Blog

BEHIND THE SCENES #18: Happy Holidays

Whooo het is alweer de achttiende week dat ik jullie een kijkje geef achter de schermen, wat gaat dat snel! Voor veel lezeressen is de vakantie begonnen en ik wens jullie dan ook van harte Happy Holidays! Ik moet nog even wat daagjes doorwerken, maar dan mag ik dan ook heerlijk kerst vieren. Deze week stond in het teken van kerstinkopen, lieve vriendinnetjes en nog meer kerstsfeer. Kijk mee met mij achter de schermen van mijn blog!

Herken jij ze allemaal? Van links naar rechts mijn lieve vriendinnetjes Suus, Heleen & Lois. Zo bijzonder dat ik deze lieve ladies heb leren kennen dankzij het bloggen. Dat vind ik het aller aller mooiste van deze online passie: je ontmoet zoveel inspirerende personen en ik word echt dolgelukkig van de lezeressen die mijn blog bezoeken. Ik had nooit verwacht dat er zoveel mooie vriendschappen uit zouden ontstaan, dat is onbetaalbaar en goud waard. Dankjewel lieve allemaal!
Whooooo wat werd ik overspoeld door geweldige cadeautjes! Ik had het nooit verwacht én kerst + mijn verjaardag staan ook nog voor de deur. Wat een liefde en mooie presentjes, dankjewel! Ben je benieuwd wat ik allemaal in mijn schoentje kreeg? Bekijk dan mijn artikel hier
En toen kreeg ik een méga kerstpakket van H&M. Ik had mijn work-out er gelijk opzitten toen ik het naar huis moest tillen, want wat is het een zwaar geschenk vol mooie traditionele producten. Ik heb thuis stiekem nog wel een vreugdedansje gedaan, want ik word gewoon heel gelukkig van kerstpakketjes. Hebben jullie dat ook? 
Elke dag begin ik met een wandeling over de mooie Kalverstraat; nu extra mooi met de kerstverlichting. 
Woensdag beleefde ik een hele inspirerende tijd, want ik was uitgenodigd om de conferentie ‘Move your imagination’ bij te wonen. Ik kreeg hier presentaties op de prachtige Universiteit Nyenrode over Social Media, Marketing en Travel Blogging. 
Throwback Thursday: de eerste kerstinkopen met mijn vriendje eindigde in een beanie party! 
De kerstinkopen zijn gedaan én meer…
Een heerlijk toetje met chocolade ijs en mini marshmallows gemaakt door mijn vriend. Lief vriendinnetje Lois kwam bij mij en we hebben de hele avond lekker bijgepraat. De tijd vloog voorbij en super fijn dat ze bij mij om de hoek woont, het is zo’n lieve meid en we hebben het gevoel dat we elkaar al heel lang kennen: blijkt het ‘slechts’ 5 maandjes te zijn (sinds de John Beerens beauty bloggers dag)! 
En ik kon de kerst niet in zonder een mooie tartan sjaal. Ik heb deze bij de Six gekocht voor 14,95. Je kunt het twee verschillende kanten op dragen; de rood met zwarte patronen of black & white. Ook heb ik mijn nieuwe statement ketting van de Primark om. Love these items.

Lieve allemaal, ik wens jullie een prachtige kerst toe. Volgende week zien jullie in de Behind the Scenes natuurlijk een heleboel Christmas pictures en ik hoop dat jullie allemaal een heel mooie week tegemoet zullen gaan met vrienden en familie om liefde en warmte te kunnen delen. 

Hoe ver ben jij met de kerst preparation?

Liefs, Dagmar 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.