Blog

BEHIND THE SCENES #12: Times like these!

Het was een drukke week vol shoppings, werk, een toffe winactie en de 150 Bloglovin volgers die ik mocht behalen. Wauw! Dankjewel voor het volgen lieve allemaal! Hopelijk hebben jullie ook een hele mooie week achter de rug, ben je benieuwd naar mijn ‘Behind the scenes’ pictures? Kijk dan gauw even verder, op het eind verklap ik ook een geheimpje! 

Memories! Deze happy foto maakten we in Romantic Rome vorig jaar in de herfst!
Ik mocht al een lieve lezeres blij maken met het Vintage Romance palette, maar met deze winactie van Sleek mag ik nog een lezeres straks feliciteren. Dit keer met het prachtige Au Natural palette, doe jij al mee
Lekker uiteten met de schoonfamilie. Toetjes time!
Arm candy, vandaag ging ik voor blauw! En herken je het lakje van Bourjois? I love it!
We doen een quiz! Wie herkent de meeste bloggers?! Deze foto werd gemaakt op de Beautygloss party 2013, fijn om al deze lieve vriendinnetjes samen te zien. Lieve blogladies <3
Movember!
Yay, hoogtepuntje! Dankjewel voor het volgen lieve allemaal <3 Binnenkort komt er een extra give-away om jullie hiervoor te bedanken. Zo happy happy happy! En volg je mij nog niet? Dan kunnen we daar verandering in aanbrengen, door hier te klikken :) 
Drie flinke tassen vol had ik na het shoppen met collega’s en ik kon niet eens op de blank ploffen: die was al gevuld met deze bergen aankopen. That’s a lot! 
Mijn drie favo’s onder de douche. Al heb ik deze foto gemaakt vanwege het geweldige filtertje dat ik dolgraag wilde gebruiken. Bubbles!
I’m so fluffy I’m gonna die! Today was het schaapjesdag <3 Ik ben dol op deze fluffy blazer van H&M.
Last but not least: nu je dit leest vindt er een geweldige party plaats. Ik organiseer namelijk een surprise party voor mijn broertje! Hij is aankomende dinsdag jarig en wil eigenlijk niets met zijn verjaardag doen, zelfs geen cadeau ontvangen. Nou, dat gaat er bij mij niet in en dus trommelde ik al zijn vrienden op en wat familieleden en nu gaan we hem verrassen. Nu maar hopen dat hij niet mijn Instagram volgt of af en toe mijn blog leest… Maar ik kan het niet langer voor mij houden en het is ons geheimpje, beloof je dat? 
Heb jij al een keer een surprise party georganiseerd? 

Als je als eerste op de hoogte wilt zijn van live updates en  leuke foto’s, volg mij dan op Instagram (@ByDagmarValerie). Hopelijk heb je ook een hele fijne week gehad, lekker genieten van de momenten waarop je geen verplichtingen hebt. Have fun & enjoy! Maak er een heerlijke nieuwe week van en sta open voor de kansen die op je pad komen. Veel liefs, Dagmar
      

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.