Behind the scenes #109 – Efteling, rijbewijs en #Boektober

Behind the scenes #109 – Efteling, rijbewijs en #Boektober

Wat een gezellige tijd hebben we achter de rug! Het is officieel herfst en we werden verwend met mooie dagen. Hopelijk houden we dat nog even vast, want dat verveelt nooit toch? Terwijl je dit leest zijn Anne & ik op vakantie naar… bestemming onbekend! Heel spannend allemaal, we genieten van een weekendje met srprs.me en hebben geen idee waar we naartoe zullen gaan. Daar vertel ik vast later meer over, maar deze week was ook een topper. Zo ging ik naar de Efteling én kwam #Boektober in de media. Kijk je gezellig mee behind the scenes?

Is het geen plaatje? We hadden een stralende dag uitgekozen om naar de Efteling te gaan, het was echt heel geslaagd en we konden in veel attracties. We voelden ons weer even helemaal kind haha. De lachbuien en het gillen in de attracties volgden elkaar op, het was echt een dag om niet snel te vergeten. 

Ik vond het heel spannend, maar ben uiteindelijk toch ook in de nieuwe attractie ‘De Baron’ geweest. Wat is die vrije val gigantisch eng en leuk! Ongelooflijk, het gaf echt een méga kick. Heel leuk om te doen, als je durft natuurlijk… Gaaf!

Outfit of the day! Met m’n nieuwe broek van Miss Etam die echt perfect zit. Zo blij mee, pff echt lastig om zo’n lekkere jeans te vinden. Deze zit als gegoten en beweegt fijn mee. Ook zo prettig dat hij goed aansluit, ik ben fan! Ik heb deze broek gelijk gebombardeerd tot favoriet dus grote kans dat je mij hier de komende tijd vaker in zal zien. Extra leuk? Deze denim noem je een Jogger Jeans, waarbij je wél de look van je vertrouwde denim ervaart, maar tegelijkertijd ook de comfort van een joggingsbroek.  Pretty perfect!

Onmogelijk om niet verliefd te worden op dit uitzicht toch? Ik begon de week met een presentatie in hartje Amsterdam over innovatie en marketing. Echt een eer om te mogen geven en het was erg leuk om te mogen doen.

Aaah ik wil niet uit bed! Lastig hoor, nu het langer donker blijft in de ochtend. Dat merk ik gelijk, ik stond deze week steeds écht te laat op haha. Hup snel een sprintje naar de tram en door naar werk…

Waar deze beauty op mij lag te wachten! De nieuwste Moyes kwam deze week uit en mijn lieve collega weet wel hoe je mij héél erg blij kan maken. Ik ben zo nieuwsgierig en mijn verwachtingen zijn door haar vorige bestsellers echt hoog, hoop dat Moyes deze kan waarmaken met Portret van een vrouw, can’t wait!

Heel bizar, zat het idee van #Boektober twee weken geleden nog in mijn hoofd, staat het nu in de krant! Ik had nooit verwacht dat er zoveel boekliefhebbers aan deze gezellige lees challenge deel zouden nemen. Een onvergetelijke ervaring, nu al!

Vroeg naar bed tijdens de hectische dagen! En eindelijk – na 2 jaar proberen geloof ik – ging het een week goed: rond half elf ging het lichtje uit en wat is het heerlijk om zo lang te kunnen slapen. Eindelijk eerder naar bed, hoera! 

Hup, snel de regenwolkjes wegblazen! Ik haalde de laarsjes maar vast uit de kast: happy herfst!

En toen was het tijd om in te pakken voor het weekendje met lieve Anne! We gaan gezellig weg naar… bestemming onbekend! Via srprs.me gaan we genieten van een mooie stad. Heel spannend waar onze reis naartoe zal gaan! Maar eigenlijk was het inpakken een afleiding voor…

rijbewijs

Het examen! Ik moest namelijk afrijden en ik vond het natuurlijk wel een beetje spannend, maar hoopte vooral op goed weer. Mijn lichaam kwakkelt zo snel en ik stond die dag al op met veel pijn dus daar baalde ik flink van. Ik at goed, besloot nog om onder een warme douche te stappen, dronk liters warme thee weg en toen was het tijd. En eigenlijk was het ook zo weer voorbij, maar ik kan vertellen (dat zie je vast wel aan mijn gezicht op de foto) dat ik ben geslaagd! Ik mag officieel de weg op en ik ben heel erg blij en dankbaar dat het zo vlot is gegaan. Ik heb al veel plezier beleefd tijdens de lessen (waarvoor ontzettend bedankt Jan!) en ik hoop nog heel veel veilige en plezierige kilometers te mogen maken. Tijd voor een feestje!

En nu is de hectische en spannende tijd toch echt achter de rug. Denk ik. Haha met mij weet je het nooit! Anne en ik genieten van het heerlijke (hoop ik) weekend en #Boektober staat voor de deur. Ik heb er heel veel zin in en hoop dat jij minstens zo’n fijne tijd tegemoet gaat.

 

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 22 reacties.

 1. Anniek

  Wauw, wat heb je een toffe week achter de rug Dagmar! Gaaf dat #Boektober zo ontzettend goed loopt, heel leuk initiatief en idee van je. En de Efteling: super leuk! Wat ben ik daar al lang niet meer geweest… Het enige wat ik nog weet van de vorige keer is een ruimte vol met elfjes op schommels omringd door allerlei mooie planten, haha! Geniet van vandaag :)
  Anniek onlangs geplaatst…Dit zijn toffe, lieve en creatieve bloggersMy Profile

 2. Gefeliciteerd met je rijexamen Dagmar! En wat een motivatie als je leest dat boektober zo goed ontvangen werd! Ik ben al een paar jaar niet meer in de Efteling geweest, dus die Baron moet ik echt eens proberen! Lijkt me zo gek, het moment voor de vrije val! Geniet nog van je reis met Anne! Fijne zondag!

  Liefs,

 3. Renske

  Wauw, een week vol mooie hoogtepunten! Gefeliciteerd met je rijbewijs. :D Nu lekker rondscheuren, haha. Gaaf ook dat #Boektober de media heeft gehaald. Het is ook zo’n leuk event!

  Geniet lekker van jullie stedentripje in Turijn!
  Renske onlangs geplaatst…Life Change – Over bewegen en gezonder etenMy Profile

 4. Desiree

  Wauw! Wat een bijzonder goede week! Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Super cool! Een dagje kind zijn is altijd goed! Zeker in de efteling. Daar ben ik al veel te lang niet meer geweest. Ontzettend veel plezier met Anne in Turijn!
  Desiree onlangs geplaatst…Happy momentsMy Profile

 5. Femke

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Gefeliciteerd nog met het slagen voor je rijbewijs, altijd fijn. De Efteling is leuk en NU ben je ook nog een heerlijk weekend weg, lekker!!
  Femke onlangs geplaatst…Sunday shares #1My Profile

 6. Marion

  Oh lekker zeg, je rijbewijs. Gefeliciteerd! Oh ja, boektober. Ik kijk er echt naar uit. Ik heb die stok achter de deur gewoon nodig!
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #59My Profile

 7. Miriam

  Wat een leuk overzicht zo! Ik vind het kettinkje mooi in de foto waar je het over de Miss Etam broek het, klein maar fijn en toch stoer :D
  Miriam onlangs geplaatst…Ergernisjes #4My Profile

 8. Renate

  Wat een mooie week! Ik wil ook zo graag weer een keer naar de efteling, ik ben dol op achtbanen! Gaat dat bij jou met jouw FM en CVS wel goed? voor mij is het namelijk een leuk, maar ook altijd een ellendig uitje tegelijkertijd haha. Wat leuk dat boektober al zo’n succes is! Ik wilde ook mee doen, maar ik ga zo’n hectische tijd tegemoet dat ik denk blij moet zijn als ik 1 boek uit lees haha. En gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! Ik ben er ook bijna na heel veel ellende qua pijn en vermoeidheid, maar ik kan niet wachten als ik ook eindelijk mijn rijbewijs heb en gewoon mag gaan rijden!
  Renate onlangs geplaatst…Mijn nieuwe Guess portemonneeMy Profile

 9. Liselot

  wat leuk dat je naar de Efteling vent geweest. Ik ben een paar weken geleden gegaan, maar toen was helaas de Baron kapot. Ik ben er dus nog niet in geweest, maar wil dat zeker nog een keertje doen.
  Sprs.me lijkt me echt heel spannend. Op reis terwijl je nog niet weet waar naartoe. Lijkt me ook leuk om cadeau te doen aan mijn vriend bijvoorbeeld

 10. Annelies

  Wat een geweldige week! Gefeliciteerd met je verjaardag en met de organisatie van #Boektober, vind het echt super dat het zo’n vlucht heeft genomen. Ik kan trouwens niet wachten tot Portret van een vrouw op de mat valt, ben zo benieuwd, zeker na alle positieve dingen die ik afgelopen week al gelezen heb.
  Annelies onlangs geplaatst…RECENSIE | Toen boeken nog boeken waren – Jonathan GalassiMy Profile

 11. Justine

  Trots op jou meis! Met je Boektober en je rijbewijs, echt supergoed! Ben stiekem toch maar aan mijn eerste boek begonnen, aangezien ik ‘m in oktober toch pas uit zal hebben haha. Moet ergens beginnen met het creeren van een leesflow toch?

Geef een antwoord

CommentLuv badge