BEHIND THE SCENES #24 / AFW & Healthy Lifestyle

Lieve allemaal, wat is januari voorbij gevlogen! De eerste maand vol goede voornemens zit er al weer op en ik hoop dat je van februari een onvergetelijke periode kunt maken. Ik hoop dat jullie een mooie week achter de rug hebben en dat je je goede voornemens hebt kunnen realiseren. Maar als dat niet helemaal gelukt is, dan is februari toch ook een mooie start? Elke dag is een nieuwe dag vol kansen en mogelijkheden, maar wees een beetje lief voor jezelf. Follow your heart en maak van je dromen werkelijkheid. Ik neem jullie vandaag weer even mee behind the scenes van de afgelopen week!

Afgelopen zondag was er een bloggersmeeting in Amsterdam waar ik ben geweest. Samen met Lois, Heleen en Geanne staan we hier op de foto voordat we weer afscheid moesten nemen van elkaar. Wat een lieve toppers zijn het toch!
Met de liefste Shenyce en Saranda voor de show van Tony Cohen op Amsterdam Fashionweek
Ik liep een beetje op de zaken vooruit, want ik wilde al heel erg lang een visionboard maken en toen ik voor de Happy Challenge na ging denken over mijn dromen wilde ik dit het liefste vastleggen. Toevallig is opdracht 3 dat je deze dromen op een visueel kunt maken en jullie lezen gauw meer over mijn visionboard en mijn uitwerking van de opdracht. Hier alvast een voorproefje dus :)
Misschien heb je het al gelezen op Twitter of op Instagram, maar ik heb het deze week lichamelijk flink zwaar gehad. Een terugval na een intense periode en ik doe mijn best om gauw weer op te krabbelen, maar ik kan het nu niet overhaasten. Mijn lichaam heeft vooral tijd nodig om te herstellen en ik probeer alles zo goed mogelijk toch vol te kunnen houden wat ik moet doen. Fijn om zo’n lief vriendje te hebben die zo behulpzaam en zorgzaam is. Een lekker ontbijtje van fruit is dan ook een fijn begin van de dag, dankjewel!
Ik kreeg een mooi pakketje van ELF binnen en het artikel erover kan je hier lezen. De producten behoren nu ook tot mijn dagelijkse routine, ik ben er zo blij mee!
Mijn visitekaartjes voor mijn blog zijn binnengekomen! Super blij mee en onwijs lief jullie reacties op Instagram!
Richting Modejournalistiek en nog even zoveel mogelijk vooruit plannen en organiseren, zonder dat het veel inspanning vraagt van mijn lichaam. 
Bijna weekend! Op vrijdag had ik een boel make-up nodig om de lichamelijke terugval te verbergen, maar het is toch een beetje gelukt. En in de loop van de dag ging het gelukkig iets beter. Helaas was de klap in de avond niet mis, maar ik ben een geluksvogel dat ik zo word omringd door lieve mensen die mij er goed bovenop helpen.
Onwijs trots op mijn lieve vriendinnetje Carlijn, want haar eerste boek De Blog Bijbel kwam uit! Vrijdag komt er een speciaal artikel over op mijn blog, want ik ben een onwijs trotse vriendin en ze verdient dan ook een plekje in de Bloglights nietwaar? Hebben jullie de Blog Bijbel al in huis gehaald? Ooh en mijn nieuwe laptop zien jullie dan hier ook eindelijk op de foto, I’m so happy with it!
En ik heb ook nog eens onwijs vrolijk nieuws van Poes komt bij ons wonen! Poes woonde bij mijn mama en broertje maar nu gaat ze verhuizen naar mijn vriend en mij! Dus binnenkort worden jullie waarschijnlijk overspoeld met Catpictures op Insta en misschien ook nog de Crazy Cat Lady Tag haha!
Echt zo tof dat heel veel mensen meedoen met de Squat- en Plank challenge! Ik plaatste donderdag mijn artikel met de challenges én mijn nieuwe sportoutfit (bekijk het artikel hier) en er kwamen onwijs veel toffe reacties op. Super om zo gemotiveerd te worden door lieve lezeressen en lief dat veel mensen meedoen, we gaan ervoor!


En last but not least heb ik de kans gekregen om vijf keer twee kaartjes weg te geven voor het BFF-event! Doen jullie al mee met de winactie? Ik wil er heel heel graag lieve lezeressen mee blij maken als klein presentje voor het feit dat jullie allemaal zo lief voor mij zijn en mij opvrolijken met jullie lieve reacties. Ik mag 5 winnaars selecteren en ik hoop dan ook dat jij erbij zit!


Er staan voor mij mooie vier events gepland én mijn eerste persreis waar ik jullie van op de hoogte zal houden met de hashtag #loveoostende. Ik vind de persreis stiekem best spannend, omdat het ook tegelijkertijd mijn eerste is, maar ik mag er met mijn vriendje naartoe. Ik laat er gauw meer over weten en ondertussen ga ik flink bijkomen en opladen, zodat ik bij mijn afstudeerstage kan vlammen voor mijn scriptie.

Hebben jullie wilde plannen voor februari? Weet je al wat je gaat doen voor Valentijnsdag?


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Sophie

  Wauw, een persreis; hoe gaaf is dat! En vier events, dat is ook niet mis haha! Ik was het boek inderdaad al tegengekomen op het internet en ben er superbenieuwd naar. Heel veel sterkte meis, hopelijk voel je je snel weer iets beter!

 2. Hele leuke foto`s! Ik heb de blogbijbel ook besteld, ben erg benieuwd. Wat gaaf dat je voor zoveel events en een persreis word uitgenodigd!
  Liefs

 3. Andrea

  Fijne diary. Ben erg benieuwd naar de blog bijbel. Kijk uit naar het artikel daarover!

 4. Eline

  Sterkte en beterschap lieve Dagmar! Bah, wat stom zo’n terugval!

 5. Marloes

  Wat onwijs gaaf je eerste persreis. Zeker iets om naar uit te kijken. Verder rustig aan he! Take care! Hopelijk voel je, je snel weer beter meid! Liefs, Marloes

 6. Michaela

  Ik ben heel benieuwd naar de Blog Bijbel! Tof trouwens dat je bij AFW was, lijkt me een geweldige ervaring :D

 7. Birte

  Ik ben ook echt superbenieuwd naar de Blogbijbel. Klinkt veelbelovend!

 8. Petra

  Wat leuk, dat poes bij jullie komt wonen, ben dus wel benieuwd naar de belevenissen van Poes bij jullie thuis!

  Groetjes Petra

  1. Hihi zal ik je op de hoogte houden? Ik ben ook benieuwd hoe ze het bij ons gaat ervaren, maar we gaan haar goed in de watten leggen :) Xx

 9. Heleen

  Rustig aan lieverd! <3 Wat leuk dat Poes bij jullie komt wonen. :D Ik ben erg benieuwd naar de Blogbijbel.

 10. Justine A

  Rustig aan he meis. Take care! Je hebt in elk geval iets leuks om naar uit te kijken, 4 events en een persreis! Wat gaaf zeg!! Have fun :) X

 11. Kirsty

  Nog veel beterschap! En wat gaaf van je eerste persreis, veel plezier alvast!

 12. Sylvia

  Oew, leuke visitekaartjes! En de Happy Challenge is inderdaad tof :)

 13. Doe rustig aan! Neem je tijd en geniet van kleine dingetjes. Dat geeft mij altijd veel energie. Ik ben benieuwd naar je events en persreis, erg leuke vooruitzichten!

 14. Toffe blogpost meis! Wat leuk een persreisje, have fun en hou ons maar op de hoogte in ieder geval!
  PS: neem je donderdag je visite kaartjes en de blogbijbel mee? Ik wil de blogbijbel even door bladeren voor dat ik over ga op het zelf aanschaffen ;)

  Zin in donderdag! Kus, Saranda

 15. Leuk om te zien hoe het er ‘behind the scenes’ aan toe gaat! Ik ben erg benieuwd naar de Blog Bijbel!

 16. Carlijn

  Wat balen van je terugval :(, hopelijk gaat het snel beter!! Wat een toffe dingen heb je gedaan deze maand en wat staan er toffe dingen op het programma. Geniet ervan. Deze week zie ik je weer!!

  En superlief dat je de Blog Bijbel vernoemd, ik ben zo benieuwd wat je ervan vindt!! Belangrijk voor me wat mijn vriendinnetje met wie ik altijd lekker over bloggen kan kletsen ervan vindt! xx

 17. Fleur

  Leuke foto’s!
  Hopelijk gaat het deze week wat beter!
  En wat ontzettend mooie kat is dat zeg, die kleuren zo mooi!

 18. Cynthiiaa

  Oh my god, je visitekaartjes zijn echt enorm gaaf! De planking challenge is echt een killer op het laatst. Ik was hem ehhh. na een tijdje vergeten. Ik kwam maar halverwege, dankzij mijn geweldige geheugen + de drukte. :”)

  1. Aah super super lief! Dankjewel voor je mooie compliment! En misschien is het de moeite waard om de challenge weer op te pakken, vooral als de drukte iets naar de achtergrond is gegaan. Succes deze week Xx

Geef een antwoord

CommentLuv badge