Blog

BEHIND THE SCENES #25 / Friends, HEMA & Fun

Wauw! Al 25 weken geef ik jullie een kijkje achter de schermen van mijn blog en leven. Wat vliegt de tijd! Ik ben nu net een half jaartje aan het bloggen en ik vind het delen van de persoonlijke foto’s nog steeds onwijs leuk om te doen. Ook deze week was het een toffe tijd met een persevent, vrienden die bij ons kwamen, Poes die nu bij ons woont en veel fun. Ook vond ik het fijn om veel blogvriendinnetjes te zien. Kijk je mee ‘Behind the scenes’?

Drankjes, lachen, lekker eten en spelletjes; een geslaagde avond met vrienden!
Mooie quote uit de Flow
De boekenhemel waar ik afstudeer; elke week is een feestje!
Mijn beauty & fashion januari favorieten op een rij!
Ik krijg helemaal zin in de lente! Mooie zonsondergang gespot vanuit kantoor
Duo selfie met Poes. Lieve volgers dit is Poes, onze nieuwe huisgenoot!
Gek doen met mijn vriendje. Ik word altijd melig als ik moe ben, is dit herkenbaar?
Leuk artikel over bloggen in de Libelle. Gaaf dat er steeds meer media aandacht is voor bloggen!
Goed ingepakt met mijn dikke, roze sjaal! Wat waaide de wind hard de afgelopen dagen!
Het HEMA persevent was super geslaagd en gezellig. Echt leuk om mijn blogvriendinnetjes weer te zien en te spreken!
‘Even mijn nagels lakken’
Whoaaa zo leuk dat er zoveel mensen meedoen met de #ValerieValentijn Challenge op Instagram! Doe jij ook mee? Ik zet alle deelnemers in de bloglights en maak binnenkort een overzicht van de foto’s die zijn geplaatst. Spread the love en samen aftellen tot Valentijn <3 
Ik interviewde de lieve Carlijn over haar boek ‘De Blog Bijbel’. Je kunt het interview hier lezen.
En vrijdag moest ik mijzelf écht even knijpen. Toen ik zaterdag wakker werd, kwam het besef iets meer. Mijn blog bereikte de 400 Bloglovin volgers en daar ben ik zo dankbaar voor, maar ik kan het amper geloven. Ik had nooit verwacht binnen zo’n korte tijd zoveel mensen dagelijks te kunnen verblijden met een artikel. Het is een droom die werkelijkheid wordt, dankjewel! 

De komende week staat in het teken van Valentijn, mijn eerste perstripje, stage en werken aan mijn afstudeeropdracht. Ik heb er zin in! 

Hoe was jouw week?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.