Blog

BEHIND THE SCENES #27 / Persreis, M&S en Blog Class

Wohoo dit was echt een topweek. Ik vertelde in mijn vorige Behind the scenes al dat het een intensieve week zou worden, maar ik heb van elke seconde genoten. Zo gingen mijn vriend en ik op mijn eerste persreis naar Oostende, was ik bij de opening van de Marks & Spancer Flagshipstore in Den Haag, had ik les van Kirsten Jassies & Anouk én bezocht ik de offline Blog Class van Yara om vervolgens door te gaan als pers naar de huishoudbeurs. En nu haal ik even adem, want het was hectisch én onvergetelijk. Kijk je mee?  

Jullie konden het al in mijn plog zien, maar het was echt een heel romantisch en mooi weekend in Oostende.
With my Valentine @ Oostende
En ik deelde de highlights van deze mooie stad, deze kan je hier teruglezen. Het was echt super om het samen te mogen ervaren en we hadden de tijd van ons leven. 
Bij mij op stage verschenen deze week mooie boeken, waaronder de thriller Fiona: In koelen bloede. Klinkt het gek als ik vertel dat ik de geur van een ‘vers’ boek méga lekker vind? 
Quiz: is het een fluffy kussen of Poes? 
De catwalkshow tijdens de opening van de Flagshipstore van M&S in Den Haag was te gek!
Met lieve Anne als paparazzi <3 
Kan iemand mij even knijpen? Ik geloofde het écht niet toen ik dit zag. Lieve allemaal, bedankt voor het volgen op Bloglovin! Het is een droom die werkelijkheid is geworden, duizend keer dankjewel!
Inspiratieles over bloggen vol met tips, do’s & don’ts door echte pro’s Kirsten & Anouk.
Met de lieve Mariët & Britt bij het Blogclassevent van Yara. Heel inspirerend en we hebben volop genoten!
En met de lieve Yara op de foto; dankjewel dat we van je mochten leren!
Deze foto is gemaakt door de lieve Mariët. You’re never fully dressed without a smile! En ik mag flink glimlachen, want wauw wat heb ik een onvergetelijke week achter de rug. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn grote passies mag combineren en dagelijks kan realiseren… Ik leef mijn dromen en dat gun ik echt van harte iedereen <3 

De komende week ga ik lekker naar de sportschool en verder met de healthy lifestyle (dat voelt zo goed en fijn, bij jullie ook?), met lieve bloggers naar een event in Amsterdam en moet ik werken aan mijn scriptie. Ik vermaak mij heel goed op stage en ik heb super leuke opdrachten. Ook ben ik bezig met een leuk blogproject, maar daar horen jullie gauw meer over. 

Hoe was jouw week?
Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.