Blog

BEHIND THE SCENES #16: Higher than the sun

Stormy Sunday! Het was een spannende week vol stormachtige momenten, de eerste sneeuwvlokjes die werden gespot en Sinterklaas die ons land verliet. Nederland maakt zich massaal op voor de kerstdagen en dat is te merken aan het aantal folders dat zich heeft verdubbeld in de brievenbus en de drukte in de stad. Overal hangen de gezellige lampjes boven de straten en ook mijn vriend en ik zijn helemaal in de kerstsfeer. Kijk jij mee behind the scenes? 

Vorige week (Behind the scenes #15) konden jullie al zien dat we de kerstspulletjes in huis haalden en ik ben vorig weekend lekker bezig geweest om ons huisje te versieren en te voorzien van de wintersfeer. Ja, we waren er lekker vroeg bij. Het is onze eerste kerst samen in ons huisje en we genieten volop van dit idee. Daar gaan we dus extra lang van profiteren hohohooo :) 
Hoe kan je nu blij worden door een bushokje?! Nou ik kan er zelfs méga trots op zijn: we waren bezig met de campagne en nu worden de werkzaamheden van mijn stage (bij H&M op het hoofdkantoor) dus tastbaar. Overal waar ik met de bus uitstapte, kwam ik onze posters weer tegen. Ik werd er stil van, wauw wat een te gek effect!
Mijn favorieten van november and I still love them!
Ooh wat ben ik blij met dit boek! Echt te gek dat ik hierover een recensie mag schrijven, Saskia Noort behoort echt tot mijn favo schrijfsters. Ben heel benieuwd of ik ook zo enthousiast zal zijn over haar nieuwste boek: Debet. Jullie lezen hier gauw meer over!
Ik was bij de heropening van het H&M filiaal in Haarlem, gaaf om mee te maken en trots op het team!
Wat vervelend dit uitzicht over de kerstachtige Dam. Mooi al die lichtjes, ik geniet er volop van!
I’m so fluffy I’m gonna die! En dat hebben jullie gezien in mijn outfit of the day. Heerlijk warm dit vest!
De Pietjes waren ook op stage, maar dan wel in de vorm van een heerlijk gebakje. 
Na een spannende storm was ik dolblij toen ik thuis was. Echt een flink avontuur om van Amsterdam naar huis te komen, want ik was net op tijd weggegaan. Ik zat namelijk in de laatste trein vanuit Amsterdam richting Utrecht, ik had echt geluk. Jullie allemaal veilig thuisgekomen zonder problemen? Home sweet home, uiteraard ook voorzien van de nodige winterdecoratie haha. 
De liefste Rosanne van LifebyRosie stuurde mij dit geweldig lieve presentje waar ik ontzettend blij van werd. Ik schreef voor haar een gastblog toen ze op vakantie was en toen kreeg ik opeens een prachtig armbandje (dat ik nu met trots elke dag draag) en een lekker maskertje, maar vooral een onwijs lief briefje. Dankjewel!
Outfit of the day! 
Wat werd ik onwijs gelukkig bij het zien van dit geweldige aantal van lieve lezeres die mijn blog volgen. Dankjewel en nu mogen we állemaal een wens doen: één, twee, drieeee nu! En ik wens dat ieder zijn/haar wens uitkomt <3

Hoe was jouw week? Maak er een mooie tijd van en geniet van deze feestelijke maand! Je kunt ook als eerste up to date zijn van mijn Behind the Scenes momentjes als je mij volgt op Instagram <3

Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.