BEHIND THE SCENES #15: Happy Times!

Hello December! De tijd van gezelligheid en warmte in huis is aangebroken, want die koud van buiten laten we lekker op de stoep staan. Wat gaat 2013 toch snel, lekker genieten van elke seconde <3 Deze week begon heel pittig, omdat het met mijn gezondheid niet zo goed ging. Er waren zoveel happy times dat ik mij lekker kon concentreren op al het moois dat mij mocht overkomen en alle gezellige momenten. Dat waren er zoveel deze afgelopen dagen! Ik werd er helemaal blij van en dat ben ik nog steeds. Het gaat namelijk nu weer stukken beter met mij en dit weekend kan ook al niet meer stuk. Mijn lieve vriendje was jarig, we hebben een heerlijke date gehad en ik ging naar het Lush & Glossybox event. Kijk je mee behind the scenes? 

Ik kon écht niet kiezen tussen deze lovely blazers. Dus deze hangen nu allebei in mijn garderobe…
Met mijn lieve vriendinnetjes Sinterklaas vieren en uren kletsen. Ik ben dol op deze momenten samen <3
Happy times! Ik blog deze week precies vier maanden en daarnaast bereikte ik ook nog eens de 200 volgers op Bloglovin. Mijn droom is uitgekomen en daar wil ik jullie heel graag voor bedanken. Ik plaatste een extra warme winactie online, doe je al mee?
Hmmm heerlijke BabyLips bij de Etos in de aanbieding: 2 voor 5 euro. Lekker testen en uitproberen :)
Lekker eten met mijn lieve vriendinnetje Anne bij Vapiano, heerlijk!
Lekker gek doen bij het Glossybox & Lush event! Bekijk hier mijn verslag van deze geslaagde avond!
Met de lieve Anne Lush maskertjes testen. Twee spookjes :)
Action was mijn beste vriend, zo leuke spulletjes kunnen halen voor weinig geld,ideaal! Voor de shoplog, klik hier
Yay, so happy! Het is officieel: in januari begin ik met de opleiding modejournalistiek. En ja, ik ben op dit moment ook bezig met mijn laatste studiejaar, maar ik vind het een te mooie kans om niet aan te pakken.
Ik ben helemaal verwend door de lieve Josianne en O My Bag Amsterdam tijdens de Sample Sale. Er komt deze week een artikel over online, so stay tuned!
Mijn vriendje was jarig en een hieperdepiep hoera voor deze lieverd. Ben zo dankbaar voor hoe hij mij elke dag weer gelukkig maakt. Yay, helemaal in love en nu jullie dit lezen wonen we precies een half jaartje samen. Hoe houdt hij het toch vol :) 
Romantische én heerlijke date gehad met mijn jarige mannetje. Sushi met mijn dushi!
Dit jaar vieren mijn vriend en ik voor het eerst kerst in ons huisje maar we hadden natuurlijk nog helemaal geen kerstitems in huis. Ha! Goed excuus om mijn vrije zaterdag mee op te vullen dacht ik! Zo gezegd en zo gedaan, ik mocht met een goede reden helemaal los en ja, ik ben geslaagd :)

De komende tijd volgen waarschijnlijk ook wat meer kerstige foto’s, want ik mag het huis versieren en ik raak steeds meer in de stemming. Als je mijn foto’s als eerste wilt zien, volg mij dan op Instagram (@ByDagmarValerie). Echt zo bizar dat dit alweer de 15e Behind The Scenes is!

Heb jij een fijne week gehad? Raak je ook steeds meer in de kerststemming? 

Liefs, Dagmar

Dit bericht heeft 28 reacties.

 1. Sophie

  Wat een leuke foto’s allemaal! Gefeliciteerd nog met je vriend en leuk dat je een kerstboom hebt gekocht, het versieren is altijd het leukste :-)

 2. Leuk foto’s! Wat tof dat je modejournalistiek gaat doen, ik wist helemaal niet dat zo’n opleiding bestond. En 200 volgers, gefeliciteerd!

 3. Puck

  Super leuk dat je 200 volgers hebt! Nog gefeliciteerd met je vriend! xxx

 4. Josianne

  Die foto’s van het lush-event zijn zo leuk! En heel lief dat je me noemt :)

 5. Anouk

  Ik ben zoooooo druk dat ik gewoon amper de tijd heb blogs te lezen. Ik BAAL, want vind het juist zo gezellig om te doen! Fijn te zien dat er een behind the scenes opstaat nu ik even tijd heb, die zijn favoriet!! Nog gefeliciteerd met je vriend en jeeeeejjj voor de kerstboom girl! ooh, eeennn onwijs bedankt voor al je lieve, lieve comments!

 6. Tineke

  Hele leuke foto`s! Die blazers zijn super leuk, die bruine heb ik ook!
  Liefs

 7. Kirsten

  Ik vind het zo gaaf dat je nog een opleiding gaat volgen (: ben benieuwd hoe je het gaat vinden! Ik ben heel erg benieuwd naar de Babylips (: ik wilde ze ook halen maar helaas waren ze bij de Etos in de stad al uitverkocht :[! Super leuk om te zien meis!

 8. Tedje

  Aaah super leuk dat je de cursus gaat doen! Ik wilde ook heel graag, alleen het is zo duur!

 9. Rianca

  Super leuke foto’s! En de eerste kerst in je eigen huisje is er één die je nooit moet vergeten. :)

 10. Robin

  Aah, heel leuk om te zien! Word er helemaal blij van :D

 11. Tess Evea

  Leuk om te zien, ik word altijd helemaal happy van dit soort dingen. Super dat je het overal zo naar je zin hebt en dat alles zo goed gaat momenteel.

 12. Heleen

  Fijne foto’s meiss! Heerlijk om te zien wat je allemaal beleefd, supergaaf dat je modejournalistiek gaat doen. Lekker bezig bijtje ben je ook. :D

 13. Marloes

  Hele leuke foto’s! En wat gaaf dat je gaat beginnen met de opleiding Mode journalistiek! En natuurlijk gefeliciteerd met je 200 volgers.

 14. Sara

  Aah ik snap wel dat je niet kon kiezen tussen die twee blazers, ze zijn zo leuk!

 15. Sylvia

  Gefeliciteerd met de 200 volgers! En heel veel succes met je opleiding, klinkt goed :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge