Blog

BEHIND THE SCENES #24 / AFW & Healthy Lifestyle

Lieve allemaal, wat is januari voorbij gevlogen! De eerste maand vol goede voornemens zit er al weer op en ik hoop dat je van februari een onvergetelijke periode kunt maken. Ik hoop dat jullie een mooie week achter de rug hebben en dat je je goede voornemens hebt kunnen realiseren. Maar als dat niet helemaal gelukt is, dan is februari toch ook een mooie start? Elke dag is een nieuwe dag vol kansen en mogelijkheden, maar wees een beetje lief voor jezelf. Follow your heart en maak van je dromen werkelijkheid. Ik neem jullie vandaag weer even mee behind the scenes van de afgelopen week!

Afgelopen zondag was er een bloggersmeeting in Amsterdam waar ik ben geweest. Samen met Lois, Heleen en Geanne staan we hier op de foto voordat we weer afscheid moesten nemen van elkaar. Wat een lieve toppers zijn het toch!
Met de liefste Shenyce en Saranda voor de show van Tony Cohen op Amsterdam Fashionweek
Ik liep een beetje op de zaken vooruit, want ik wilde al heel erg lang een visionboard maken en toen ik voor de Happy Challenge na ging denken over mijn dromen wilde ik dit het liefste vastleggen. Toevallig is opdracht 3 dat je deze dromen op een visueel kunt maken en jullie lezen gauw meer over mijn visionboard en mijn uitwerking van de opdracht. Hier alvast een voorproefje dus :)
Misschien heb je het al gelezen op Twitter of op Instagram, maar ik heb het deze week lichamelijk flink zwaar gehad. Een terugval na een intense periode en ik doe mijn best om gauw weer op te krabbelen, maar ik kan het nu niet overhaasten. Mijn lichaam heeft vooral tijd nodig om te herstellen en ik probeer alles zo goed mogelijk toch vol te kunnen houden wat ik moet doen. Fijn om zo’n lief vriendje te hebben die zo behulpzaam en zorgzaam is. Een lekker ontbijtje van fruit is dan ook een fijn begin van de dag, dankjewel!
Ik kreeg een mooi pakketje van ELF binnen en het artikel erover kan je hier lezen. De producten behoren nu ook tot mijn dagelijkse routine, ik ben er zo blij mee!
Mijn visitekaartjes voor mijn blog zijn binnengekomen! Super blij mee en onwijs lief jullie reacties op Instagram!
Richting Modejournalistiek en nog even zoveel mogelijk vooruit plannen en organiseren, zonder dat het veel inspanning vraagt van mijn lichaam. 
Bijna weekend! Op vrijdag had ik een boel make-up nodig om de lichamelijke terugval te verbergen, maar het is toch een beetje gelukt. En in de loop van de dag ging het gelukkig iets beter. Helaas was de klap in de avond niet mis, maar ik ben een geluksvogel dat ik zo word omringd door lieve mensen die mij er goed bovenop helpen.
Onwijs trots op mijn lieve vriendinnetje Carlijn, want haar eerste boek De Blog Bijbel kwam uit! Vrijdag komt er een speciaal artikel over op mijn blog, want ik ben een onwijs trotse vriendin en ze verdient dan ook een plekje in de Bloglights nietwaar? Hebben jullie de Blog Bijbel al in huis gehaald? Ooh en mijn nieuwe laptop zien jullie dan hier ook eindelijk op de foto, I’m so happy with it!
En ik heb ook nog eens onwijs vrolijk nieuws van Poes komt bij ons wonen! Poes woonde bij mijn mama en broertje maar nu gaat ze verhuizen naar mijn vriend en mij! Dus binnenkort worden jullie waarschijnlijk overspoeld met Catpictures op Insta en misschien ook nog de Crazy Cat Lady Tag haha!
Echt zo tof dat heel veel mensen meedoen met de Squat- en Plank challenge! Ik plaatste donderdag mijn artikel met de challenges én mijn nieuwe sportoutfit (bekijk het artikel hier) en er kwamen onwijs veel toffe reacties op. Super om zo gemotiveerd te worden door lieve lezeressen en lief dat veel mensen meedoen, we gaan ervoor!


En last but not least heb ik de kans gekregen om vijf keer twee kaartjes weg te geven voor het BFF-event! Doen jullie al mee met de winactie? Ik wil er heel heel graag lieve lezeressen mee blij maken als klein presentje voor het feit dat jullie allemaal zo lief voor mij zijn en mij opvrolijken met jullie lieve reacties. Ik mag 5 winnaars selecteren en ik hoop dan ook dat jij erbij zit!


Er staan voor mij mooie vier events gepland én mijn eerste persreis waar ik jullie van op de hoogte zal houden met de hashtag #loveoostende. Ik vind de persreis stiekem best spannend, omdat het ook tegelijkertijd mijn eerste is, maar ik mag er met mijn vriendje naartoe. Ik laat er gauw meer over weten en ondertussen ga ik flink bijkomen en opladen, zodat ik bij mijn afstudeerstage kan vlammen voor mijn scriptie.

Hebben jullie wilde plannen voor februari? Weet je al wat je gaat doen voor Valentijnsdag?


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.