BEHIND THE SCENES #20 / Brussel, mijn b-day & NYE

De eerste Behind the Scenes van 2014 is een feit! Ik vertelde het al op Twitter dat er deze week bizar veel is gebeurd; van een weekendje weg naar Brussel tot mijn verjaardag en het inluiden van het nieuwe jaar. Ik heb ook een goed voornemen aan mijn lijstje toegevoegd: namelijk het minderen van het eten/drinken van suikers. Ik deel vandaag mijn photo diary van week 1. Kijk je mee? Wohoo wat hebben we het laatste weekend van 2013 fijn afgesloten! We gingen namelijk een weekendje naar Brussel. Alle highlights & tips deelde ik in het artikel ‘Beautiful Brussel‘, want prachtig was het zeker.
Geweldige kaartjes die de postbode mij bracht van de lieve Marjolein & Anne
Selfie was uitgekozen tot woord van 2013, vandaar deze laatste selfie van het jaar.
Happy birthday to me! En ik kreeg een onwijs mooi cadeau op mijn verjaardag, want mijn blog passeerde de 300 volgers op Bloglovin. 300? DRIEHONDERD?! Ik kan het niet geloven, dankjewel!
Wij zijn klaar voor 2014!
Ik kreeg een prachtig en gigantische canvas cadeau van mijn schoonouders. Ben je benieuwd naar mijn andere cadeautjes? Ik schreef er een artikeltje over en deze kan je hier lezen. 
Ooh en ook nog zo’n onwijs lieve kaart van Heleen! Ik heb minstens vijf keer mijn mascara moeten bijwerken op mijn verjaardag. Zo super lief al jullie berichtjes en mooie felicitaties!
Alsof ik nog niet genoeg in de watten was gelegd, verrasten mijn lieve collega’s mij ook nog op werk met een prachtig boek van Facehunter, een blogger die over de wereld reisde en de mooiste foto’s hiervan heeft verzameld in een boek. Ook kreeg ik een prachtig Dior nagellakje uit de Limited Edition collectie. Hier lezen jullie ook gauw meer over, super super lief!
En de eerste schaamteloze selfie van 2014 is een feit!
En last but zeker not least, wil ik heel graag Lisanne bedanken voor de geweldige foto die zij plaatste op Instagram. Ze stak namelijk speciaal voor mijn verjaardag dit sterretje aan, ik krijg er bijna weer een traantje van. Zo lief!

Volgende week staan er ook genoeg leuke activiteiten in mijn agenda. Samen met mijn moeder ga ik namelijk naar de voorstelling Smart & Sexy en donderdag begint de opleiding Modejournalistiek waar ik aan deel zal nemen. Ik heb er zin in!

Liefs, Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Sophie

  Wat een leuke foto’s. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 2. Josianne

  Fijne week heb je gehad zeg. Die canvas is echt prachtig! Hele mooie foto :) Wat lief dat Lisanne voor jou een sterretje aanstak :) Geniet van deze zondag en alvast heel veel succes komende week.

 3. Kimberley

  Spannend dat je nieuwe opleiding gaat beginnen! Fijn dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad :)

 4. Femke

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag, en 300 volgers is zeker een super mooi cadeau, nogmaals gefeliciteerd haha.

  liefs,
  Femke

 5. Anne

  Mooie foto’s en gefeliciteerd met 300 volgers! Leuk! X Anne

 6. Marloes

  Wat een fijne foto’s allemaal. Een leuke eerste diary van 2014! Fijne zondag nog!

 7. Kim B

  Leuke foto’s :) Nog gefeliciteerd! Wat leuk die canvas poster van jullie samen :)

 8. Kiki

  Wat een mooie foto’s, ziet er uit als een prachtig weekje Dagmar. Iedereen is heel lief voor je geweest op je verjaardag maar dat verdien je 100%! En heel erg leuk dat je de opleiding mode journalistiek gaat volgen, ik heb er zelf ook lang over getwijfeld maar ik kan er een dag niet bij zijn en omdat ik geen studenten OV meer heb wordt het best duur met heen en weer reizen. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar je ervaringen daar dus ik hoop er meer over te lezen! Liefs

 9. Cindy

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Brussel is echt geweldig, ben er zelf nu 2x een weekend geweest en het blijft me boeien. Happy New Year! (het mag nog, tot morgen)

 10. Heleen

  Wat een leuke foto’s meiss. Heerlijk zo’n weekendje Brussel. Haha 5x je mascara bijgewerkt? Je bent zooo lief! <3 Nogmaals graag gedaan voor het kaartje.

 11. Robin

  Leuk die opleiding! :D
  Ik word helemaal blij van deze foto’s hihi.

 12. Janamarie

  Mooie foto’s en nog een late gelukkige verjaardag ! Ben benieuwd naar dat lakje ! x

 13. Sonja

  Leuke foto’s en gaaf hoor, 300 bloglovers! Ik ben pas een maand bezig, hoop wel weer die kant op te gaan :-)

 14. Justine A

  Wat een leuke foto’s! Zo te zien heb je een fijn weekje, verjaardag en nieuwjaar gehad. Gelukkig maar! :) En Brussel is awesome he? Ik ben er vorig jaar met mijn vriend heen geweest.

 15. Anouk

  Wat lief al die kaartjes! EN wat heb je een fijne laatste week van 2013 gehad, vol liefde en dat is alles waard! 300 followers girl, goooood job! Dat is nog eens een leuk cadeau voor je verjaardag. Ben erg benieuwd naar de opleiding die je vanaf donderdag gaat volgen. Blog je er over? Hele fijne week gewenst!

 16. Merel

  Gefeliciteerd met je 300 volgers! Mooie foto’s ook! En Brussel is echt heel erg leuk om naartoe te gaan :-)

Geef een antwoord

CommentLuv badge