van dit artikel? De kans zit er dik in, maar gisteren was het internationale vrouwendag en het is goed om even stil te staan bij gelijkheid. Ik zie namelijk ongelooflijke toppers om mij heen en dan heb ik het over succesvolle vrouwen. Ik ben super blij dat we in een tijd geboren zijn waarin heel veel mogelijk is en ik hoop dat jullie de dromen kunnen waarmaken die je voor ogen hebt. Zowel mannen als vrouwen beschikken over geweldige talenten en ik weet zeker dat, wanneer wij deze krachten bundelen, we nog veel meer bereiken. Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk tijd voor Behind the scenes! Deze week stond in het teken van mijn publicatie in Folia Magazine, de lancering van Boekenrevue en natuurlijk de bloggersmeeting. Take a look at my life! 

Trio selfie (saampie) in Groningen met de lieve Heleen & Lois! Ben je benieuwd naar mijn plog van deze gezellige dag? Lees dan hier het artikel.
Een heerlijke high tea met de blogladies
Wat hebben we een geslaagde dag gehad, dankjewel schatjes! Op de foto zie je Heleen, Lois, Eline & Lidewij; stuk voor stuk meiden met een hart van goud <3
Ik móest mijn bus halen, maar gelukkig had ik mijn nieuwe schoenen aan; ik vloog er letterlijk naartoe en ooh ik ben zo blij ermee! Jullie lezen gauw meer over mijn nieuwe beauties en hoe ik deze combineer. So stay tuned! 
Gauw een wens doen lieve allemaal! 555 lieve Instagram volgers, jeetje wat een aantal! En mocht je mij ook willen volgen? Dat kan via @ByDagmarValerie :) 
Mooie quote gevonden op de blog van lief vriendinnetje Kelly
Wohooo! De dag begon nog maar net, toen ik hoorde dat mijn blog in het blad van de Hogeschool & Universiteit van Amsterdam stond naast andere toppers waaronder Kittehscupcake die ik al heel erg lang volg: super trots! 
En het feest ging gewoon verder, want Boekenrevue werd gelanceerd! Nog een hoogtepunt die ik aan mijn week kan toevoegen en waar ik ontzettend gelukkig van word. Neem gauw een kijkje en heb je interesse om ervoor te schrijven? Let me know! Stuur een mailtje naar boekenrevue@gmail.com en we kunnen altijd kijken wat er mogelijk is :) 
Yay, diploma Modejournalistiek in the pocket! Ben je benieuwd naar de tips en lessen die ik heb meegekregen? Bekijk het artikel dat ik erover schreef hier voor de recap!
En de Boekenweek is begonnen! Ik zette speciaal mijn wekker om als eerste het boekenweekgeschenk in handen te krijgen. Ook nam ik twee andere toppers mee en ik ga er even goed voor zitten. 
En samen genieten van de lente en het zonnetje tijdens een boswandeling. Love it!

De week zat vol hoogtepunten en maart is voor mij waanzinnig begonnen. De komende week staan er ook te gekke momenten op de planning, want ik ga interviewen, naar een opname van een tv-programma en helpen met de verhuizing bij vrienden. Daarnaast duik ik nog even de sportschool in, komen er vrienden bij ons én staat er een te gek reisje op het programma waar jullie gauw meer over horen. En misschien hebben jullie het al gehoord, maar Fashion Planet is vanaf dinsdag wekelijks te zien! Ik ben super benieuwd naar het eindresultaat, want ik heb tijdens mijn stageperiode bij H&M ook meegewerkt aan dit mooie project. Ik ga dus zeker kijken, jullie ook? Hebben jullie een fijne week achter de rug? Geniet van het nu & make your own luck <3

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.