BEHIND THE SCENES #14: Make your own luck

Terwijl ik deze behind the scenes schrijf, sta ik nog half te stuiteren van geluk. Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat mijn lay-out is vernieuwd?! Ik kan mijn blog wel knuffelen van blijdschap, want de lieve Anne (van www.annesolveig.nl) heeft het voor elkaar gekregen om al mijn wensen en ideeën om te zetten in een te gekke lay-out. Ik ben haar oneindig dankbaar en ik denk dat ik mijn pc nu nooit meer uitzet, omdat ik wel uren kan staren naar mijn lay-out waar ik zo happy mee ben. Het is de beste verrassing ever, do you love it too? Ik kan wel 14692 jaar praten over hoe blij ik ben met mijn lay-out, maar natuurlijk staat er ook een ‘Behind the scenes’ artikel voor jullie klaar. Dit keer met de titel “Make your own luck’, net als in het logo van mijn blog. Nieuwsgierig naar mijn week? Kijk dan snel verder!

We hoeven niet meer onze eigen verlichting aan te doen, want de kerst straalt zo ons huis in! Hello straatverlichting met opvallende kleurtjes… 
Yay, romantische vlechtjes en het mooie lakje van de wintercollectie van Gosh. Nieuwsgierig? Lees dan hier mijn review over de collectie.
Liefde op het eerste gezicht: mijn dinobaby.
Vandaag was het mijn geluksdag en toevallig kwam mijn recensie over ‘De mythes van geluk’ online. Of kan dat geen toeval zijn? 
Merry Christmas vanaf de Kalverstraat!
Ik werd zo overdonderd door alle lieve berichtjes, dat ik spontaan een winactie online zette om jullie te bedanken. Doen jullie al mee? Klik hier om deel te nemen en het pakket t.w.v. meer dan 60 euro te winnen!
Vandaag deed ik alles met een blauw accentje <3 
Ik ging los in de H&M en moet nu zoeken naar kastruimte. Zal ik er binnenkort een shoplog van maken?
Een vervroegd verjaardagscadeau voor mijn lieve vriendje. Ik werd al gewaarschuwd dat het nogal stil zou worden in huis doordat ik hem deze xbox set heb gegeven. Hij was er zo blij mee en straalde helemaal! En ik wilde mijn vriendje dit jaar extra verwennen, ik ben niet altijd even gemakkelijk met zo’n gezondheid en hij is er al-tijd voor mij. Ik had mij geen lievere vriend kunnen wensen <3 
Yay, ik ontving de te gekke Glossybox van November. Mooie inhoud! Al nieuwsgierig? Just take a look

En dan wil ik natuurlijk afsluiten met de enorme verrassing die Anne mij heeft bezorgd: mijn nieuwe lay-out. Ik ben er nog steeds sprakeloos van. Anne dankjewel <3

Heb jij ook een fijne week gehad?

Liefs, Dagmar

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Wat heb jij je vriendje verwend zeg, lucky boy! Mag ik vragen wat je hebt qua gezondheid? Of is er een artikel die je daarover geschreven hebt die ik kan lezen. Vervelend als je tegengehouden wordt door je gezondheid, sterkte!

 2. Eline

  Leuke foto’s! En wat een lief cadeautje voor je vriend, prachtige nieuwe lay-out heb je trouwens!

 3. Josianne

  Aahhh, leuke foto’s! Ik had er eigenlijk niet over nagedacht bij die XBOX maar het is inderdaad echt een heeeel lief cadeau! Fijne dag vandaag babe :)

 4. Joyce

  Leuk overzicht Dagmar, en wat ziet je site er mooi uit!

 5. Kimberley

  Leuke foto’s! En lief dat je een xbox voor je vriend hebt gekocht :D

 6. LNNK

  Fijne foto’s. Je layout is erg mooi geworden. Ik kan daar ook altijd zo blij mee zijn met een nieuwe layout!

 7. Sophie

  Je layout is erg mooi geworden; lekker fris en het leest erg fijn! Wat fijn dat al die lichtjes zo bij je raam al aan staan, lijkt me heerlijk!

 8. Marloes

  Wat een leuke foto’s. En mooi verlicht zo de kalverstraat. Anne heeft het goed gedaan zeg. De layout is heel mooi geworden!

 9. leruaa

  Je lay-out is inderdaad erg mooi! En ik wil graag een shoplog zien van je h&m-aankoop :D.

 10. Anouk

  Wat heb je je vriendje goed verwend, fijn zeg! Verdienen onze mannen ook absoluut zo nu en dan toch;)! Heerlijk al die versierde straten, word je toch helemaal gelukkig van!? Je nieuwe lay-out is een toppertje, heeeel mooi gedaan! Op naar een fijne nieuwe week. Succes girl!

 11. Rianca

  Ah leuk dat je zoiets voor je vriendje hebt gekocht. :) Ik verwen hem af en toe ook met zulke dingen, dan maar een beetje stilte in huis als mijn lief ook maar gelukkig is. En je layout blijft geweldig! Lieve Anne :)

 12. Biancaa

  Leuke foto’s, je nieuwe layout is mooi geworden en wat lief je dinobaby’tje haha.

 13. Anniek

  Wauw, je lay-out is echt supermooi geworden, wat gaaf dat Anne Solveig dat voor je gedaan heeft! Leuke foto’s, en een shoplog zou leuk zijn! (Ik heb ook wel eens last van dat kast-probleem..;))

 14. cherishday

  Wat een schat van een schildpad! Echt een perfect cadeau voor jongens =] Hartstikke leuk dat de kerstversiering bij jullie al hangt.

 15. Lidewij

  Wow, ik vind je nieuwe layout echt supermooi geworden! Dat kan Anne echt goed :D en je dinobaby is superschattig! ;)

 16. Tess Evea

  Wat heb je een leuk cadeau aan je vriend gegeven! Ik vind je lay-out trouwens echt prachtig geworden, heel mooi!

 17. Heleen

  Prachtige lay-out meiss en wat heb je je vriendje een mooi cadeau gegeven. :D

 18. Kimberly

  Je nieuwe layout vind ik zo ontzettend leuk en mooi, love it! <3 Geniet van je dag vandaag lieverd! Gelukkig is het bijna kerstmis, ik kan in ieder geval echt niet wachten!

Geef een antwoord

CommentLuv badge