Blog

Behind the scenes #109 – Efteling, rijbewijs en #Boektober

Wat een gezellige tijd hebben we achter de rug! Het is officieel herfst en we werden verwend met mooie dagen. Hopelijk houden we dat nog even vast, want dat verveelt nooit toch? Terwijl je dit leest zijn Anne & ik op vakantie naar… bestemming onbekend! Heel spannend allemaal, we genieten van een weekendje met srprs.me en hebben geen idee waar we naartoe zullen gaan. Daar vertel ik vast later meer over, maar deze week was ook een topper. Zo ging ik naar de Efteling én kwam #Boektober in de media. Kijk je gezellig mee behind the scenes?

Is het geen plaatje? We hadden een stralende dag uitgekozen om naar de Efteling te gaan, het was echt heel geslaagd en we konden in veel attracties. We voelden ons weer even helemaal kind haha. De lachbuien en het gillen in de attracties volgden elkaar op, het was echt een dag om niet snel te vergeten. 

Ik vond het heel spannend, maar ben uiteindelijk toch ook in de nieuwe attractie ‘De Baron’ geweest. Wat is die vrije val gigantisch eng en leuk! Ongelooflijk, het gaf echt een méga kick. Heel leuk om te doen, als je durft natuurlijk… Gaaf!

Outfit of the day! Met m’n nieuwe broek van Miss Etam die echt perfect zit. Zo blij mee, pff echt lastig om zo’n lekkere jeans te vinden. Deze zit als gegoten en beweegt fijn mee. Ook zo prettig dat hij goed aansluit, ik ben fan! Ik heb deze broek gelijk gebombardeerd tot favoriet dus grote kans dat je mij hier de komende tijd vaker in zal zien. Extra leuk? Deze denim noem je een Jogger Jeans, waarbij je wél de look van je vertrouwde denim ervaart, maar tegelijkertijd ook de comfort van een joggingsbroek.  Pretty perfect!

Onmogelijk om niet verliefd te worden op dit uitzicht toch? Ik begon de week met een presentatie in hartje Amsterdam over innovatie en marketing. Echt een eer om te mogen geven en het was erg leuk om te mogen doen.

Aaah ik wil niet uit bed! Lastig hoor, nu het langer donker blijft in de ochtend. Dat merk ik gelijk, ik stond deze week steeds écht te laat op haha. Hup snel een sprintje naar de tram en door naar werk…

Waar deze beauty op mij lag te wachten! De nieuwste Moyes kwam deze week uit en mijn lieve collega weet wel hoe je mij héél erg blij kan maken. Ik ben zo nieuwsgierig en mijn verwachtingen zijn door haar vorige bestsellers echt hoog, hoop dat Moyes deze kan waarmaken met Portret van een vrouw, can’t wait!

Heel bizar, zat het idee van #Boektober twee weken geleden nog in mijn hoofd, staat het nu in de krant! Ik had nooit verwacht dat er zoveel boekliefhebbers aan deze gezellige lees challenge deel zouden nemen. Een onvergetelijke ervaring, nu al!

Vroeg naar bed tijdens de hectische dagen! En eindelijk – na 2 jaar proberen geloof ik – ging het een week goed: rond half elf ging het lichtje uit en wat is het heerlijk om zo lang te kunnen slapen. Eindelijk eerder naar bed, hoera! 

Hup, snel de regenwolkjes wegblazen! Ik haalde de laarsjes maar vast uit de kast: happy herfst!

En toen was het tijd om in te pakken voor het weekendje met lieve Anne! We gaan gezellig weg naar… bestemming onbekend! Via srprs.me gaan we genieten van een mooie stad. Heel spannend waar onze reis naartoe zal gaan! Maar eigenlijk was het inpakken een afleiding voor…

rijbewijs

Het examen! Ik moest namelijk afrijden en ik vond het natuurlijk wel een beetje spannend, maar hoopte vooral op goed weer. Mijn lichaam kwakkelt zo snel en ik stond die dag al op met veel pijn dus daar baalde ik flink van. Ik at goed, besloot nog om onder een warme douche te stappen, dronk liters warme thee weg en toen was het tijd. En eigenlijk was het ook zo weer voorbij, maar ik kan vertellen (dat zie je vast wel aan mijn gezicht op de foto) dat ik ben geslaagd! Ik mag officieel de weg op en ik ben heel erg blij en dankbaar dat het zo vlot is gegaan. Ik heb al veel plezier beleefd tijdens de lessen (waarvoor ontzettend bedankt Jan!) en ik hoop nog heel veel veilige en plezierige kilometers te mogen maken. Tijd voor een feestje!

En nu is de hectische en spannende tijd toch echt achter de rug. Denk ik. Haha met mij weet je het nooit! Anne en ik genieten van het heerlijke (hoop ik) weekend en #Boektober staat voor de deur. Ik heb er heel veel zin in en hoop dat jij minstens zo’n fijne tijd tegemoet gaat.

 

Heb je een stralende week gehad?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.