Blog

BEHIND THE SCENES #21 / Modejounalistiek & Suikervrij

Wohoo de tweede week van januari was wederom een topper! Ik mocht namelijk helpen bij de lancering van de sportcollectie van H&M en de eerste les van de opleiding Modejournalistiek woonde ik bij. Daarnaast begon ik met de ‘No Sugar Challenge’ en dat gaat ontzettend goed! In deze Photo Diary geef ik je een kijkje achter de schermen van mijn leven én deel ik een mini update van mijn suikervrije leven. Kijk je mee?

Ik kreeg een heerlijk cadeautje van mijn lieve vriendin, maar ik kon niet kiezen welke ik op zou doen. Na alle toffe Instagram reacties en goede raad van jullie in de comments, koos ik voor Passionate Pearl. En de volgende keer probeer ik weer een andere, super leuk setje van Van der Hoog! 
Oh wat een heerlijke snoepfoto, maar daar ben ik dus van afgestapt. Maandag ben ik namelijk begonnen met de ‘No Sugar Challenge‘ en het gaat wonder boven wonder erg goed! Om een kleine update te geven; ja de eerste dag had ik het érg zwaar. Ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo verslaafd zou zijn aan suikers. De hele dag snakte mijn lichaam gewoon naar suiker en ik voelde mij slapjes. Al gauw verdween dit na goed drinken en gezonde tussendoortjes en voelde ik mij helderder worden in mijn hoofd. Ik merk nu al een positief verschil; de enorme vermoeidheidsdipjes na eten minder heftig geworden, yay! Meer weten over suikervrij leven en waarom ik hieraan ben begonnen lees je hier
De nieuwe sportcollectie van H&M werd gelanceerd en ik was erbij om te helpen achter de schermen. Ook werd de Go Gold collectie getoond, deze komt half januari in geselecteerde winkels. Happy!
Als cadeautje voor mijn mama’s verjaardag, trakteerde ik haar op een avondje uit. We gingen namelijk naar de theatervoorstelling van Lisa Portengen: Smart & Sexy. Een gezellige én inspirerende avond! 
Misschien heb je het al voorbij zien komen op mijn blog, maar ik ben begonnen met de opleiding Modejournalistiek. De eerste les is inmiddels achter de rug en wat voelt het heerlijk om mijn passie voor het schrijven en de liefde voor fashion te kunnen combineren. I love it!
Ik ben ook op de Fashionista BLOGazine party aanwezig! Ga ik je daar ontmoeten? Let me know, het lijkt mij zo super om jullie daar te zien en lekker bij te praten! En mocht je het nog niet zeker weten, lees dan hier wat er allemaal te doen is. Hope to see you there!
Oude covers van Margriet, wat een waanzinnige mode!
Healthy Break en vitaminenboost tussen het inleveren van mijn stageopdracht door!
Ik kreeg deze heerlijke Burt’s Bees Lip Balm van Kirsten en ik sprong echt een gat in de lucht toen ik het ontving. Zo lief, dankjewel! Wat een prachtig product is het; verzorgend en het geeft een mooi effect! 
En last but not least ging ik naar de film ‘The Secret Life of Walter Mitty’ met mijn broertje en vriend. Het was een heerlijke feelgood movie, maar ik vond de beelden zo mooi geschoten! Ik ben er nog steeds van onder de indruk. De film geeft je rust en is erg mooi gemaakt, zeker een aanrader!

Hebben jullie een fijne week achter de rug? Mij staat volgende week een hectische tijd te wachten, want het wordt mijn laatste weekje van mijn stage bij H&M. Time flies when you’re having fun! 

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.