Blog

BEHIND THE SCENES #28 / Hello March & healthy style

Hi mooie maart, ik ben heel erg benieuwd wat je ons gaat brengen! Februari zat voor mij vol hoogtepunten en méga geluksmomentjes, maar er moest natuurlijk ook hard gewerkt worden. De afgelopen week heb ik mij gefocust op het versterken van mijn lichaam en het is fijn als je ook gelijk resultaat merkt. Ik had een erg goede week en genoot van het event van Soirée Magnifique met lieve bloggers in Amsterdam. Ook kwamen Anne en ik erachter dat ik al een jaar de Fashion Friday artikelen schrijf! Dat moest natuurlijk gevierd worden! Kijk je mee behind the scenes? 

Een goed begin van de week begint met een goed ontbijt! Verse ananas en een broodje met kruidenboter en rucola. Lekker verfrissend en gezond!
Lekker hardlopen met mijn vriendje voor het slapengaan, heerlijk! We liepen langs Slot Zeist en stopten halverwege even om naar de sterren te kijken. Romantisch!
Nails of the day! 110 R Coral Reefs van Maybelline, het lakje uit de goodiebag van Yara! Het verslag over het Blogclassevent kan je hier lezen. Wauw wat was het een geslaagde dag vol tips, inspiratie en mooie goodies!
Help ik word nog sportief! Een avondje Body Balance bij de sportschool :)
De dag beginnen met een knuffel van Poes
Echt zo lekker dat het weer langer licht wordt! Je komt uit werk, school of stage en dan schijnt het zonnetje nog: love it!
Ik shopte bij de Action wat fijne Home producten om de lente in huis te halen. Je kunt mijn shoplog hier lezen. Wat een leuke reacties werden erop gegeven, dankjewel! 
Een goed alternatief voor de sportschool: mijn rode high heels!
Lunchen met een heerlijke pasta bij Julia’s en een lekker sapje voordat ik naar Amsterdam zou gaan voor het Soirée Magnifique event.
Heerlijke avond met lieve bloggers en veel gelach. En een duo selfie met de liefste Ingeborg!
Met de lieve Saranda, Anne, Lois en Ingeborg op de foto bij het event Soirée Magnifique! Het event vond plaats in de te gekke cocktailbar DVARS in Amsterdam. Het was een super geslaagde avond en wat hebben we een plezier beleefd. De workshop met Sabon vond ik heel interessant en er was ook een Q&A met modeontwerpster van het swimwearmerk Mama Maria. Dankjewel Mr.Goodiebag voor de leuke avond én de waanzinnige goodies en bedankt meiden voor de avond vol plezier en gelach! 
En vrijdag was het tijd voor de Fashion Friday ‘F’erjaardag! Al een jaar lang schrijf ik de fashion gerelateerde artikelen voor Anne en dat vierden we met een mooie winactie. It’s all in the details, maar mijn speciale paint-hartjes zijn toch wel een applausje waard haha :) 

Volgende week krijg ik mijn diploma van Modejournalistiek en sluiten we het af met een feestje. De tijd vloog echt voorbij, maar het was heel leerzaam en inspirerend. Ook ga ik verder aan de slag met sporten, gezond eten en staan er gezellige momenten met vrienden op de planning. 
Veel succes lieve allemaal & make your own luck in March!

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.