BEHIND THE SCENES #23 / Half jaar online & Polen

It’s partytime! Vandaag blog ik precies een half jaartje en ik had nooit verwacht er zoveel plezier aan te kunnen beleven. Jullie verblijden mij elke dag weer en ik heb veel lieve blogvriendinnetjes gekregen dankzij het bloggen; dat is onbetaalbaar. Morgen komt er daarom speciaal een winactie online, so stay tuned! De afgelopen dagen was ik even bij mijn familie in Polen (Kraków) en sloot ik hoofdstukken van mijn studie af. Zo begin ik vanaf maandag met afstuderen, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Mijn weekje begon goed met een prachtig pakket van lieve Femke. Ik werd er helemaal blij van, zo leuk om te ontvangen én onwijs mooie producten, dankjewel!
Laatste dagje stagelopen in Amsterdam! Bye bye lovely A’dam <3

Met mijn lieve vriendje op Chocolademelk date om verschillende smaakjes te proeven. Super gezellig! 
It’s selfie o’clock! 
En een bezoekje aan Inglot kan natuurlijk niet ontbreken als je in Polen bent: een stukje hemel op aarde!
En de terugreis verliep iets minder goed, omdat er veel sneeuw was gevallen in Polen. Maar de eerste sneeuwengeltjes van dit jaar zijn gemaakt :) 
Wat een heerlijk boek is dit, echt een aanrader als je een kijkje wilt nemen achter de schermen van de modewereld én je nieuwsgierig bent hoe het eraan toe gaat. Een fijne schrijfstijl en leesplezier gegarandeerd!
Even een blogpost typen… Een méga grote typmachine in een museum in Kraków. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de highlights van deze prachtige stad, dan kun je het artikel hier lezen dat ik erover heb geschreven. 
Yay, mijn honourscertificaat is officieel voor mij! Mijn assessment gesprek ging erg goed en ik krijg mijn diploma wanneer ik ook mijn studie heb afgerond. Super super fijn! Al die competentieverslagen waren een behoorlijke bevalling, maar ik heb heel veel mogen leren tijdens deze extra lessen en bijeenkomsten. Een mooie kans!
Heerlijk leesvoer over mijn grote passie: het Blogazine! Ik spotte al veel blogvriendinnetjes, een feestje om te lezen!
En nu dan ook echt mijn stageperiode bij H&M afgerond en de verslagen opgeleverd. Ik heb het af kunnen sluiten met een mooi cijfer en nu rest mij alleen nog het afstudeersemester, spannend! 

De afgelopen dagen waren behoorlijk hectisch, omdat de projecten en verslagen voor school veel tijd in beslag namen. Vanaf maandag begin ik met afstuderen en Amsterdam Fashion Week staat op het programma. Ook is er een bloggersmeeting en is er genoeg tijd en ruimte om aan de slag te gaan met de healthy lifestyle.

Heb je een fijne week achter de rug? Leef je dromen en go for it! 
Liefs, Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 33 reacties.

 1. Josianne

  Echt gek dat je vandaag ‘pas’ een half jaar aan het bloggen bent. Voor m’n gevoel is dat al zo veel langer! Fijn dat je allemaal goede cijfers hebt gekregen en gefeliciteerd met het behalen van het honourprogramma :) Succes deze week meis!

 2. Andrea

  Gefeliciteerd met de mijlpaal van een half jaar! Ik bezoek je blog met veel plezier dus keep on blogging! :) En succes met afstuderen!

 3. Lidewij

  Wow, wat een mooi verslag met allemaal hoogtepunten! Geniet van je zondag lieve Dagmar!

 4. Sharrel

  Wat een leuk artikel! voor mij was het ook byebye Amsterdam haha. En dat Blogazine ziet er interessant uit!

  x

 5. Marloes

  Wat een leuk verslag! Ah en leuk de sneeuw! Ik hoop dat we het hier ook nog krijgen. Gefeliciteerd met je half jarig bestaan meid! X

 6. Michaela

  Heel veel succes met het afstuderen! Ik had trouwens het gevoel alsof je veel langer blogde, wat gaat de tijd snel!

 7. Joyce

  Wat snel zeg! Pas een half jaar? Het lijkt een stuk langer. Chocolademelkdate, hmmm, heel leuk!

 8. Sarah

  Superleuk om te lezen! En ik vind dat je echt al hele goede artikelen schrijft en een mooie layout hebt als je pas een half jaar bezig bent! Keep going, dan word je vast heel groot!

 9. Wat grappig dat je zo kort blogt, zoals iedereen in de comments al zegt: het voelt als veel langer (in a good way)! En wat leuk om te zien dat mijn pakketje is aangekomen. Echt fijn dat je er zo blij mee bent. Heel veel succes met afstuderen. X

 10. Kirsten

  Wat een leuk overzicht! Heel veel succes met afstuderen, zelf begin ik een weekje later met afstuderen :). Best spannend allemaal vind je ook niet?

 11. Super leuk om te lezen!!Bij mij voelt het ook alsof ik veel langer blog. Gefeliciteerd met je half jarig bestaan

 12. Tess Evea

  Gefeliciteerd met je blogjubileum meid! Super dat je het nog steeds met zoveel plezier doet, top! Super dat je de stage zo goed hebt afgerond, toppertje!

 13. Tineke

  Leuke selfie, maar je bent natuurlijk ook een mooie meid ;) Ik ben zo benieuwd naar dat boek!
  Liefs

 14. Justine A

  Een half jaar, tof! Gefeliciteerd :) De blogazine ga ik ook kopen deze week. Leuk dat er zoveel aandacht besteed wordt aan bloggers.

 15. Carlijn

  Mooie foto meid!! Laat die selfies maar komen. En gefeliciteerd met je jubileum :). We spreken elkaar snel xxx

 16. Anouk

  Lijkt me wel moeilijk om afscheid te nemen als je zo’n fijne stage hebt gehad… maar daar komt ook vast weer iets moois voor terug. Een half jaar online alweer, wat vliegt de tijd he? Echt.. snap er soms niets van. Ik ga zo je Polen hotspots lezen, ben heeel nieuwsgierig. Gaaf dat je er roots hebt! Ennnn hele leuke foto van jezelf:D!

 17. Esmée

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Het ziet er uit als een leuk weekje, ik heb het blogazine besteld dus ik ben benieuwd. (:

 18. Hilde

  Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je blog! :) Heel veel succes met het afronden van je studie! En heel veel plezier bij AFW! :)
  Ik ga zo maar eens dat artikel over Kraków lezen, mijn vriend is half Pools en wil heel graag nog ’n keer samen met hem door Polen reizen! :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge