Blog

BEHIND THE SCENES #26 / Poes, liefde & sport

It’s time for my Photo Diary! Elke zondag neem ik jullie mee terug in de tijd wat ik de afgelopen week heb uitgespookt. Deze week ben ik veel bezig geweest met mijn scriptie schrijven, sporten  en bijkomen. Met mijn gezondheid gaat het de ene dag goed en de andere dag minder, dat maakt het lastiger om vooruit te plannen. Ondanks dat heb ik volgende week een onwijs tof programma en heb ik mijn eerste persreis achter de rug. Ik breng jullie daarover gauw op de hoogte in de vorm van een plog. Of volg mij Instagram (@ByDagmarValerie), waar ik foto’s heb geplaatst onder de hashtag #LoveOostende. Ik neem je mee Behind the scenes! 

Hoppaaaa het podium gevuld met Nederlandse toppers! Geweldige races en mooie prestaties tijdens Sotsji. En nu ga ik toch zoeken naar de oorzaak waarom ik opeens sportfanaat ben, ik tijden van races onthoud terwijl het mij nooit interesseerde, ik weet wanneer er wie rijdt én ik spanning voel als ik naar schaatsen kijk… What’s next? Met Poes zat ik daarom voor de buis toen we onze eerste gouden plak konden omarmen. 
En ik gaf jullie een update van mijn suikervrije leven en deelde twee recensies over de boeken (BodieBoost & 100% Suikervrij) die ik gebruik om een healthy lifestyle te hanteren. 
Lekker filmpje kijken met vriendje en knorrende kat op de bank. Wat een indrukwekkende film is ‘About time’; echt een aanrader!
Eerste hardlopen en daarna lesje Pilates
Heel lief dat de schildpad ook meedoet aan de Plank Challenge. Werkt erg motiverend!
Ik nam jullie mee naar de show van Tony Cohen tijdens Fashionweek Amsterdam. De show was onwijs spectaculair en je kunt het artikel erover hier lezen. 
Mijn nieuwe favo blazer; selfie!
Outfits bij elkaar zoeken voor mijn eerste perstrip <3 
Wohooo en het allerdikste modenummer van Vogue Nederland kwam uit met een tof shirt erbij. Wat een heerlijke editie!

Volgende week wordt druk met een hoofdletter D. Er staat een etentje met vriendinnen op het programma, twee events, een blogles van Kirsten Jassies, ik ga naar de offline Blog Class van Yara en ik vertel jullie natuurlijk alles over mijn eerste persreis!

Een  mooie en liefdevolle week toegewenst!
Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.