Blog

BEHIND THE SCENES #17: I am because we are

It’s the most wonderful time of the year! Whoo het is alweer half december, can you believe it? Ik dus echt niet. Mijn verjaardag komt in zicht, net als alle feestdagen en het nieuwe jaar 2014. Het was geen gemakkelijke week, want ik kreeg een pittige uitslag omtrent mijn gezondheid en dat hakt er natuurlijk wel een beetje in. Maar ik heb ook volop genoten van alle mooie momenten en dat waren er deze week weer meer dan genoeg. Ik organiseerde onder andere een kerst winvierdaagse waarbij je extra cadeautjes kunt winnen voor onder de kerstboom, doen jullie al mee? Kijk gauw verder en neem een kijkje achter de schermen!

Is Sinterklaas laat of de Kerstman nou heel vroeg? Een gezellige avond met familie eindigde in een méga verwennerij. De cadeautjes zien jullie gauw verschijnen in een artikeltje.  
En er werd ook lekker gegeten; we moesten onze nieuwe gourmetset testen en dat is meer dan gelukt :)
Outfit of the day – Aztec & gold!
Kerst winactie #1: een extra kerstpakket voor onder de kerstboom! Doe jij al mee? 
Outfit of the day – wie heeft dit jasje ook in de kast hangen (of aan) ?
Lovely Amsterdam
Het nieuwste boek van Saskia Noort ‘Debet’ is echt een aanrader. Spannend en meeslepend! De recensie lezen jullie gauw op le blog!
Whoo cheers! 250 lieve Bloglovin volgers, ongelooflijk! Jullie zijn echt te gek en ik ben zo dankbaar voor elke lieve volger. Ik kan het amper bevatten, dankjewel!
Yay,weekend! En de kerstboom voor station Amsterdam staat er stralend bij!
En gisteren waren we precies 35 maandjes samen. Als er iemand is die mij kracht en vleugeltjes geeft, dan is het wel mijn lieve vriendje. Happy & in love!

Hoe was jouw weekje?

Liefs, Dagmar 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.