Blog

Behind the scenes #2 – Happy & Healthy week

Lieve allemaal, allereerst wil ik jullie onwijs bedanken voor de lieve reacties de afgelopen week. Wat is het toch genieten om te zien hoe betrokken, sociaal en lief mijn lezeressen zijn. Jullie zijn stuk voor stuk goud waard, dankjewel! Ik heb een hele mooie week achter de rug en dat deel ik in deze tweede ‘Behind the scenes’ waarin ik jullie een kijkje geef achter de schermen van mijn blog. Deze week bestond voornamelijk uit hoogtepunten; afspreken met vrienden, lekker werken, gezond bezig zijn, leuke pakketjes en veel fashion…

Allereerst kreeg ik dit overheerlijke Dove pakket met allemaal producten voor in mijn haar. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n enorme doos vol met full-size items zou krijgen die ik zou mogen testen. Het zijn daarnaast ook nog eens producten die een super goede werking hebben op mijn haar, dus ik beleef dubbel veel pret aan dit pakket. Binnenkort komt de review, so stay tuned!
Tijd om naar werk te gaan en dat mag natuurlijk in een fashionable outfit. Ik ben dol op blazers en daarom deze nieuwe die voorzien is van een heerlijk stofje. Aanrader! (te koop bij de H&M voor 24,95)
Naast het harde werken mag er ook plezier beleefd worden. Dit deden wij met vrienden @ the beach. Mijn fijne groene mirror sunnies op en genieten van de gezelligheid en het lekkere zonnetje!
Ik heb een geweldig team op mijn werk en het levert ontzettend veel energie op om met deze lieve mensen samen te werken. Helaas moesten we deze dag afscheid nemen van twee toppers die ik nu geen collega’s, maar vrienden noem. Geen fun @ work meer samen, maar wel daarbuiten. Zet hem op ladies en tot snel!
Ik ben dol op sieraden met snorretjes, mijn telefoonhoesje bevat zelfs een moustache. Deze oorbellen en ring mogen daarom natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie.
Lekker richting Amsterdam om mijn vriendinnetje van mijn studie weer te zien na de lange vakantieperiode. Ik droeg vandaag mijn sjaal met vogeltjes; fluitend de dag door!
Toen ik thuis kwam, lag er een onwijs mooie kaart op de mat! Ik schrijf om de donderdag een lifestyle gerelateerd artikel op www.byhelena.nl en Heleen stuurde mij deze prachtige kaart op als bedankje. Ik was er helemaal stil van. Dankjewel lieff en ik schrijf het met plezier <3!
Het historische moment was aangebroken, want ik ging naar de sportschool! Ik ben nu officieel voor een jaar lid bij fit for free en ik ga voor een healthy lifestyle. Lees er alles over in dit artikel: Help ik word sportief!
Het boek ‘De mythes van geluk’ viel op de mat, omdat ik er een recensie over zal schrijven voor www.boeken.blog.nl. Ik ben er erg benieuwd naar en ik hoop er fijne tips uit te kunnen halen. 
Deze quote vond ik in Flow en het past helemaal bij mij; Miss Petunia Perfect. Ik lever graag kwaliteit en presteer maximaal, omdat ik niet hou van half werk. Soms is het dan ook goed als het even niet helemaal loopt zoals gepland, dat maakt je immers creatiever en flexibeler. 
Dit rokje komt van de Bershka en het zit onwijs lekker. Ik vind het kleurtje ook erg mooi. 
En tot slot sluit ik af met de foto die jullie misschien al hebben gezien tijdens en eerder artikel (van gisteren) waarin ik mijn outfit show met mijn nieuwe jas én tas; Autumn love. Ik heb een heerlijke week achter de rug zoals jullie hebben gezien. De vakantie loopt helaas wel ten einde en ik ga mij deze laatste week van vrijheid en blijheid klaarmaken om te gaan vlammen. Mijn afstudeerjaar van de studie staat voor de deur en ik begin dit semester met mijn stage op het hoofdkantoor van H&M op de marketingafdeling. Het zit op de Kalverstraat,kortom een geweldige locatie, maar minder prettig voor de portemonnee. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan, maar eerst nog even genieten van de laatste dagen vakantie. En dat ga ik zeker doen door het zien van vriendinnen, het gaan naar twee hele toffe events en meer…
Hebben jullie ook een fijne week gehad? Voor meer foto’s kun je mij volgen op Instagram (@bydagmarvalerie) en volg je mij al op Bloglovin? 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.