Blog

BEHIND THE SCENES #11: Make your own magic!

Wat een heftige week was dit met de storm! Hopelijk is alles bij jullie blijven staan en waren jullie lekker binnen. Ik kreeg wel echt traantjes in mijn ogen toen ik zag dat er maar liefst 100 lieve lezers mijn blog volgen op Bloglovin. Dankjewel! Het gaat heel erg snel en dat had ik nooit durven dromen, maar dankzij jullie vervul ik wel mijn dreamjob. Heerlijk schrijven, foto’s maken, creatief zijn en anderen vooruit helpen: i love it! Ben je benieuwd naar wat ik deze week heb uitgespookt? Kijk dan gauw verder!

Wauw 100! Ik stond op met dit magische aantal en mijn dag kon niet meer stuk, dankjewel! Volg jij mijn blog al op Bloglovin
Mijn nieuwe rokje van de H&M Winter Fashion Collectie, it makes me happy!
Stilte voor de storm, wat zag de Kalverstraat er spooky en spannend uit met de dreigende wolken boven zich en de rondwaaiende spullen… 
Ik zat in de eerste en laatste trein richting Utrecht na de storm, lucky me! 
Vandaag was rood, de kleur van de weerscode, mijn sjaal én nagellak. 
Hey, I put my new shoes on and suddenly everything was right! 
Het wordt alweer zo snel donker! Selfie time bij de gracht. 
Wat een gezellig magazine om te lezen onder het genot van een dampende Blond kopje thee.
Ik lees momenteel Spotlight geschreven door Joyce Spijker; wat een heerlijk boek!
Say hello to my lovely friend Dino! 
En het is alweer Movember! Moustache love! 

Wil je geen foto meer missen? Volg mij dan op Instagram (@ByDagmarValerie). Afgelopen week had mijn blog als thema ‘In the Bloglights’ waarin ik tips en trucs deelde over het bloggen. Het is geschreven voor en door bloggers, mocht je meer willen weten over het groeien met bloggen, het inspiratie halen uit je omgeving of  hoe je kunt beginnen met bloggen? Lees dan de artikelen van deze week! 

Heb je ook een fijne week gehad? Op naar de volgende! 
Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.