Blog

BEHIND THE SCENES #15: Happy Times!

Hello December! De tijd van gezelligheid en warmte in huis is aangebroken, want die koud van buiten laten we lekker op de stoep staan. Wat gaat 2013 toch snel, lekker genieten van elke seconde <3 Deze week begon heel pittig, omdat het met mijn gezondheid niet zo goed ging. Er waren zoveel happy times dat ik mij lekker kon concentreren op al het moois dat mij mocht overkomen en alle gezellige momenten. Dat waren er zoveel deze afgelopen dagen! Ik werd er helemaal blij van en dat ben ik nog steeds. Het gaat namelijk nu weer stukken beter met mij en dit weekend kan ook al niet meer stuk. Mijn lieve vriendje was jarig, we hebben een heerlijke date gehad en ik ging naar het Lush & Glossybox event. Kijk je mee behind the scenes? 

Ik kon écht niet kiezen tussen deze lovely blazers. Dus deze hangen nu allebei in mijn garderobe…
Met mijn lieve vriendinnetjes Sinterklaas vieren en uren kletsen. Ik ben dol op deze momenten samen <3
Happy times! Ik blog deze week precies vier maanden en daarnaast bereikte ik ook nog eens de 200 volgers op Bloglovin. Mijn droom is uitgekomen en daar wil ik jullie heel graag voor bedanken. Ik plaatste een extra warme winactie online, doe je al mee?
Hmmm heerlijke BabyLips bij de Etos in de aanbieding: 2 voor 5 euro. Lekker testen en uitproberen :)
Lekker eten met mijn lieve vriendinnetje Anne bij Vapiano, heerlijk!
Lekker gek doen bij het Glossybox & Lush event! Bekijk hier mijn verslag van deze geslaagde avond!
Met de lieve Anne Lush maskertjes testen. Twee spookjes :)
Action was mijn beste vriend, zo leuke spulletjes kunnen halen voor weinig geld,ideaal! Voor de shoplog, klik hier
Yay, so happy! Het is officieel: in januari begin ik met de opleiding modejournalistiek. En ja, ik ben op dit moment ook bezig met mijn laatste studiejaar, maar ik vind het een te mooie kans om niet aan te pakken.
Ik ben helemaal verwend door de lieve Josianne en O My Bag Amsterdam tijdens de Sample Sale. Er komt deze week een artikel over online, so stay tuned!
Mijn vriendje was jarig en een hieperdepiep hoera voor deze lieverd. Ben zo dankbaar voor hoe hij mij elke dag weer gelukkig maakt. Yay, helemaal in love en nu jullie dit lezen wonen we precies een half jaartje samen. Hoe houdt hij het toch vol :) 
Romantische én heerlijke date gehad met mijn jarige mannetje. Sushi met mijn dushi!
Dit jaar vieren mijn vriend en ik voor het eerst kerst in ons huisje maar we hadden natuurlijk nog helemaal geen kerstitems in huis. Ha! Goed excuus om mijn vrije zaterdag mee op te vullen dacht ik! Zo gezegd en zo gedaan, ik mocht met een goede reden helemaal los en ja, ik ben geslaagd :)

De komende tijd volgen waarschijnlijk ook wat meer kerstige foto’s, want ik mag het huis versieren en ik raak steeds meer in de stemming. Als je mijn foto’s als eerste wilt zien, volg mij dan op Instagram (@ByDagmarValerie). Echt zo bizar dat dit alweer de 15e Behind The Scenes is!

Heb jij een fijne week gehad? Raak je ook steeds meer in de kerststemming? 

Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.