BEHIND THE SCENES #29 / Who run the world? Girls!

Heb ik nu echt alle mannen weggejaagd met de titel van dit artikel? De kans zit er dik in, maar gisteren was het internationale vrouwendag en het is goed om even stil te staan bij gelijkheid. Ik zie namelijk ongelooflijke toppers om mij heen en dan heb ik het over succesvolle vrouwen. Ik ben super blij dat we in een tijd geboren zijn waarin heel veel mogelijk is en ik hoop dat jullie de dromen kunnen waarmaken die je voor ogen hebt. Zowel mannen als vrouwen beschikken over geweldige talenten en ik weet zeker dat, wanneer wij deze krachten bundelen, we nog veel meer bereiken. Dat gezegd hebbende, is het natuurlijk tijd voor Behind the scenes! Deze week stond in het teken van mijn publicatie in Folia Magazine, de lancering van Boekenrevue en natuurlijk de bloggersmeeting. Take a look at my life! 

Trio selfie (saampie) in Groningen met de lieve Heleen & Lois! Ben je benieuwd naar mijn plog van deze gezellige dag? Lees dan hier het artikel.
Een heerlijke high tea met de blogladies
Wat hebben we een geslaagde dag gehad, dankjewel schatjes! Op de foto zie je Heleen, Lois, Eline & Lidewij; stuk voor stuk meiden met een hart van goud <3
Ik móest mijn bus halen, maar gelukkig had ik mijn nieuwe schoenen aan; ik vloog er letterlijk naartoe en ooh ik ben zo blij ermee! Jullie lezen gauw meer over mijn nieuwe beauties en hoe ik deze combineer. So stay tuned! 
Gauw een wens doen lieve allemaal! 555 lieve Instagram volgers, jeetje wat een aantal! En mocht je mij ook willen volgen? Dat kan via @ByDagmarValerie :) 
Mooie quote gevonden op de blog van lief vriendinnetje Kelly
Wohooo! De dag begon nog maar net, toen ik hoorde dat mijn blog in het blad van de Hogeschool & Universiteit van Amsterdam stond naast andere toppers waaronder Kittehscupcake die ik al heel erg lang volg: super trots! 
En het feest ging gewoon verder, want Boekenrevue werd gelanceerd! Nog een hoogtepunt die ik aan mijn week kan toevoegen en waar ik ontzettend gelukkig van word. Neem gauw een kijkje en heb je interesse om ervoor te schrijven? Let me know! Stuur een mailtje naar boekenrevue@gmail.com en we kunnen altijd kijken wat er mogelijk is :) 
Yay, diploma Modejournalistiek in the pocket! Ben je benieuwd naar de tips en lessen die ik heb meegekregen? Bekijk het artikel dat ik erover schreef hier voor de recap!
En de Boekenweek is begonnen! Ik zette speciaal mijn wekker om als eerste het boekenweekgeschenk in handen te krijgen. Ook nam ik twee andere toppers mee en ik ga er even goed voor zitten. 
En samen genieten van de lente en het zonnetje tijdens een boswandeling. Love it!

De week zat vol hoogtepunten en maart is voor mij waanzinnig begonnen. De komende week staan er ook te gekke momenten op de planning, want ik ga interviewen, naar een opname van een tv-programma en helpen met de verhuizing bij vrienden. Daarnaast duik ik nog even de sportschool in, komen er vrienden bij ons én staat er een te gek reisje op het programma waar jullie gauw meer over horen. En misschien hebben jullie het al gehoord, maar Fashion Planet is vanaf dinsdag wekelijks te zien! Ik ben super benieuwd naar het eindresultaat, want ik heb tijdens mijn stageperiode bij H&M ook meegewerkt aan dit mooie project. Ik ga dus zeker kijken, jullie ook? Hebben jullie een fijne week achter de rug? Geniet van het nu & make your own luck <3

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 32 reacties.

 1. Leuke foto’s! Geïnspireerd door jullie lekkere foto’s van de high tea, heb ik die deze week ook gehad bij Fresh Today samen met mijn vriend in Groningen. Het zag er zo lekker uit op jullie foto’s, dat ik het gewoon niet niet kon proberen toen we naar Groningen gingen, haha. Fijne nieuwe week gewenst, liefs Svenja.

  1. Aah echt waar? Wat heerlijk! Klinkt super goed en hoop dat het heeft gesmaakt <33 Fijne week toegewenst mop! Xx

 2. Lidewij

  Wat een prachtige foto’s weer! Ik word elke week helemaal happy van jouw foto’s <3 ik ben zó benieuwd naar je reis die gepland staat! Hou ons op de hoogte hoor! Ik had een fantastische week want ik ging naar Groningen met vier hele lieve meiden! ;)

  1. Aah wat lief je comment <3 Dankjewel schatje! Jaaa het was echt een onvergelijke dag! En deze week ‘ons secret project’, zin in! Xx

 3. Kimberly

  Je hebt echt een geweldige week vol met ontzettend mooie hoogtepunten achter de rug zeg, alles is gewoon zo top en ik ben ontzettend trots op jou <3 Ik heb boekenrevue nu al in mijn hart gesloten en ben ook druk bezig met de mooie recensies :D Ik ben trouwens echt benieuwd naar je reis die je gaat maken!! :D Zo super leuk!

  1. Wauw wat een mooie comment lieverd, dankjewel <333 Ik hou je op de hoogte lief! Dankjewel voor alles, je bent echt een voorbeeld!

 4. Rianca

  Wat ben je toch een inspirerende vrouw! Leuke foto van jou en vriendlief in het bos.

  1. Ongelooflijk bedankt voor je mooie woorden, dat raakt echt <3 Heel lief en hartverwarmend, dankjewel <3

 5. Anne

  Leuke week heb je gehad! Ik vind het zo gaaf dat je de cursus modejournalistiek hebt gedaan! Weet je toevallig of ze van plan zijn volgend jaar weer zo’n cursus te doen?

  1. Vanaf september volgt waarschijnlijk de tweede editie :) Hou de site van Fontys & Grazia in de gaten of mail hen er over <3 Xx

 6. Eline

  Wat een mooie week heb je achter de rug, supertoffe hoogtepuntjes! Je bent een topper <3

 7. Petra

  Leuk om dit allemaal te lezen, vooral de foto over de boswandeling sprak mij erg aan…jullie stralen gewoon allebei, en zo te zien is dat niet alleen van de zon geweest!

  groetjes Petra

  1. Aaaw wat ontzettend lief! Dankjewel Petra voor je mooie comment en wooren <3 Een mooie week toegewenst!

 8. Heleen

  Wat een heerlijke foto’s! En wat was het fijn afgelopen zondag! <3

 9. Puck

  Super leuke foto’s allemaal! Ik heb “Zusje” ook hier liggen, moet er écht een keer aan beginnen! En wat gezellig dat je een hightea hebt gehad, yummy! :) x

 10. Jess

  Eindelijk tijd gevonden om je blog te bekijken. Wat een fijne, leuke blog!!! Heerlijke foto’s om te mogen bekijken.

  1. Dankjewel lieve Mandy <3 Lekker genieten van het nu en je hart volgen <3 Ik hoop dat iedereen deze kans krijgt Xx

 11. Justine A

  Wat een heerlijk overzicht weer! En die laatste foto is erg lief, wat zijn jullie een leuk stel samen! :)

 12. Wauw, wat heb je een geweldig weekje achter de rug. Inderdaad vol met mooit hoogtepunten<3!

 13. Wat een leuke foto’s! En wat toch dat je in dat krantje stond! Echt gaaf! Maar je blog is natuurlijk ook erg leuk en verdient zo’n leuk plekje!

 14. Wauw, je bent zo’n bezig bij! Zo knap dat je dit allemaal kan met je gezondheid, respect hoor :). Heel gaaf wat je allemaal bereikt hebt Dagmar, te gek om zo’n stukje in het blad van de Hogeschool & Universiteit van Amsterdam tegen te komen!

  1. Aahw wat ontzettend lief, dankjewel mop! Je bent echt een topper, begon helemaal te stralen van het lezen van je lieve reactie!

 15. Inge

  Leuke foto’s Dagmar! De Adidad gympen blijven top! Bevalt het boek wat uitgegeven is als Boekenweek geschenk? Het boek van Isa Hoes is echt een aanrader:)

  1. Aah dankjewel Inge! Ik ben er vanochtend in de bus in begonnen en de eerste bladzijdes spreken mij nu al aan. Mooie schrijfstijl! Ik ben ook heel erg benieuwd naar het boek van Isa Hoes, maar als jij zegt dat het een aanrader is dan ben ik erg blij dat ik het boek heb meegenomen :) Xxx

 16. Stacey

  Wat een super leuk overzichtje en wat een vrolijke foto’s allemaal, ik word er helemaal vrolijk van!

Geef een antwoord

CommentLuv badge