Blog

BEHIND THE SCENES #23 / Half jaar online & Polen

It’s partytime! Vandaag blog ik precies een half jaartje en ik had nooit verwacht er zoveel plezier aan te kunnen beleven. Jullie verblijden mij elke dag weer en ik heb veel lieve blogvriendinnetjes gekregen dankzij het bloggen; dat is onbetaalbaar. Morgen komt er daarom speciaal een winactie online, so stay tuned! De afgelopen dagen was ik even bij mijn familie in Polen (Kraków) en sloot ik hoofdstukken van mijn studie af. Zo begin ik vanaf maandag met afstuderen, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Mijn weekje begon goed met een prachtig pakket van lieve Femke. Ik werd er helemaal blij van, zo leuk om te ontvangen én onwijs mooie producten, dankjewel!
Laatste dagje stagelopen in Amsterdam! Bye bye lovely A’dam <3

Met mijn lieve vriendje op Chocolademelk date om verschillende smaakjes te proeven. Super gezellig! 
It’s selfie o’clock! 
En een bezoekje aan Inglot kan natuurlijk niet ontbreken als je in Polen bent: een stukje hemel op aarde!
En de terugreis verliep iets minder goed, omdat er veel sneeuw was gevallen in Polen. Maar de eerste sneeuwengeltjes van dit jaar zijn gemaakt :) 
Wat een heerlijk boek is dit, echt een aanrader als je een kijkje wilt nemen achter de schermen van de modewereld én je nieuwsgierig bent hoe het eraan toe gaat. Een fijne schrijfstijl en leesplezier gegarandeerd!
Even een blogpost typen… Een méga grote typmachine in een museum in Kraków. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de highlights van deze prachtige stad, dan kun je het artikel hier lezen dat ik erover heb geschreven. 
Yay, mijn honourscertificaat is officieel voor mij! Mijn assessment gesprek ging erg goed en ik krijg mijn diploma wanneer ik ook mijn studie heb afgerond. Super super fijn! Al die competentieverslagen waren een behoorlijke bevalling, maar ik heb heel veel mogen leren tijdens deze extra lessen en bijeenkomsten. Een mooie kans!
Heerlijk leesvoer over mijn grote passie: het Blogazine! Ik spotte al veel blogvriendinnetjes, een feestje om te lezen!
En nu dan ook echt mijn stageperiode bij H&M afgerond en de verslagen opgeleverd. Ik heb het af kunnen sluiten met een mooi cijfer en nu rest mij alleen nog het afstudeersemester, spannend! 

De afgelopen dagen waren behoorlijk hectisch, omdat de projecten en verslagen voor school veel tijd in beslag namen. Vanaf maandag begin ik met afstuderen en Amsterdam Fashion Week staat op het programma. Ook is er een bloggersmeeting en is er genoeg tijd en ruimte om aan de slag te gaan met de healthy lifestyle.

Heb je een fijne week achter de rug? Leef je dromen en go for it! 
Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.