Blog

BEHIND THE SCENES #20 / Brussel, mijn b-day & NYE

De eerste Behind the Scenes van 2014 is een feit! Ik vertelde het al op Twitter dat er deze week bizar veel is gebeurd; van een weekendje weg naar Brussel tot mijn verjaardag en het inluiden van het nieuwe jaar. Ik heb ook een goed voornemen aan mijn lijstje toegevoegd: namelijk het minderen van het eten/drinken van suikers. Ik deel vandaag mijn photo diary van week 1. Kijk je mee? Wohoo wat hebben we het laatste weekend van 2013 fijn afgesloten! We gingen namelijk een weekendje naar Brussel. Alle highlights & tips deelde ik in het artikel ‘Beautiful Brussel‘, want prachtig was het zeker.
Geweldige kaartjes die de postbode mij bracht van de lieve Marjolein & Anne
Selfie was uitgekozen tot woord van 2013, vandaar deze laatste selfie van het jaar.
Happy birthday to me! En ik kreeg een onwijs mooi cadeau op mijn verjaardag, want mijn blog passeerde de 300 volgers op Bloglovin. 300? DRIEHONDERD?! Ik kan het niet geloven, dankjewel!
Wij zijn klaar voor 2014!
Ik kreeg een prachtig en gigantische canvas cadeau van mijn schoonouders. Ben je benieuwd naar mijn andere cadeautjes? Ik schreef er een artikeltje over en deze kan je hier lezen. 
Ooh en ook nog zo’n onwijs lieve kaart van Heleen! Ik heb minstens vijf keer mijn mascara moeten bijwerken op mijn verjaardag. Zo super lief al jullie berichtjes en mooie felicitaties!
Alsof ik nog niet genoeg in de watten was gelegd, verrasten mijn lieve collega’s mij ook nog op werk met een prachtig boek van Facehunter, een blogger die over de wereld reisde en de mooiste foto’s hiervan heeft verzameld in een boek. Ook kreeg ik een prachtig Dior nagellakje uit de Limited Edition collectie. Hier lezen jullie ook gauw meer over, super super lief!
En de eerste schaamteloze selfie van 2014 is een feit!
En last but zeker not least, wil ik heel graag Lisanne bedanken voor de geweldige foto die zij plaatste op Instagram. Ze stak namelijk speciaal voor mijn verjaardag dit sterretje aan, ik krijg er bijna weer een traantje van. Zo lief!

Volgende week staan er ook genoeg leuke activiteiten in mijn agenda. Samen met mijn moeder ga ik namelijk naar de voorstelling Smart & Sexy en donderdag begint de opleiding Modejournalistiek waar ik aan deel zal nemen. Ik heb er zin in!

Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.