Blog

BEHIND THE SCENES #14: Make your own luck

Terwijl ik deze behind the scenes schrijf, sta ik nog half te stuiteren van geluk. Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat mijn lay-out is vernieuwd?! Ik kan mijn blog wel knuffelen van blijdschap, want de lieve Anne (van www.annesolveig.nl) heeft het voor elkaar gekregen om al mijn wensen en ideeën om te zetten in een te gekke lay-out. Ik ben haar oneindig dankbaar en ik denk dat ik mijn pc nu nooit meer uitzet, omdat ik wel uren kan staren naar mijn lay-out waar ik zo happy mee ben. Het is de beste verrassing ever, do you love it too? Ik kan wel 14692 jaar praten over hoe blij ik ben met mijn lay-out, maar natuurlijk staat er ook een ‘Behind the scenes’ artikel voor jullie klaar. Dit keer met de titel “Make your own luck’, net als in het logo van mijn blog. Nieuwsgierig naar mijn week? Kijk dan snel verder!

We hoeven niet meer onze eigen verlichting aan te doen, want de kerst straalt zo ons huis in! Hello straatverlichting met opvallende kleurtjes… 
Yay, romantische vlechtjes en het mooie lakje van de wintercollectie van Gosh. Nieuwsgierig? Lees dan hier mijn review over de collectie.
Liefde op het eerste gezicht: mijn dinobaby.
Vandaag was het mijn geluksdag en toevallig kwam mijn recensie over ‘De mythes van geluk’ online. Of kan dat geen toeval zijn? 
Merry Christmas vanaf de Kalverstraat!
Ik werd zo overdonderd door alle lieve berichtjes, dat ik spontaan een winactie online zette om jullie te bedanken. Doen jullie al mee? Klik hier om deel te nemen en het pakket t.w.v. meer dan 60 euro te winnen!
Vandaag deed ik alles met een blauw accentje <3 
Ik ging los in de H&M en moet nu zoeken naar kastruimte. Zal ik er binnenkort een shoplog van maken?
Een vervroegd verjaardagscadeau voor mijn lieve vriendje. Ik werd al gewaarschuwd dat het nogal stil zou worden in huis doordat ik hem deze xbox set heb gegeven. Hij was er zo blij mee en straalde helemaal! En ik wilde mijn vriendje dit jaar extra verwennen, ik ben niet altijd even gemakkelijk met zo’n gezondheid en hij is er al-tijd voor mij. Ik had mij geen lievere vriend kunnen wensen <3 
Yay, ik ontving de te gekke Glossybox van November. Mooie inhoud! Al nieuwsgierig? Just take a look

En dan wil ik natuurlijk afsluiten met de enorme verrassing die Anne mij heeft bezorgd: mijn nieuwe lay-out. Ik ben er nog steeds sprakeloos van. Anne dankjewel <3

Heb jij ook een fijne week gehad?

Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.