Blog

BEHIND THE SCENES #22 / Stage, High Heels & Liefde

Wohoo wat een knaller van een week! Het was echt heel intensief en de week bestond voor mij uit zeer korte nachten en lange dagen (inclusief lange wallen). Ik heb mijn stage afgerond en mijn afstudeerplek is goedgekeurd. Daarnaast moest ik aan de slag met competentieplannen en natuurlijk Modejournalistiek. Maar tussen alle hectiek door vierden mijn vriendje en ik ook ons drie jaar samen en ging ik naar de Vakantiebeurs. Deze week was een achtbaan van ervaringen én ik heb extra veel foto’s. Take a look behind the scenes!

Ik ging shoppen met mijn vriendje en ook even langs Lush om de Valentijnscollectie te bewonderen. Ik nam ook deze heerlijke lip balm mee; een echte aanrader!
Spelletjesavond met vrienden! 
Plannen & organiseren; super handig de Desk planner van HEMA! Ik hou hier nu alle inspiratie voor mijn blog in bij. Leuk!
Met mijn vriendje vieren dat we drie jaar samen zijn. En we vulden de Boyfriend tag in :)
Verliefd op de lucht in A’dam! Ik ben echt fan van deze stad, ik ga het missen!
Wohoo wat een hoogtepunt van deze week! 350 lieve volgers op Bloglovin behaalde mijn blog en ik kan het echt niet bevatten. Ik beleef zoveel plezier aan het bloggen dankzij jullie en duizend keer dankjewel <3
Als verrassing voor mijn lieve vriendje staan we in de Cosmo van januari. Hij is nu te koop in de winkels :) 
Yay, ik ga naar de show van Tony Cohen voor een opdracht van Modejournalistiek. Zin in!
Ik hielp op de vakantiebeurs bij de stand van Polen. Super gezellig om daar iedereen weer te zien én Pools te kunnen praten. 
Natuurlijk kan ik naar de sportschool, maar deze week was er helaas weinig tijd voor. Dus hup de high heels aan, want een work-out gaat hier ook prima op :) Deze schoenen zijn trouwens van de H&M en lopen erg comfortabel dankzij de dikke hak en zool. 
De laatste stagedag was aangebroken en met een brok in mijn keel van alle lieve woorden en berichtjes sloot ik de H&M-deur achter mij. Het was een tijd vol hoogtepunten en ik heb ze in dit artikel op een rij gezet.
En de week afsluiten met een dankjewel voor de postbode, want mijn bureau staat bomvol met pakketjes. Jullie zien de inhoud gauw voorbij komen :)

De komende week staat er een bloggersmeeting op het programma, ga ik naar Amsterdam Fashion Week en ga ik even goed opladen om straks te kunnen vlammen tijdens het afstuderen. 

Hoe was jouw week?

Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.